- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Canim transfer günü 9.9 mm idi benimkiKızlar rahim kalınlığı kaç mm de iken transfer yapıldı ve kalınlaştırmak için ne yaptınız?
Çok şükür ! Ben daha 24 /8 te, kese görmeye gideceğim Allah'ın izniyle ..Günaydın kızlar, bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür, darısı bekleyenlerin başına
hemen başlarmı süremi veriyorBen hiç aşılama yaptırmadım yastan dolayı. 3 aşılamanız varsa başlatır
Rapor çıkması 1 ayı buluyor. İlk adetinle çağırıp Doğum kontrol hapı kullandırıyor bir ay. Sonraki ay iğnelere başlıyor. Benim vaktim kısıtlı diye direk eğenlere başladıkhemen başlarmı süremi veriyor
Sağol canım sonucum bir hafta sonra çıkacak bakalımcanım sanırım benim yaptırdığımın adı torch muş genel adı... toksoplazma igg igm ve cmv igg bakıldı bende, rubella tedavi öncesi bakılmıştı bağışıklığım vardı. toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş o nedenle çiğ etten vs uzak durmam lazımmış kedilerden falan. cmv igg de daha önce geçirdiğin ve bağışıklığın olduğu anlamına geliyormuş sorun yok dedi doktor ama igm ye de baktırmak istiyorum farklı bir yerde. emin olamadım ya şimdi geçiriyorsam diye korktum
Ben ilk taransferde 6.4 mm di tutmadı zaten doktor ince demişti sonra histereskobi ameliyatı oldum miyonlarımı aldılar ikinci transfere kadar lucrin Deport diye bı iğne vuruldum iki defa amaç adet olmayı engellemek rahmi dinlendirmek miş kontrole gittiğimde 9.2 çıktı çok mutlu olmuştumKızlar rahim kalınlığı kaç mm de iken transfer yapıldı ve kalınlaştırmak için ne yaptınız?
Gözün aydınGünaydın kızlar, bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür, darısı bekleyenlerin başına
kese gördükten 10 / 14 gün sonra genelde:)Çok şükür ! Ben daha 24 /8 te, kese görmeye gideceğim Allah'ın izniyle ..
Kaç hafta sonra kalp atışı duymaya çağırıyorlar?
Keseyi gördükten 10 gün sonra, gittim, 5 artı 4 günlükken kese, 7 artı 1 günlükken kalp atışını duyduk şükürÇok şükür ! Ben daha 24 /8 te, kese görmeye gideceğim Allah'ın izniyle ..
Kaç hafta sonra kalp atışı duymaya çağırıyorlar?
Canım ben ankara başkent hastanesinde oldum tedavilerimi çok iyi, ve diğer yerlere göre biraz daha uygunKızlar hepinizin bebeği hayırlı olsun inşallah bizede nasip olur bu duygular.. Aranızda ankarada tedavi olan memnun olanlar varsa hangi hastaneler hangi doktorlar yardımcı olur musunuz
Uygun derken ne kadar ödedin canım birde orası devlet mi özel mi ilgileri nasılCanım ben ankara başkent hastanesinde oldum tedavilerimi çok iyi, ve diğer yerlere göre biraz daha uygun
Gözün aydın kuzum :)Keseyi gördükten 10 gün sonra, gittim, 5 artı 4 günlükken kese, 7 artı 1 günlükken kalp atışını duyduk şükür
Ankara bahçeci tüp bebek meekezinde berfu Demir in hastasıyım canim tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım orda gördüğüm kadarıyla çok hastası var ama çok pahalı bı klinik ocak ayına kadar ancak borçları bitirebileceğizKızlar hepinizin bebeği hayırlı olsun inşallah bizede nasip olur bu duygular.. Aranızda ankarada tedavi olan memnun olanlar varsa hangi hastaneler hangi doktorlar yardımcı olur musunuz
Ay maşallah. Sağlıcakla büyüsün in şe Allah.Keseyi gördükten 10 gün sonra, gittim, 5 artı 4 günlükken kese, 7 artı 1 günlükken kalp atışını duyduk şükür
Çok şükür. Sağlıkla sıhhatle devam inşGünaydın kızlar, bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür, darısı bekleyenlerin başına
Çok Şükür.Rubella sonuçlarım çıktı. Basılarını reaktif görünce endişelendim ama çok şükür ki hepsini daha önceden yakalanmışım bu yüzden bağışıklığım varmış
Özel canım, tabiki kişiden kişiye tedavi değişir ama, ben tüp bebek için 7 000 lira verdik bu raporsuz hali, 3 bin kadar da ikaçlar tuttu, ilgilerine gelince, her merkez gibi kalabalık iki doktor var, ğöğşen bey ve hulisi bey, hatta kadınlar kulübünde hulisi beyin hastalarının yazıştığı yer var bakabilirsin, hulsi beyin hastası biraz fazla, benim doktorum ğöğşen bey ben ondan da çok memnunum iki bebeğimin doktoru da oUygun derken ne kadar ödedin canım birde orası devlet mi özel mi ilgileri nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?