Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Günaydın kızlar, bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür, darısı bekleyenlerin başına
Çok şükür ! Ben daha 24 /8 te, kese görmeye gideceğim Allah'ın izniyle ..
Kaç hafta sonra kalp atışı duymaya çağırıyorlar?

Sağol canım sonucum bir hafta sonra çıkacak bakalım

Kızlar rahim kalınlığı kaç mm de iken transfer yapıldı ve kalınlaştırmak için ne yaptınız?
Ben ilk taransferde 6.4 mm di tutmadı zaten doktor ince demişti sonra histereskobi ameliyatı oldum miyonlarımı aldılar ikinci transfere kadar lucrin Deport diye bı iğne vuruldum iki defa amaç adet olmayı engellemek rahmi dinlendirmek miş kontrole gittiğimde 9.2 çıktı çok mutlu olmuştum

Kızlar hepinizin bebeği hayırlı olsun inşallah bizede nasip olur bu duygular.. Aranızda ankarada tedavi olan memnun olanlar varsa hangi hastaneler hangi doktorlar yardımcı olur musunuz

Kızlar hepinizin bebeği hayırlı olsun inşallah bizede nasip olur bu duygular.. Aranızda ankarada tedavi olan memnun olanlar varsa hangi hastaneler hangi doktorlar yardımcı olur musunuz
Canım ben ankara başkent hastanesinde oldum tedavilerimi çok iyi, ve diğer yerlere göre biraz daha uygun

Ankara bahçeci tüp bebek meekezinde berfu Demir in hastasıyım canim tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım orda gördüğüm kadarıyla çok hastası var ama çok pahalı bı klinik ocak ayına kadar ancak borçları bitirebileceğiz

Rubella sonuçlarım çıktı. Basılarını reaktif görünce endişelendim ama çok şükür ki hepsini daha önceden yakalanmışım bu yüzden bağışıklığım varmış

Eklentiler

• 3FF95116-DDA3-4743-B564-88DF9F7E780E.webp
    32 KB · Görüntüleme: 38
Uygun derken ne kadar ödedin canım birde orası devlet mi özel mi ilgileri nasıl
Özel canım, tabiki kişiden kişiye tedavi değişir ama, ben tüp bebek için 7 000 lira verdik bu raporsuz hali, 3 bin kadar da ikaçlar tuttu, ilgilerine gelince, her merkez gibi kalabalık iki doktor var, ğöğşen bey ve hulisi bey, hatta kadınlar kulübünde hulisi beyin hastalarının yazıştığı yer var bakabilirsin, hulsi beyin hastası biraz fazla, benim doktorum ğöğşen bey ben ondan da çok memnunum iki bebeğimin doktoru da o rabbim sana da nasip etsin, bu arada oğlum da raporlu tedavi olmuştum, rapor çıkarmasıda diğer hastannelere göre daha kolay, birde gerçekten dertleri para değil, çok defa gidip ücretsiz muayene oldum, yazmışken muayene ücretinide yazayım uzun oldu biraz, ilk 300 tl, zaten 10 gün geçerli sonr 122 alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…