- 29 Haziran 2019
- 194
- 52
- 98
- 27
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Canım bısı sorcam ne kadırı çok rısklı tshKızlar benim Tsh hep normaldi zaten. Şimdi bile 2 ye katlamış olsa dahi gebe olmayanlar icin normal sınırda. Ama gebelikte 2.5 üzeri değeri istemiyorlarmış. Hiç ilaç kullanmadım. En son tedavi başlamadan önce bakılmıştı. Korktum biraz.
Bu arada zeka geriliğini çok yüksek rakamlarda yapıyormuş. 10 lütfen değerlerin üstünde falan
Canim normal şartlarda sinir 4 ama gebelikte özellikle ilk aylarda 2,5 seviyelerinde tutmak istiyorlarmış. Perinatolog bana bu bir dusuk sebebi ilaç başla hemen dedi. Bir değişim zeka geriliği kısmı varmış ama o 10 üzeri değerlerde görülen bir sorun sanırım.Canım bısı sorcam ne kadırı çok rısklı tsh
10 uzerı de mı goruluyo benım 5 yukseldı daga 6 haftalık hamıleyım dahılıye gıttım sımdı sorun degıl bıdaga gel takıp edıcem dedı bıde kansızlıgım var kac gun yemek yıyemıyodum bebek yenı oldugu ıcın belırtıler falan ondanda olabılırmı acaba ınsallah dusmustur gıttıgım de doktor takıp edıcem dedıCanim normal şartlarda sinir 4 ama gebelikte özellikle ilk aylarda 2,5 seviyelerinde tutmak istiyorlarmış. Perinatolog bana bu bir dusuk sebebi ilaç başla hemen dedi. Bir değişim zeka geriliği kısmı varmış ama o 10 üzeri değerlerde görülen bir sorun sanırım.
Bence sen başka dahiliyeciye git. Vermemesi mantıksız ban alenen verdi 3.26 iken benim. Daha da yükselebilir kontrol altında tutulması gerek.10 uzerı de mı goruluyo benım 5 yukseldı daga 6 haftalık hamıleyım dahılıye gıttım sımdı sorun degıl bıdaga gel takıp edıcem dedı bıde kansızlıgım var kac gun yemek yıyemıyodum bebek yenı oldugu ıcın belırtıler falan ondanda olabılırmı acaba ınsallah dusmustur gıttıgım de doktor takıp edıcem dedı
Bılmıyorum bana sımdı gerek yok dedı neden acaba ozelede gıttımBence sen başka dahiliyeciye git. Vermemesi mantıksız ban alenen verdi 3.26 iken benim. Daha da yükselebilir kontrol altında tutulması gerek.
Herşey başlayana kadar değil demi o kadar korkuyorum ki artık ilgisizlikten. Centrum da devlet hastanesi muamelesi gördüm psikolojim bozuldu. pahalı derken ne kadar tutuyo canım toplamdaAnkara bahçeci tüp bebek meekezinde berfu Demir in hastasıyım canim tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım orda gördüğüm kadarıyla çok hastası var ama çok pahalı bı klinik ocak ayına kadar ancak borçları bitirebileceğiz
Çok teşekkür ederim peki ben özelde 2 aşılama yaptırdım 1 tane de tüp bunları gösteren belgeler alsam rapor alabilir miym yoksa şansım bitti miÖzel canım, tabiki kişiden kişiye tedavi değişir ama, ben tüp bebek için 7 000 lira verdik bu raporsuz hali, 3 bin kadar da ikaçlar tuttu, ilgilerine gelince, her merkez gibi kalabalık iki doktor var, ğöğşen bey ve hulisi bey, hatta kadınlar kulübünde hulisi beyin hastalarının yazıştığı yer var bakabilirsin, hulsi beyin hastası biraz fazla, benim doktorum ğöğşen bey ben ondan da çok memnunum iki bebeğimin doktoru da orabbim sana da nasip etsin, bu arada oğlum da raporlu tedavi olmuştum, rapor çıkarmasıda diğer hastannelere göre daha kolay, birde gerçekten dertleri para değil, çok defa gidip ücretsiz muayene oldum, yazmışken muayene ücretinide yazayım uzun oldu biraz, ilk 300 tl, zaten 10 gün geçerli sonr 122 alıyorlar
Birde her muaynedemi 122 alıyorlar yoksa o da mı 10 güne birÖzel canım, tabiki kişiden kişiye tedavi değişir ama, ben tüp bebek için 7 000 lira verdik bu raporsuz hali, 3 bin kadar da ikaçlar tuttu, ilgilerine gelince, her merkez gibi kalabalık iki doktor var, ğöğşen bey ve hulisi bey, hatta kadınlar kulübünde hulisi beyin hastalarının yazıştığı yer var bakabilirsin, hulsi beyin hastası biraz fazla, benim doktorum ğöğşen bey ben ondan da çok memnunum iki bebeğimin doktoru da orabbim sana da nasip etsin, bu arada oğlum da raporlu tedavi olmuştum, rapor çıkarmasıda diğer hastannelere göre daha kolay, birde gerçekten dertleri para değil, çok defa gidip ücretsiz muayene oldum, yazmışken muayene ücretinide yazayım uzun oldu biraz, ilk 300 tl, zaten 10 gün geçerli sonr 122 alıyorlar
10 günde bir canım, eğer kosa protıkol bir tedavi olursa bir kere muayene ücreti yetiyor canım, rapor konusunda şartlar var duruma göre çıkarıyorlar büyük ihtimal çıkar sana, bana iki aşılamadan sonra çıkmıştı, iğneli iki aşılama demişti doktor, onlar ayarlıyorlar benim burda okuduklarıma göre benim raporum orda çok kolay çıkmıştı, üç tüp bebek tedavimde de rapor kullandım, bu bebek 4. Olunca sormadım ama bir de artık oğlum olduğu için artık rapor yoktu galiba bu arada raporlu 5000 di galiba tabi ilaçlarada rapor çıkıyor daha uyguna geliyorBirde her muaynedemi 122 alıyorlar yoksa o da mı 10 güne bir
Aynısını bende yaşadım canım hastaneye gittim beta hgc ye baktılar doktorum coraspirini kesmemi söyledi 5 gün kullanmayacamKızlar bende kahverengi ama böyle sıvı değil değişik sümüksü bi akıntı geliyo... anlamadım değişik bişey... yaşayanınız var mı bu durumu
Bence mutlaka rapor çıkarmaya calıs benim Amh hormonun 1 in altında olduğu için hemen verdiler 600 TL muayene raporlu halı 6.300 önce diyorlar ama 1.250 rahim dinlendirme yöntemi için istiyorlar o arada mecburen embiyolari dondurduklari için 2.000 ona istiyorlar rutinleri böyle bahcecinin herkese bu yöntemi kullanıyorlar ilaçlar devlet destekli 1.600 dü benim tabi kişiye göre ilaçlar değişiyor tabi tutmadı ilkinde arada birde histereskobi ameliyatı da oldum ikincide tuttu çok şükür raporsuz fiyatlarını bilmiyorum canım amaHerşey başlayana kadar değil demi o kadar korkuyorum ki artık ilgisizlikten. Centrum da devlet hastanesi muamelesi gördüm psikolojim bozuldu. pahalı derken ne kadar tutuyo canım toplamda
5+2 de iken kustum. Daha da kusmadım ara ara midem bulanıyor yine ama fazla değil şimdilikKızlar sabahları midem çok kötü uyanmaya başladım resmen ağzıma birşeyler koymak için kendimi zorluyorum sonra geçiyordu ama bugün geçmek de bilmedi midem alt üst erken başladı ya daha 5+4 deyim
canım çoğul gebelik senin, bence normaldir bu tarz şeyler içini ferah tut git bakalım doktor ne diyecek. 9 ay hep böyle endişeyle geçecek ben de aynı sen gibiyim ya bişey olduysa falan diye kafayı kırdım artık nerdeyseKizlar merhaba bisi sorcam daha once basina gelen oldumu bilmiyorum 2 gundur kasik ve karin agrim vardi normal die dusunuyordum bugun isyerinde sandelyeye oturuken hafif hareket etmemde altrafima siddetli bi agri saplanio karnima kasiklarima yayilio acabaa ciddi bi durummudur sizce bebeklerim iyimidir doktorumi aradim 4 d3 miayene basladi icin 4 gidicem ama aglamaktan gozum siisti bebeklerime bisi olmasin dua edin
Benimde çok erken başladı canım, nerdeyse ilk günden beri hergün daha kötüye gidiyor, hç kusmadım ama hep bulantı halinde yaşıyorum, gün sayıyorum geçsin diyeKızlar sabahları midem çok kötü uyanmaya başladım resmen ağzıma birşeyler koymak için kendimi zorluyorum sonra geçiyordu ama bugün geçmek de bilmedi midem alt üst erken başladı ya daha 5+4 deyim
Ağlama canım, iyilerdir merka etme, gördüğün zaman herşey geçecek, malesef hiçbir zaman rahat bir hamilelik geçiremiycez hep diken üstündeyiz rabbim yardımcımız olsunKizlar merhaba bisi sorcam daha once basina gelen oldumu bilmiyorum 2 gundur kasik ve karin agrim vardi normal die dusunuyordum bugun isyerinde sandelyeye oturuken hafif hareket etmemde altrafima siddetli bi agri saplanio karnima kasiklarima yayilio acabaa ciddi bi durummudur sizce bebeklerim iyimidir doktorumi aradim 4 d3 miayene basladi icin 4 gidicem ama aglamaktan gozum siisti bebeklerime bisi olmasin dua edin
Ilk kez bole olunca tedirgin oldum coddi anlamda isallah bir sıkıntı olmazcanım çoğul gebelik senin, bence normaldir bu tarz şeyler içini ferah tut git bakalım doktor ne diyecek. 9 ay hep böyle endişeyle geçecek ben de aynı sen gibiyim ya bişey olduysa falan diye kafayı kırdım artık nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?