Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Canım bısı sorcam ne kadırı çok rısklı tsh

Canım bısı sorcam ne kadırı çok rısklı tsh
Canim normal şartlarda sinir 4 ama gebelikte özellikle ilk aylarda 2,5 seviyelerinde tutmak istiyorlarmış. Perinatolog bana bu bir dusuk sebebi ilaç başla hemen dedi. Bir değişim zeka geriliği kısmı varmış ama o 10 üzeri değerlerde görülen bir sorun sanırım.

10 uzerı de mı goruluyo benım 5 yukseldı daga 6 haftalık hamıleyım dahılıye gıttım sımdı sorun degıl bıdaga gel takıp edıcem dedı bıde kansızlıgım var kac gun yemek yıyemıyodum bebek yenı oldugu ıcın belırtıler falan ondanda olabılırmı acaba ınsallah dusmustur gıttıgım de doktor takıp edıcem dedı

Bence sen başka dahiliyeciye git. Vermemesi mantıksız ban alenen verdi 3.26 iken benim. Daha da yükselebilir kontrol altında tutulması gerek.

Herşey başlayana kadar değil demi o kadar korkuyorum ki artık ilgisizlikten. Centrum da devlet hastanesi muamelesi gördüm psikolojim bozuldu. pahalı derken ne kadar tutuyo canım toplamda

Çok teşekkür ederim peki ben özelde 2 aşılama yaptırdım 1 tane de tüp bunları gösteren belgeler alsam rapor alabilir miym yoksa şansım bitti mi

Birde her muaynedemi 122 alıyorlar yoksa o da mı 10 güne bir

Kızlar bende kahverengi ama böyle sıvı değil değişik sümüksü bi akıntı geliyo... anlamadım değişik bişey... yaşayanınız var mı bu durumu

Birde her muaynedemi 122 alıyorlar yoksa o da mı 10 güne bir
10 günde bir canım, eğer kosa protıkol bir tedavi olursa bir kere muayene ücreti yetiyor canım, rapor konusunda şartlar var duruma göre çıkarıyorlar büyük ihtimal çıkar sana, bana iki aşılamadan sonra çıkmıştı, iğneli iki aşılama demişti doktor, onlar ayarlıyorlar benim burda okuduklarıma göre benim raporum orda çok kolay çıkmıştı, üç tüp bebek tedavimde de rapor kullandım, bu bebek 4. Olunca sormadım ama bir de artık oğlum olduğu için artık rapor yoktu galiba bu arada raporlu 5000 di galiba tabi ilaçlarada rapor çıkıyor daha uyguna geliyor

Herşey başlayana kadar değil demi o kadar korkuyorum ki artık ilgisizlikten. Centrum da devlet hastanesi muamelesi gördüm psikolojim bozuldu. pahalı derken ne kadar tutuyo canım toplamda
Bence mutlaka rapor çıkarmaya calıs benim Amh hormonun 1 in altında olduğu için hemen verdiler 600 TL muayene raporlu halı 6.300 önce diyorlar ama 1.250 rahim dinlendirme yöntemi için istiyorlar o arada mecburen embiyolari dondurduklari için 2.000 ona istiyorlar rutinleri böyle bahcecinin herkese bu yöntemi kullanıyorlar ilaçlar devlet destekli 1.600 dü benim tabi kişiye göre ilaçlar değişiyor tabi tutmadı ilkinde arada birde histereskobi ameliyatı da oldum ikincide tuttu çok şükür raporsuz fiyatlarını bilmiyorum canım ama

Kızlar sabahları midem çok kötü uyanmaya başladım resmen ağzıma birşeyler koymak için kendimi zorluyorum sonra geçiyordu ama bugün geçmek de bilmedi midem alt üst erken başladı ya daha 5+4 deyim

Kızlar sabahları midem çok kötü uyanmaya başladım resmen ağzıma birşeyler koymak için kendimi zorluyorum sonra geçiyordu ama bugün geçmek de bilmedi midem alt üst erken başladı ya daha 5+4 deyim
5+2 de iken kustum. Daha da kusmadım ara ara midem bulanıyor yine ama fazla değil şimdilik

7+6 Dayim çok şükür 1 kez bile istifa etmedim. Kızımda 7 ay istifa etmedim.son aylarda başladı bulantı. Küçük oğlumda ise hiç istifa etmedim. Sadece ortanca da bulantı yaşadım. Sanırım benim gebelikler bulantınız geçiyor diyebilirim bu durumda

Kizlar merhaba bisi sorcam daha once basina gelen oldumu bilmiyorum 2 gundur kasik ve karin agrim vardi normal die dusunuyordum bugun isyerinde sandelyeye oturuken hafif hareket etmemde altrafima siddetli bi agri saplanio karnima kasiklarima yayilio acabaa ciddi bi durummudur sizce bebeklerim iyimidir doktorumi aradim 4 d3 miayene basladi icin 4 gidicem ama aglamaktan gozum siisti bebeklerime bisi olmasin dua edin

canım çoğul gebelik senin, bence normaldir bu tarz şeyler içini ferah tut git bakalım doktor ne diyecek. 9 ay hep böyle endişeyle geçecek ben de aynı sen gibiyim ya bişey olduysa falan diye kafayı kırdım artık nerdeyse

Benimde çok erken başladı canım, nerdeyse ilk günden beri hergün daha kötüye gidiyor, hç kusmadım ama hep bulantı halinde yaşıyorum, gün sayıyorum geçsin diye

Ağlama canım, iyilerdir merka etme, gördüğün zaman herşey geçecek, malesef hiçbir zaman rahat bir hamilelik geçiremiycez hep diken üstündeyiz rabbim yardımcımız olsun

Ilk kez bole olunca tedirgin oldum coddi anlamda isallah bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…