- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 39
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Haimda ilk kez hamile kalinca insan neyapacagini sasiriyoo normal bile olsak hemen agliyoruz panik edioru bizim yavrularimiz ozel ben ole hissediorim.normal hamilelikten kat kat zor ve cok anlamli guz3l bi surec yasioriz heycanida panigide hepsini bianda yasayinca duygular karmakarisik oluyorAğlama canım, iyilerdir merka etme, gördüğün zaman herşey geçecek, malesef hiçbir zaman rahat bir hamilelik geçiremiycez hep diken üstündeyiz rabbim yardımcımız olsun
kaçıncı haftadasın kuzum senIlk kez bole olunca tedirgin oldum coddi anlamda isallah bir sıkıntı olmaz
10 haftalik oldukk bugunkaçıncı haftadasın kuzum sen
Geçmiş olsun canım korkma normal sanırım ağrılar. Doktora gittin miH
Haimda ilk kez hamile kalinca insan neyapacagini sasiriyoo normal bile olsak hemen agliyoruz panik edioru bizim yavrularimiz ozel ben ole hissediorim.normal hamilelikten kat kat zor ve cok anlamli guz3l bi surec yasioriz heycanida panigide hepsini bianda yasayinca duygular karmakarisik oluyor
Bir ara benim de ciddi yumurtalık ve kasık ağrım oldu. epey endişelendim. Ayaklarını üşütmemeye çok dikkat et. Ofislerde yazın çok etkilenebilirsin. Ama için rahat etmezse ara mutlaka doktorunu... Hepimiz herşeyden telaş ediyoruz, içini ferah tut.Kizlar merhaba bisi sorcam daha once basina gelen oldumu bilmiyorum 2 gundur kasik ve karin agrim vardi normal die dusunuyordum bugun isyerinde sandelyeye oturuken hafif hareket etmemde altrafima siddetli bi agri saplanio karnima kasiklarima yayilio acabaa ciddi bi durummudur sizce bebeklerim iyimidir doktorumi aradim 4 d3 miayene basladi icin 4 gidicem ama aglamaktan gozum siisti bebeklerime bisi olmasin dua edin
Aynen canim yuzdw 80 uautme gitdim doktoruma cik sukur yavrularmda bisi yok ellerini ayaklarino gosterdi kalplerde atiodu ama enfeksiyon kapmisim igne yazdiiBir ara benim de ciddi yumurtalık ve kasık ağrım oldu. epey endişelendim. Ayaklarını üşütmemeye çok dikkat et. Ofislerde yazın çok etkilenebilirsin. Ama için rahat etmezse ara mutlaka doktorunu... Hepimiz herşeyden telaş ediyoruz, içini ferah tut.
Evet canim gitdim 2 ignem vardi enfeksoyon var jafif bitanedaha ogne uazcam dedi 5 gun arayla yapcakmosim yavrularda bisicik yok ellero ayaklari oluşmuş bir iki kez kipirdadiGeçmiş olsun canım korkma normal sanırım ağrılar. Doktora gittin mi
Selamlar, Bugün doktora gittik ve çok şükür kalp seslerini duyduk. Prednolü kesiyoruz. Prednol embryonun tutunması aşamasında yardımcı oluyormuş. O nedenle artık kesebilriz dedi. Bilginiz olsun.Çok teşekkür ederim çok iyi olur sorarsanız
Ohh çok şükür canım. İnsan endişeleniyor ister istemez.Evet canim gitdim 2 ignem vardi enfeksoyon var jafif bitanedaha ogne uazcam dedi 5 gun arayla yapcakmosim yavrularda bisicik yok ellero ayaklari oluşmuş bir iki kez kipirdadi
SiZde peki cd56 sorunu var mı prednolü kullanma sebebiniz neydi sadece önlem olsun diye mi bende cd56 sorunundan katil hücre embriyoya saldırıyor diye tutmuyor denilmişti. Bir fe kortizon pat diye kesilmezmiş azaltılarak bırakılır mış sana tamamen kes mi dediSelamlar, Bugün doktora gittik ve çok şükür kalp seslerini duyduk. Prednolü kesiyoruz. Prednol embryonun tutunması aşamasında yardımcı oluyormuş. O nedenle artık kesebilriz dedi. Bilginiz olsun.
Geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın. :)Selamlar, Bugün doktora gittik ve çok şükür kalp seslerini duyduk. Prednolü kesiyoruz. Prednol embryonun tutunması aşamasında yardımcı oluyormuş. O nedenle artık kesebilriz dedi. Bilginiz olsun.
Rahim genişliyor ya kuzum o yüzden. Bana da oluyor sürekli.Günaydın güzel anneler!
Geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın. :)
Bende bir şey sorucam kızlar, yatıp kalkarken hiç karın iç tabakasında yara gibi ağrı hissi yaşan oldu mu? Bu sabah yerimden kalkarken sanki sağ tarafım yara gibi agrı girdi(( acaba sıkıntı mı var?
2-3 gündür bir şey yoktu canım, bu sabah az öncede bir şeyler batıyor)) şişkinlik tamamen geçti , göğüs ağrı çok az, bulantı hiç yok artık nerdeyse. Böyle durum şimdilik. 24 ü gelib çıksa ..Rahim genişliyor ya kuzum o yüzden. Bana da oluyor sürekli.
Kuzum göğüs hassasiyetim yok gibi bir şey. Bulantı hiç yok ki 8. Haftaya girdik. Sadece göğüslerim büyüdü elbiselerime giremiyorum. Zaten normalde de büyüktü. Belirtileri çok takma kafana. Hayırlısıyla keseni de görürsün insallah şurda 2 gün kaldı :)2-3 gündür bir şey yoktu canım, bu sabah az öncede bir şeyler batıyor)) şişkinlik tamamen geçti , göğüs ağrı çok az, bulantı hiç yok artık nerdeyse. Böyle durum şimdilik. 24 ü gelib çıksa ..
Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kaç haftalıksın canımSelamlar, Bugün doktora gittik ve çok şükür kalp seslerini duyduk. Prednolü kesiyoruz. Prednol embryonun tutunması aşamasında yardımcı oluyormuş. O nedenle artık kesebilriz dedi. Bilginiz olsun.
Evet canım ya.Maşallah size..Kuzum göğüs hassasiyetim yok gibi bir şey. Bulantı hiç yok ki 8. Haftaya girdik. Sadece göğüslerim büyüdü elbiselerime giremiyorum. Zaten normalde de büyüktü. Belirtileri çok takma kafana. Hayırlısıyla keseni de görürsün insallah şurda 2 gün kaldı :)
Benim uyuşmamıştı internette bir hafta daha büyük gösteriyordu doktor dama küçüle dedi tüp bebek doktorum da onayladıEvet canım ya.Maşallah size..Hayırlısıyla inşeAllah bir şey kalmadı
Birde canım çocuğun haftasını İnternet de ki hesaplamayla, doktorun hesaplaması bir biriyle uyuşuyor mu?
Saolasın canım, doğrudur. hayırlısıyla sağlıcakla büyüsünler de önemli oBenim uyuşmamıştı internette bir hafta daha büyük gösteriyordu doktor dama küçüle dedi tüp bebek doktorum da onayladı
evet prednol 4mg kullanıyordum sanırım önlem amaçlı embryonun tutunmasını garanti altına almak için ve dün gittiğimde prednolü kesebilirsin dedi. Estrofermi ben günde üç defa alıyordum. onu yavaş yavaş azaltıyor. ilk hafta iki, sonraki hafta tek kullanacağım.SiZde peki cd56 sorunu var mı prednolü kullanma sebebiniz neydi sadece önlem olsun diye mi bende cd56 sorunundan katil hücre embriyoya saldırıyor diye tutmuyor denilmişti. Bir fe kortizon pat diye kesilmezmiş azaltılarak bırakılır mış sana tamamen kes mi dedi
bana iki defa oldu. sanki bir sancı saplanmış gibi. çok anlık bişeydi. Sorun olmadı çok şükür.Günaydın güzel anneler!
Geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın. :)
Bende bir şey sorucam kızlar, yatıp kalkarken hiç karın iç tabakasında yara gibi ağrı hissi yaşan oldu mu? Bu sabah yerimden kalkarken sanki sağ tarafım yara gibi agrı girdi(( acaba sıkıntı mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?