Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

H
Ağlama canım, iyilerdir merka etme, gördüğün zaman herşey geçecek, malesef hiçbir zaman rahat bir hamilelik geçiremiycez hep diken üstündeyiz rabbim yardımcımız olsun
Haimda ilk kez hamile kalinca insan neyapacagini sasiriyoo normal bile olsak hemen agliyoruz panik edioru bizim yavrularimiz ozel ben ole hissediorim.normal hamilelikten kat kat zor ve cok anlamli guz3l bi surec yasioriz heycanida panigide hepsini bianda yasayinca duygular karmakarisik oluyor

Geçmiş olsun canım korkma normal sanırım ağrılar. Doktora gittin mi

Bir ara benim de ciddi yumurtalık ve kasık ağrım oldu. epey endişelendim. Ayaklarını üşütmemeye çok dikkat et. Ofislerde yazın çok etkilenebilirsin. Ama için rahat etmezse ara mutlaka doktorunu... Hepimiz herşeyden telaş ediyoruz, içini ferah tut.

Aynen canim yuzdw 80 uautme gitdim doktoruma cik sukur yavrularmda bisi yok ellerini ayaklarino gosterdi kalplerde atiodu ama enfeksiyon kapmisim igne yazdii

Selamlar, Bugün doktora gittik ve çok şükür kalp seslerini duyduk. Prednolü kesiyoruz. Prednol embryonun tutunması aşamasında yardımcı oluyormuş. O nedenle artık kesebilriz dedi. Bilginiz olsun.
SiZde peki cd56 sorunu var mı prednolü kullanma sebebiniz neydi sadece önlem olsun diye mi bende cd56 sorunundan katil hücre embriyoya saldırıyor diye tutmuyor denilmişti. Bir fe kortizon pat diye kesilmezmiş azaltılarak bırakılır mış sana tamamen kes mi dedi

Günaydın güzel anneler!
Selamlar, Bugün doktora gittik ve çok şükür kalp seslerini duyduk. Prednolü kesiyoruz. Prednol embryonun tutunması aşamasında yardımcı oluyormuş. O nedenle artık kesebilriz dedi. Bilginiz olsun.
Geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın. :)
Bende bir şey sorucam kızlar, yatıp kalkarken hiç karın iç tabakasında yara gibi ağrı hissi yaşan oldu mu? Bu sabah yerimden kalkarken sanki sağ tarafım yara gibi agrı girdi(( acaba sıkıntı mı var?

Rahim genişliyor ya kuzum o yüzden. Bana da oluyor sürekli.

Rahim genişliyor ya kuzum o yüzden. Bana da oluyor sürekli.
2-3 gündür bir şey yoktu canım, bu sabah az öncede bir şeyler batıyor)) şişkinlik tamamen geçti , göğüs ağrı çok az, bulantı hiç yok artık nerdeyse. Böyle durum şimdilik. 24 ü gelib çıksa ..

Kuzum göğüs hassasiyetim yok gibi bir şey. Bulantı hiç yok ki 8. Haftaya girdik. Sadece göğüslerim büyüdü elbiselerime giremiyorum. Zaten normalde de büyüktü. Belirtileri çok takma kafana. Hayırlısıyla keseni de görürsün insallah şurda 2 gün kaldı :)

Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kaç haftalıksın canım

Evet canım ya.Maşallah size.. Hayırlısıyla inşeAllah bir şey kalmadı

Birde canım çocuğun haftasını İnternet de ki hesaplamayla, doktorun hesaplaması bir biriyle uyuşuyor mu?

Evet canım ya.Maşallah size.. Hayırlısıyla inşeAllah bir şey kalmadı

Birde canım çocuğun haftasını İnternet de ki hesaplamayla, doktorun hesaplaması bir biriyle uyuşuyor mu?
Benim uyuşmamıştı internette bir hafta daha büyük gösteriyordu doktor dama küçüle dedi tüp bebek doktorum da onayladı

Benim uyuşmamıştı internette bir hafta daha büyük gösteriyordu doktor dama küçüle dedi tüp bebek doktorum da onayladı
Saolasın canım, doğrudur. hayırlısıyla sağlıcakla büyüsünler de önemli o

evet prednol 4mg kullanıyordum sanırım önlem amaçlı embryonun tutunmasını garanti altına almak için ve dün gittiğimde prednolü kesebilirsin dedi. Estrofermi ben günde üç defa alıyordum. onu yavaş yavaş azaltıyor. ilk hafta iki, sonraki hafta tek kullanacağım.

bana iki defa oldu. sanki bir sancı saplanmış gibi. çok anlık bişeydi. Sorun olmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…