Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Arkadaşlar doktor kesenin küçük olduğunu ve icininde boş olduğunu söyledi dünyam yıkıldı ağlamaktan yorgun düştüm ikinci denememdi
Canım ya ,hakkında hayırlısı olsun inşeAllah. Ne kadar küçük ki? belki büyür

Canım belki geç büyüyordur, tam olarak ne dedi, üzülme demek saçma ama rabbim sabır versin
Birde şu var geç implantasyon olduğunda da geç gelişe bilir.. ne bilim yaa doktor ne kadar doğrudur acaba??

Peki cd56 ya rahimden parça alarak mı bakmışlardı kaçtı değeriniz serum kullanmıyorsunuz sanırım. Şuan kaçıncı haftadasınız bıraktırmak için merak ettim

Kızlar ya hamilelikte bitkisel şeyler içmek risklimiş sma bu mide bulantıları için ne içilebilir önerisi olan var mı

Kaçıncı haftadasın ki canım biraz daha beklemelisin belki
Kliniktenn doktorum aradı bir hafta bekleyelim ama değişen birşey olacağını sanmam dedi sonra keseyi mi alacaklar anlamadım günlerdir eşimle nasıl hayaller kurduk odasını, doğum gününü,adını, kimi daha çok sevecek acaba diye konuşup durdukkendimden geçtim eşim mükemmel bı baba olurdu

Kızlar ya hamilelikte bitkisel şeyler içmek risklimiş sma bu mide bulantıları için ne içilebilir önerisi olan var mı
Valla kontrolünuzü yapan doktora bi danışın isterseniz. Bana kendi doktorum bitkisel içerikli hem bulantıyı hafifleten hem folik asit ve b vitamini olan bir ürün yazdı.

Bildiğim kadarıyla Prolutex progestanın muadili. Hatta Prolutex daha az yağlı imiş. Bende 3 günde 1 kullanıyorum. Sanırım 3. Aya kadar devam edecek

Çok üzüldüm canim ama su acıdan bak. Demeli sağlıklı değildi yoksa neden sorun çıksın daha ilk haftalarda. Ben 5 dusuk yaşadım çok iyi anlıyorum seni.

Premesis plus ama dediğim gibi doktorunuza danışmadan almayın kötü bir şeye sebep olmak istemem.
İlaç içeriğine baktım da laktoz var canım beni isal yapar o zaten tüp bebek tedavilerinden sonra kronik isal oluştu laktoz intoleransı da cabası oldu o kadar çekiyprım ki bağırdaklarımdan yaklaşık 3 yıldır çok fena. Ama içinde zencefil var ilacın acaba zencefil çayı yapsam mı kendime zencefil hamilelere zararlı mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…