- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Bende inanılmaz kabızdım bu ilacı ictigimden beri biraz rahatladım demek ki bu yüzden. Doktorum bana zencefil mide bulantısını azaltıyor ama çok fazla tüketilmesini önermiyorum dedi ölçü anlatti ama yalan olmasın asla yemeyeceğim bir bitki olduğu için pek dinlemedim. Bu ilacın içinde de zencefil var zaten direk yuttuğum için sıkıntı olmadı. Size de geçmiş olsun. Ben limon ve tuzu karıştırıp içiyorum hiç bir şey bu kadar iyi gelmedi benim tansiyon bozukluğum yok tabi olan kullanmasın.İlaç içeriğine baktım da laktoz var canım beni isal yapar o zaten tüp bebek tedavilerinden sonra kronik isal oluştu laktoz intoleransı da cabası oldu o kadar çekiyprım ki bağırdaklarımdan yaklaşık 3 yıldır çok fena. Ama içinde zencefil var ilacın acaba zencefil çayı yapsam mı kendime zencefil hamilelere zararlı mı ki
Merhaba, bence başka bir doktora daha gidin ben olsam öyle yapardım neler neler duyuyoruz çünkü.Kliniktenn doktorum aradı bir hafta bekleyelim ama değişen birşey olacağını sanmam dedi sonra keseyi mi alacaklar anlamadım günlerdir eşimle nasıl hayaller kurduk odasını, doğum gününü,adını, kimi daha çok sevecek acaba diye konuşup durdukkendimden geçtim eşim mükemmel bı baba olurdu
Tansiyonum zaten 10 a 9 falan çıkıyor hep limon içersem daha da düşebilir bide çok zor olmuyor Mu tuzla limon neyse biraz daha araştırayım bariBende inanılmaz kabızdım bu ilacı ictigimden beri biraz rahatladım demek ki bu yüzden. Doktorum bana zencefil mide bulantısını azaltıyor ama çok fazla tüketilmesini önermiyorum dedi ölçü anlatti ama yalan olmasın asla yemeyeceğim bir bitki olduğu için pek dinlemedim. Bu ilacın içinde de zencefil var zaten direk yuttuğum için sıkıntı olmadı. Size de geçmiş olsun. Ben limon ve tuzu karıştırıp içiyorum hiç bir şey bu kadar iyi gelmedi benim tansiyon bozukluğum yok tabi olan kullanmasın.
Tuzu biraz fazla koyuyorum bu yüzden düşmüyor benim tansiyon normalde 8 9 küçük 5ten yukarı olmazdı hep 10/6 çıkıyor. Ben tuz ve limona aşığım benim damak zevkim biraz değişik bayılıyorum siz normalde hoşlanmıyorsanız biraz daha araştırınTansiyonum zaten 10 a 9 falan çıkıyor hep limon içersem daha da düşebilir bide çok zor olmuyor Mu tuzla limon neyse biraz daha araştırayım bari
Eşin yine mükemmel bir baba olacak sende mükemmel bir anne olacaksın bence telaş yapma sakin olup doğru adımlar atmak bu tedavi sürecinde çok önemli biraz daha bekle ve başka doktora da git mutlaka allah hayırlısını nasip etsin hepimize. Senin bhcg değer artışların nasıldı peki ikiye katlamışmıydıKliniktenn doktorum aradı bir hafta bekleyelim ama değişen birşey olacağını sanmam dedi sonra keseyi mi alacaklar anlamadım günlerdir eşimle nasıl hayaller kurduk odasını, doğum gününü,adını, kimi daha çok sevecek acaba diye konuşup durdukkendimden geçtim eşim mükemmel bı baba olurdu
ayyyy kuzummm minnoş maşallah maşallah . Allah kucağına almayı nasip etsin canım...Selam kızlar dün 4 boyutlu ultrasona girdik.
Bi masallahinizi alırız
Amin kuzum cümlemize inşallahayyyy kuzummm minnoş maşallah maşallah . Allah kucağına almayı nasip etsin canım...
Maşallah sağlıkla da kucağına alırsın inşallah kaçıncı haftadasın 4 boyutlu ultrason içinSelam kızlar dün 4 boyutlu ultrasona girdik.
Bi masallahinizi alırız
Canim tam 8 olduk dün. 20 Eylül’de gel cinsiyetini söyleyeyim dedi doktor. Kendinden çok emindi.Maşallah sağlıkla da kucağına alırsın inşallah kaçıncı haftadasın 4 boyutlu ultrason için
Ay cok tatli bu yaaaa bende yuklemek istiom ama resim yukleyemiom buraya neden isee cok tatli masallah kiz gibi duruyo nedersinnCanim tam 8 olduk dün. 20 Eylül’de gel cinsiyetini söyleyeyim dedi doktor. Kendinden çok emindi.
Buarada cinsiyete cok erken olmuyomu ozaman 20 eylulde kac haftalik olacaksinkii bana bile ekim basi gibi cinsiyeti solerim dedii 10+2deyizAy cok tatli bu yaaaa bende yuklemek istiom ama resim yukleyemiom buraya neden isee cok tatli masallah kiz gibi duruyo nedersinn
Allah bana ikisini de nasip etti daha önceden. Benim tek dileğim sağlıklı olması. Eşimin ilk çocuğu olacak o arada erkek zikretse de o da sağlıklı olmasını diliyor. Ama kızım kız kardeş icin deliriyor. Duymasın hemen havalara girer valla.Ay cok tatli bu yaaaa bende yuklemek istiom ama resim yukleyemiom buraya neden isee cok tatli masallah kiz gibi duruyo nedersinn
12. Haftadan itibaren cinsiyet belli oluyor. Ama cihaz ve şartlar önemli tabi. Senin ikiz olduğu icin öyle demiştir.Buarada cinsiyete cok erken olmuyomu ozaman 20 eylulde kac haftalik olacaksinkii bana bile ekim basi gibi cinsiyeti solerim dedii 10+2deyiz
Walla bilmiprum doktorum cok cins degistirmeyi bile dusiniyorum ozele gidiorum renkli ultrasyon yokk ve hic aciklama yapmiyoo kendim yorumluyorumm isalalh benim icimden ole gecti onemli olan saglikli olmasi tabiki kiz erkek fatk etmez ama kiz yaa ole hissetdim benimkilerin ikoside erkek gakiba kipir kipirlar genede allaj bilir dee dikkatimi cekti 04.04.2020 dio doguma benimkode20.03.2019 cikoyoo 10 gun araylami doğrucaz simdi ayy ne kafar heycanli si daha once dogum yapmissiniz ilk kez anne olcam fok tedirginim ya birde ikizlerimin dogumu sikintili olabikiyormis ay dulara ihtiyacimiz var12. Haftadan itibaren cinsiyet belli oluyor. Ama cihaz ve şartlar önemli tabi. Senin ikiz olduğu icin öyle demiştir.
Benim sezeryan olacağı icin daha önce sığacak bebis. Yanı ayni günlerde bile olabilirseninle. İkiz gebelik ve Doğum zormuş gerçekten ama allah dağına göre kar verir. Bence üstesinden gelirsin çok takma kafana. Cihaz elbette önemli ama bence doktorla iliski daha önemli. Rahat edebiliyorsan devam et. Ama edemiyorsan boşver gitsinWalla bilmiprum doktorum cok cins degistirmeyi bile dusiniyorum ozele gidiorum renkli ultrasyon yokk ve hic aciklama yapmiyoo kendim yorumluyorumm isalalh benim icimden ole gecti onemli olan saglikli olmasi tabiki kiz erkek fatk etmez ama kiz yaa ole hissetdim benimkilerin ikoside erkek gakiba kipir kipirlar genede allaj bilir dee dikkatimi cekti 04.04.2020 dio doguma benimkode20.03.2019 cikoyoo 10 gun araylami doğrucaz simdi ayy ne kafar heycanli si daha once dogum yapmissiniz ilk kez anne olcam fok tedirginim ya birde ikizlerimin dogumu sikintili olabikiyormis ay dulara ihtiyacimiz var
Aynen ole kendisi saywsinde evlatlarima kavustum icin saygi duyuyorum fajat aciklama yapmio ben bebkler iyimi dedim 2 gun once iyi iyi ellerini ayaklarini gordumm masllah dedi ya nebikim baska doktorlar kalp atiri sukadar boyu sukadat eli ayagi die gostermesini bekkiorus bizimkiso kendim goreyim aile neyaparsa yapsin modunda bakalim braDaha devam edelim ondan sonrasi aah kerimmBenim sezeryan olacağı icin daha önce sığacak bebis. Yanı ayni günlerde bile olabilirseninle. İkiz gebelik ve Doğum zormuş gerçekten ama allah dağına göre kar verir. Bence üstesinden gelirsin çok takma kafana. Cihaz elbette önemli ama bence doktorla iliski daha önemli. Rahat edebiliyorsan devam et. Ama edemiyorsan boşver gitsin
Msşallah maşaallhbir güzel haberde benden kalp atışını gördük bugün ilk defa
Maşallah kuzucuğaSelam kızlar dün 4 boyutlu ultrasona girdik.
Bi masallahinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?