- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
6 haftalıkken görünüyor genelde 6+4, 6+5 de görünmesi lazım ama bazen geç tutunma durumları oluyormuş. Kaç haftalık sizinkiBende kalbini duyamıcam diye çok korkuyorum kızlar ayın sonuna randevu verdi ama erken gitsem görürmüyüm acaba
Bugün tam 6 hafta bir kaç gün sonra görünür herhalde ama korkuyorum6 haftalıkken görünüyor genelde 6+4, 6+5 de görünmesi lazım ama bazen geç tutunma durumları oluyormuş. Kaç haftalık sizinki
Doğal yoldan hamile olanlar ne kadar şanslı tadını çıkarabiliyorlar bide biz herşeyi okuduğumuz için devam etmeyen gebelikler de çok fazla sanırım doğurana kadar tedirgin olucaz 7+1 de kalp duyulur herhalde artık sana daha da geç tarih vermişler benim gittiğimde tam 7 olmuş olacak hakkımızda hayırlısı allah içimize gönül ferahlığı versin inşallahKalp atışı duyamama korkusu bende de var allahım ne bitmez bir tedirginliktir bu. Benim de bugün 7+1 salı günü randevum var 7+4 oluyor heralde herşey yolundaysa duyarız zaman geçmiyor bir türlü
Benim kendi doktorum’a 7+3 de gideceğim. Bende kahverengi akıntı geliyor diye tedirgin olup gitmiştim müsait başka bir doktora 6+5 de kalp atışını duydum. Bende de vardı o tedirginlik. Hala da var. Şu akıntı işi canımı sıkıyor.Doğal yoldan hamile olanlar ne kadar şanslı tadını çıkarabiliyorlar bide biz herşeyi okuduğumuz için devam etmeyen gebelikler de çok fazla sanırım doğurana kadar tedirgin olucaz 7+1 de kalp duyulur herhalde artık sana daha da geç tarih vermişler benim gittiğimde tam 7 olmuş olacak hakkımızda hayırlısı allah içimize gönül ferahlığı versin inşallah
Doktor ilaç falan vermedi mi akıntın için kahverengi akıntı normal miymiş enfeksiyon falan olabilir mi acabaBenim kendi doktorum’a 7+3 de gideceğim. Bende kahverengi akıntı geliyor diye tedirgin olup gitmiştim müsait başka bir doktora 6+5 de kalp atışını duydum. Bende de vardı o tedirginlik. Hala da var. Şu akıntı işi canımı sıkıyor.
Zaten estrofem prolutex kullanıyorum aynen devam demişti. Bebekte bi sıkıntı yok neden oluyor anlamış değilim. Artık salı günü daha ayrıntılı konuşuruz kendisiyle muayenedeDoktor ilaç falan vermedi mi akıntın için kahverengi akıntı normal miymiş enfeksiyon falan olabilir mi acaba
Merhabalar bende bu tipinin gizli takipçilerindenim 7+6 günlük hamileyim. Geçen hafta kalp atışını duyduk ama kahverengi akıntı 12 gündür bende de var. Açıkçası tedirgin ediyor 2 defa doktora gittim bebekte sorun yok rahim için de kanama yok dediler. Günlük 3 progestan 4 günde bir de iğnesini oluyorum ama malesef geçmiyor. Yarın yine gidicem Inşalh bir sorun yoktur.Kızlar bende kahverengi ama böyle sıvı değil değişik sümüksü bi akıntı geliyo... anlamadım değişik bişey... yaşayanınız var mı bu durumu
Sakin ol canım emin ol iyidir, i,çini rahat tut, malesef olabiliyor böyle şeylerMerhabalar bende bu tipinin gizli takipçilerindenim 7+6 günlük hamileyim. Geçen hafta kalp atışını duyduk ama kahverengi akıntı 12 gündür bende de var. Açıkçası tedirgin ediyor 2 defa doktora gittim bebekte sorun yok rahim için de kanama yok dediler. Günlük 3 progestan 4 günde bir de iğnesini oluyorum ama malesef geçmiyor. Yarın yine gidicem Inşalh bir sorun yoktur.
Hayır herhangi bir şeye bakmadılar aslında. 7 haftadaydım bıraktığımda.belki farklı amaçlar için kullanılmıştırPeki cd56 ya rahimden parça alarak mı bakmışlardı kaçtı değeriniz serum kullanmıyorsunuz sanırım. Şuan kaçıncı haftadasınız bıraktırmak için merak ettim
Bende 6+3 deyim bende keseyi gördüm hafta sonu kalp atışına gidicem çok heyecanlı ve korkuyorum mide bulantıların başladı mı benim bulanıyor baya iştahım hiç yokMerhaba kızlar bende aranızayım6+2 deyim. Kesemizi gördük bu hafta sonu kalp atışlarını dinleyeceğizrabbim sabırla bekleyen herkese sabır ve sağlık versin
Canım Allah izin verirse perşembe bende bebeği görürsem rahatlayacam ...Kızlar nasıl gidiyor bebsiler nasil
Günaydın canım, ben cumartesi tekrar gördüm bebeğimi çok şükür herşey yolunda bütün ilaçlar kesildi çok şükür, mide bulantısı ve halsizlik dışında iyiym sen nasılsınKızlar nasıl gidiyor bebsiler nasil
Ben daha progeston ve Hibor iyne devam... Estrofem kesdik.kızlar hangi ilaçlara devam ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?