Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Hayırlısıyla görürsün bebisi canim. Belki vajinalden kalp atışı bile görürsün belli mi olur :)

Kızlar ben su an sadece imom ve crinone kullaniyorum. Ha bir de Tsh icin ilaç verdiler

Hayırlısıyla görürsün bebisi canim. Belki vajinalden kalp atışı bile görürsün belli mi olur :)

Kızlar ben su an sadece imom ve crinone kullaniyorum. Ha bir de Tsh icin ilaç verdiler
İnşeAllah kuzum, çarem tek duamdır....

canım ben balık yağına başlayım mı diye sordum ilk üç ay gerek yok dedi sonra dedi ama başlamak istiyorum aslında elimde de var omepa q10, sen kendin mi başladın doktor mu dedi

Kızlar günaydın göğüs hassasiyetim acıması dolgunluğu gün gün azalıyor gibi birşey mi oldu acaba diye düşünmeden edemiyorum 6+5deyim Cumartesi kalp atışı içim gidicem ama gelişmemiş diyecek diye çok korkuyorum çok zormuş tüp bebek anneliği size de böyle birşey oldu mu midem falan kötü ama zaten mide hastası biriyim onu hamileliğe pek bağlamıyorum ama göğüsler ciddi kafama takılıyor

canım göğüs hassasiyeti bende de bi var bi yok, bazen çok ağrıyor bazen bastırsam bile hiç bi his olmuyor. normal bence. bu kadar endişeli olmayalım olumsuzu çekmeyelim pozitif düşünelim kuzum. ben de sen gibiyim ama rahatlatmaya çalışıyorum hep kendimi onu kucağımda hayal ederek

Günaydın, Normaldir. Bende de aynı durumdur . bazen ağrıyor bazen de bir şey yok..

kızlar beslenme konusunda yemediğiniz şeyler neler? ben bitki çayı içmiyorum ıhlamur dışında. ama canım mercmiek köfte istiyo icinde bol maydanoz var sıkıntı olur mu sizce o kadardan

kızlar beslenme konusunda yemediğiniz şeyler neler? ben bitki çayı içmiyorum ıhlamur dışında. ama canım mercmiek köfte istiyo icinde bol maydanoz var sıkıntı olur mu sizce o kadardan
Maydonozumu vs içmek sakıncalı diye biliyorum. Yemeklerin icinde tüketilmesinden bir şey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…