Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Bende 6+3 deyim bende keseyi gördüm hafta sonu kalp atışına gidicem çok heyecanlı ve korkuyorum mide bulantıların başladı mı benim bulanıyor baya iştahım hiç yok
Merhaba benim hiç mide bulantılarım olmadı. Ama bu sabah şiddetli kanamam vardı. Doktora gittikçe şükür bebeğim gerinde kalp atışını da duyduk. Hiç kalkmadan yatacaksın dedi. Ah şu kanamadan kurtulabilsem Harika olacak ama yatıcam artık yapacak bişi yok

Kuzu sen bu gün mü gidiyordun doktora
Canım yarındır da ama işten izin alamıyorum Cuma çalışmıyoruz o yüzden bütün yüklemler yarına hal etmemiz gerekiyor. yetişir miyim bilmem(( Bu yüzden cumartesine kalır galiba...

neden olmuş peki kanama canım doktor bişey dedi mi? benim de ara ara oluyor sebebini bulamadılar bebek iyi kese iyi dediler o kadar

Canım yarındır da ama işten izin alamıyorum Cuma çalışmıyoruz o yüzden bütün yüklemler yarına hal etmemiz gerekiyor. yetişir miyim bilmem(( Bu yüzden cumartesine kalır galiba...
Geç olsun güç olmasın canım.

Kanama bazen 9 ay oluyor kızlar sık doktor takibi ve bol dinlenme.

Bu arada ben yine bulanmışız günler yaşıyorum. Millete özeniyorum artık mide bulantısından kafalarını kaldiramiyorlar diye

Benimde öyle bebekte bişi yok çok şükür 5,2 mm olmuşuz bile Bu seferki kanamam normal adet gibi anlamadım bende sende az az mı oluyor kanama peki sana bişi dediler mi?
maşallah canım, bende başta kahverengi leke oldu 5. haftanın sonunda, sonra iki üç günde geçti, 7. haftanın sonunda tekrar başladı kahverengi sonra üç gün falan sürdü kırmızı geldi birkaç damla sonra geri kahverengiye döndü... anlamadım inan ki. hala ara ara devam ediyor kahveler

Aynen canım .. HAyırlısı inşeAllah.

Bende de yok bulanma . )

Kızlar dayanamadım devlet hastanesine gittim doktora bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama şimdi tüp bebek doktorum da prednolü bırak diyecek ama ben korkuyorum ya bebeğim kalbi durursa diye aman ne zor ya

Aman hiç özenme canım, ben çok zor durumdayım yemek uiyorum oda beni yiyor, kusmuyorum ama yediğim hiç birşeyin tadı yok su bile içesim gelmiyor keşke biran önce geçse, mide mi bastıracam diye hep karbonhitrat yiyorum şimdidden 3 kilo aldım

Benimde öyle bebekte bişi yok çok şükür 5,2 mm olmuşuz bile Bu seferki kanamam normal adet gibi anlamadım bende sende az az mı oluyor kanama peki sana bişi dediler mi?
Canım bebek iyiyse hiç korkma dinlen ve bol su iç, hep yazıyorum ama ben oğlumda o kadr çok kanama geçirdim ki, 5 ay sürdü,

Ben prednol hiç kullanmadım, transferden sonraki bir hafta kullandım hatta sonucu bile beklemediler bir hafta sonra kesin olarak bırakman lazım dediler. kortizon değil mi o? normalde bile çok zararlı hamilelikte bilemedim hiç.. doktorun ne derse onu yap sorgulama bence

Kızlar bu gün merkezdeki son kontrolüme gittim. Kollar bacaklar masallah kıpır kıpırtı benim bebis. Sanki bir an bacak arasında bir çıkıntı gördüm gibi. Nedense içime erkekmiş gibi doguyor.

Kızlar bu gün merkezdeki son kontrolüme gittim. Kollar bacaklar masallah kıpır kıpırtı benim bebis. Sanki bir an bacak arasında bir çıkıntı gördüm gibi. Nedense içime erkekmiş gibi doguyor.
gözünaydın canım :) benim de haftaya inşallah ben de hareketli görürüm hihih

Normalde bugün 9+0 dayiz. Ama ultrasonda hep 5 gün geriden gidiyor benim bebis. 8+2 dedi doktor. Minyon olacak desem babası da ben de boylu posluyuz. Bilemedim

Prednolü bana bir gün iç bir gün içme dedi bırakmadım keşke bırak dese iğrenç bi ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…