- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.001
Kuzu sen bu gün mü gidiyordun doktoraGünaydın, Normaldir. Bende de aynı durumdur . bazen ağrıyor bazen de bir şey yok..
MerhabaBende 6+3 deyim bende keseyi gördüm hafta sonu kalp atışına gidicem çok heyecanlı ve korkuyorum mide bulantıların başladı mı benim bulanıyor baya iştahım hiç yok
Canım yarındır da ama işten izin alamıyorum Cuma çalışmıyoruz o yüzden bütün yüklemler yarına hal etmemiz gerekiyor. yetişir miyim bilmem(( Bu yüzden cumartesine kalır galiba...Kuzu sen bu gün mü gidiyordun doktora
neden olmuş peki kanama canım doktor bişey dedi mi? benim de ara ara oluyor sebebini bulamadılar bebek iyi kese iyi dediler o kadarMerhababenim hiç mide bulantılarım olmadı. Ama bu sabah şiddetli kanamam vardı. Doktora gittikçe şükür bebeğim gerinde kalp atışını da duyduk. Hiç kalkmadan yatacaksın dedi. Ah şu kanamadan kurtulabilsem Harika olacak ama yatıcam artık yapacak bişi yok
Benimde öyle bebekte bişi yok çok şükür 5,2 mm olmuşuz bileneden olmuş peki kanama canım doktor bişey dedi mi? benim de ara ara oluyor sebebini bulamadılar bebek iyi kese iyi dediler o kadar
Geç olsun güç olmasın canım.Canım yarındır da ama işten izin alamıyorum Cuma çalışmıyoruz o yüzden bütün yüklemler yarına hal etmemiz gerekiyor. yetişir miyim bilmem(( Bu yüzden cumartesine kalır galiba...
maşallah canım, bende başta kahverengi leke oldu 5. haftanın sonunda, sonra iki üç günde geçti, 7. haftanın sonunda tekrar başladı kahverengi sonra üç gün falan sürdü kırmızı geldi birkaç damla sonra geri kahverengiye döndü... anlamadım inan ki. hala ara ara devam ediyor kahvelerBenimde öyle bebekte bişi yok çok şükür 5,2 mm olmuşuz bileBu seferki kanamam normal adet gibi anlamadım bende sende az az mı oluyor kanama peki sana bişi dediler mi?
Aynen canım .. HAyırlısı inşeAllah.Geç olsun güç olmasın canım.
Kanama bazen 9 ay oluyor kızlar sık doktor takibi ve bol dinlenme.
Bu arada ben yine bulanmışız günler yaşıyorum. Millete özeniyorum artık mide bulantısından kafalarını kaldiramiyorlar diye
Bende de yok bulanma . )Geç olsun güç olmasın canım.
Bu arada ben yine bulanmışız günler yaşıyorum. Millete özeniyorum artık mide bulantısından kafalarını kaldiramiyorlar diye
Aman hiç özenme canım, ben çok zor durumdayım yemek uiyorum oda beni yiyor, kusmuyorum ama yediğim hiç birşeyin tadı yok su bile içesim gelmiyor keşke biran önce geçse, mide mi bastıracam diye hep karbonhitrat yiyorum şimdidden 3 kilo aldımGeç olsun güç olmasın canım.
Hayırlı olsun inşlh canımKızlar dayanamadım devlet hastanesine gittim doktora bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama şimdi tüp bebek doktorum da prednolü bırak diyecek ama ben korkuyorum ya bebeğim kalbi durursa diye aman ne zor ya
Canım bebek iyiyse hiç korkma dinlen ve bol su iç, hep yazıyorum ama ben oğlumda o kadr çok kanama geçirdim ki, 5 ay sürdü,Benimde öyle bebekte bişi yok çok şükür 5,2 mm olmuşuz bileBu seferki kanamam normal adet gibi anlamadım bende sende az az mı oluyor kanama peki sana bişi dediler mi?
Ben prednol hiç kullanmadım, transferden sonraki bir hafta kullandım hatta sonucu bile beklemediler bir hafta sonra kesin olarak bırakman lazım dediler. kortizon değil mi o? normalde bile çok zararlı hamilelikte bilemedim hiç.. doktorun ne derse onu yap sorgulama benceKızlar dayanamadım devlet hastanesine gittim doktora bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama şimdi tüp bebek doktorum da prednolü bırak diyecek ama ben korkuyorum ya bebeğim kalbi durursa diye aman ne zor ya
gözünaydın canım :) benim de haftaya inşallah ben de hareketli görürüm hihihKızlar bu gün merkezdeki son kontrolüme gittim. Kollar bacaklar masallah kıpır kıpırtı benim bebis. Sanki bir an bacak arasında bir çıkıntı gördüm gibi. Nedense içime erkekmiş gibi doguyor.
Prednolü bana bir gün iç bir gün içme dedi bırakmadım keşke bırak dese iğrenç bi ilaçKızlar dayanamadım devlet hastanesine gittim doktora bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama şimdi tüp bebek doktorum da prednolü bırak diyecek ama ben korkuyorum ya bebeğim kalbi durursa diye aman ne zor ya
Bir hafta ileriden ve geride olmadı normalmiş kafana takama canım bak kıpır kıpır olmuş ne güzelNormalde bugün 9+0 dayiz. Ama ultrasonda hep 5 gün geriden gidiyor benim bebis. 8+2 dedi doktor. Minyon olacak desem babası da ben de boylu posluyuz. Bilemedim
Peki sen neden kullanıyorsun bende cd56 problemi var katil hücreleri baslılıyor siZde de var mı cd56 problemi kaç mg içiyorsunuz peki merak ettimPrednolü bana bir gün iç bir gün içme dedi bırakmadım keşke bırak dese iğrenç bi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?