- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.021
Kuzum benim 2 gende mutasyon var. Perinatolog kullanmana gerek yok diyor. Tüp bebek doktorum kullanman lazim diyor. Ben 2 haftadır kullanmıyorum. Başka bir perinatolog ile görüşmeyi düşünüyorumArkadaşlar merhaba, aranizda pıhtılaşma testi yaptırıp paı 1 homozigot çıkan kan sulandırıcı kullanan var mı? Diger faktörler normal.
Bana da tüp bebek doktorum dedi ki normalde sadece 2 ve 5 faktör bizim icin önemli onlarda sizde normal zaten ama çok içinize sinmiyorsa bi ilac yazayim dedi igne yazmış deli oldum resmen iğneden nefret ediyorum. Hatta ben direk coraspirin içeyim mi dedim yok daha hafif bi şey yazacağım dedi gitmis clexen yazmışKuzum benim 2 gende mutasyon var. Perinatolog kullanmana gerek yok diyor. Tüp bebek doktorum kullanman lazim diyor. Ben 2 haftadır kullanmıyorum. Başka bir perinatolog ile görüşmeyi düşünüyorum
Bu ısın uzmanı perinatologlar. Benim daha önceki dusuklerimde hep can sulandırıcı verdiler. Giderek de yükselttiler dozu. Bana saçma geliyordu 3 çocuğum var aspirin bile kullanmadım diye. En son perinatolog dusukler bununla alakalı değil dedi. Dediği de çıktı. Yumurta kalitedeymiş sorunBana da tüp bebek doktorum dedi ki normalde sadece 2 ve 5 faktör bizim icin önemli onlarda sizde normal zaten ama çok içinize sinmiyorsa bi ilac yazayim dedi igne yazmış deli oldum resmen iğneden nefret ediyorum. Hatta ben direk coraspirin içeyim mi dedim yok daha hafif bi şey yazacağım dedi gitmis clexen yazmış9. Haftaya girmek üzereyim farklı bir doktorda randevum var onun da fikrini alacağım boşu boşuna iğne yapmak istemiyorum her gün. Sizden de Allah razı olsun çok çok çok teşekkür ediyorum.
Tamamen sizinle ayni şeyleri düşünüyorum bana da saçma geliyor benim transfer edilen yumurtam 6aa pgtli embriyo inşAllah bi sorun çıkmaz. Bende biran önce bi perinatolog bulmalıyım. Çok geçmiş olsun size de kayıplarınız çok üzücü olmuş.Bu ısın uzmanı perinatologlar. Benim daha önceki dusuklerimde hep can sulandırıcı verdiler. Giderek de yükselttiler dozu. Bana saçma geliyordu 3 çocuğum var aspirin bile kullanmadım diye. En son perinatolog dusukler bununla alakalı değil dedi. Dediği de çıktı. Yumurta kalitedeymiş sorun
4mg canım neden içtiğimi bilmiyorum transferden sonra başladım 8 hafta bitecek hala tüm ilaçlara ve iğnelere devam ettiriyor benim doktorPeki sen neden kullanıyorsun bende cd56 problemi var katil hücreleri baslılıyor siZde de var mı cd56 problemi kaç mg içiyorsunuz peki merak ettim
Belki geç büyüyordur canım hayırlısıyla görürsün inşallahMerhabalar güzel anneler!
Bugün gittim yine ultrasona şu an sadece Yolk Sac görüldü embriyo yok ((( çarşambada görünmezse sıkıntı yani doktor 7+2 haftalıktır dedi ... Hakkımızda hayırlısı...
Benimki de gec görüldü canim gonlunu ferah tut insallah bidahaki gidisinde göreceksinMerhabalar güzel anneler!
Bugün gittim yine ultrasona şu an sadece Yolk Sac görüldü embriyo yok ((( çarşambada görünmezse sıkıntı yani doktor 7+2 haftalıktır dedi ... Hakkımızda hayırlısı...
Kuzum yolk sac varsa kesin bebek de vardır. Bir yerde okumuştum. Gönlünü ferah tutMerhabalar güzel anneler!
İnşeAllah canım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorumKuzum yolk sac varsa kesin bebek de vardır. Bir yerde okumuştum. Gönlünü ferah tut
İnşeAllah canım inşeAllah.Benimki de gec görüldü canim gonlunu ferah tut insallah bidahaki gidisinde göreceksin
Amin inşeAllah .Belki geç büyüyordur canım hayırlısıyla görürsün inşallah
Gönlünü ferah tut çarşamba güzel haberlerini bekliyoruz canımMerhabalar güzel anneler!
Amin canım. Çok sağolunGönlünü ferah tut çarşamba güzel haberlerini bekliyoruz canım
Görürsğn inşlh canım kese boş değilmiş çok şükürMerhabalar güzel anneler!
Amin canım. Çok sağolunDualarınızı eksik etmeyin
[/QU
İçini ferah tut. Yolk sac varsa, muhakkak kendi de görünür.
İnşeAllah canlar, doktorda bir umut var dedi ama yinede korkuyorum ( hayırlısı.Görürsğn inşlh canım kese boş değilmiş çok şükür
Bence git canımDiyorum ki pazarteside başka doktora gidim mi? Yoksa bekleyim çarşambayı?
TamamBence git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?