Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Arkadaşlar merhaba, aranizda pıhtılaşma testi yaptırıp paı 1 homozigot çıkan kan sulandırıcı kullanan var mı? Diger faktörler normal.
Kuzum benim 2 gende mutasyon var. Perinatolog kullanmana gerek yok diyor. Tüp bebek doktorum kullanman lazim diyor. Ben 2 haftadır kullanmıyorum. Başka bir perinatolog ile görüşmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• F8ED43ED-2E36-4AA5-B409-EC4B78B07EFA.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 52
Kuzum benim 2 gende mutasyon var. Perinatolog kullanmana gerek yok diyor. Tüp bebek doktorum kullanman lazim diyor. Ben 2 haftadır kullanmıyorum. Başka bir perinatolog ile görüşmeyi düşünüyorum
Bana da tüp bebek doktorum dedi ki normalde sadece 2 ve 5 faktör bizim icin önemli onlarda sizde normal zaten ama çok içinize sinmiyorsa bi ilac yazayim dedi igne yazmış deli oldum resmen iğneden nefret ediyorum. Hatta ben direk coraspirin içeyim mi dedim yok daha hafif bi şey yazacağım dedi gitmis clexen yazmış 9. Haftaya girmek üzereyim farklı bir doktorda randevum var onun da fikrini alacağım boşu boşuna iğne yapmak istemiyorum her gün. Sizden de Allah razı olsun çok çok çok teşekkür ediyorum.

Bu ısın uzmanı perinatologlar. Benim daha önceki dusuklerimde hep can sulandırıcı verdiler. Giderek de yükselttiler dozu. Bana saçma geliyordu 3 çocuğum var aspirin bile kullanmadım diye. En son perinatolog dusukler bununla alakalı değil dedi. Dediği de çıktı. Yumurta kalitedeymiş sorun

Tamamen sizinle ayni şeyleri düşünüyorum bana da saçma geliyor benim transfer edilen yumurtam 6aa pgtli embriyo inşAllah bi sorun çıkmaz. Bende biran önce bi perinatolog bulmalıyım. Çok geçmiş olsun size de kayıplarınız çok üzücü olmuş.

Peki sen neden kullanıyorsun bende cd56 problemi var katil hücreleri baslılıyor siZde de var mı cd56 problemi kaç mg içiyorsunuz peki merak ettim
4mg canım neden içtiğimi bilmiyorum transferden sonra başladım 8 hafta bitecek hala tüm ilaçlara ve iğnelere devam ettiriyor benim doktor

Merhabalar güzel anneler!
Bugün gittim yine ultrasona şu an sadece Yolk Sac görüldü embriyo yok ((( çarşambada görünmezse sıkıntı yani doktor 7+2 haftalıktır dedi ... Hakkımızda hayırlısı...

Merhabalar güzel anneler!
Bugün gittim yine ultrasona şu an sadece Yolk Sac görüldü embriyo yok ((( çarşambada görünmezse sıkıntı yani doktor 7+2 haftalıktır dedi ... Hakkımızda hayırlısı...
Kuzum yolk sac varsa kesin bebek de vardır. Bir yerde okumuştum. Gönlünü ferah tut

Diyorum ki pazarteside başka doktora gidim mi? Yoksa bekleyim çarşambayı?

Günaydın güzel anneler!

Gittim doktora oda aynısını dedi, yolk sac -ta sağlıklı değil ve bir kaç gün bekleyin embriyo görsenmir((( 7+4 haftalıktır dedi kesenin boyutuna göre. Bence bundan sonra bir şey olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…