- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.041
Allah kalp ferahlığı versin hayırlısı böyleymiş nasip. Neler neler okuyoruz bir mucizede sizi bulsun inşAllahGünaydın güzel anneler!
Gittim doktora oda aynısını dedi, yolk sac -ta sağlıklı değil ve bir kaç gün bekleyin embriyo görsenmir((( 7+4 haftalıktır dedi kesenin boyutuna göre. Bence bundan sonra bir şey olmaz..
Mevlam ne ederse güzel eyler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yapacak bir şey yok... Sadece araştırmak lazım neden oluşmadı? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum... Bence eksikleri var...Allah kalp ferahlığı versin hayırlısı böyleymiş nasip. Neler neler okuyoruz bir mucizede sizi bulsun inşAllah
Pgt yapıldı mi embriyonuza?Mevlam ne ederse güzel eyler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yapacak bir şey yok... Sadece araştırmak lazım neden oluşmadı? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum... Bence eksikleri var...
PGT nedir? bence hiç bir şey yapmamışlar...Pgt yapıldı mi embriyonuza?
Tüp bebek değil mi sizin ki? Pgt embriyonun kromozomlarinin hepsine bakılıyor normal mi değil mi bi bozukluk var mı kontrol ediliyor. Böylelikle genetik olarak sağlıklı embriyo transfer ediliyor ki düşük yaşanmasın.PGT nedir? bence hiç bir şey yapmamışlar...
Bize söylenenler şu ki 5AA çok kaliteli embriyo... başakada bir şey söylenmedi ...Tüp bebek değil mi sizin ki? Pgt embriyonun kromozomlarinin hepsine bakılıyor normal mi değil mi bi bozukluk var mı kontrol ediliyor. Böylelikle genetik olarak sağlıklı embriyo transfer ediliyor ki düşük yaşanmasın.
pgt yaşı ileri olanlarda veya en az iki negatif tüp bebekte yapılmasını öneriyorlar diye biliyorum benBize söylenenler şu ki 5AA çok kaliteli embriyo... başakada bir şey söylenmedi ...
bence içini ferah tutmaya çalış canım 8. haftada görünen bile var, yolk oluşmuşsa birkaç güne o da görünür belkiMevlam ne ederse güzel eyler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yapacak bir şey yok... Sadece araştırmak lazım neden oluşmadı? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum... Bence eksikleri var...
Yaşım 27 ilk denemem 6aa 2 embriyom pgtye gitti biri sağlam biri bozuk geldi eşimin ve benim kromozom testlerimiz temiz üstelik. Doktorum açıklama yaptı yapay döllenme olduğu için böyle olması normalmiş. Yani her zaman yaş ve düşük faktörü önemli olmuyorpgt yaşı ileri olanlarda veya en az iki negatif tüp bebekte yapılmasını öneriyorlar diye biliyorum ben
Benim 6aa çok kaliteli embriyom genetik kusurlu gelmişti zaten bu adlandırma embriyo bölünmesi dıs zarıyla alakalı embriyonun içi yani genetik başka o da anca pgt ile biliniyorBize söylenenler şu ki 5AA çok kaliteli embriyo... başakada bir şey söylenmedi ...
anladım canım, her doktorun görüşü farklı oluyor demek ki. ben sorduğumda şu durumda hiç gerek yok demişti doktorum ama senin sonucu duyunca korktum şimdi.. gerçi benim zaten üç tane yumurta döllendi ve 6. güne kadar bekleme gibi bi ihtimalim yoktu. belki ondan yapılması uygun görülmedi.Yaşım 27 ilk denemem 6aa 2 embriyom pgtye gitti biri sağlam biri bozuk geldi eşimin ve benim kromozom testlerimiz temiz üstelik. Doktorum açıklama yaptı yapay döllenme olduğu için böyle olması normalmiş. Yani her zaman yaş ve düşük faktörü önemli olmuyor
pgt yaşı ileri olanlarda veya en az iki negatif tüp bebekte yapılmasını öneriyorlar diye biliyorum ben
İnşeAllah canım benim... Umudumu kayıp etmemeye çalışıyorum ama elimde değil... Sudan başka boğazımdan bir şey geçmiyor..... 14 yaşında 1 oğlum var, elhamdülillah.. İkinci evliliktir bende, eşimin hiç çocuğu yok... o kadar üzülüyorum ki... (bence içini ferah tutmaya çalış canım 8. haftada görünen bile var, yolk oluşmuşsa birkaç güne o da görünür belki
Doktora giderken bir sorayım bakim ne diyecek bana...Benim 6aa çok kaliteli embriyom genetik kusurlu gelmişti zaten bu adlandırma embriyo bölünmesi dıs zarıyla alakalı embriyonun içi yani genetik başka o da anca pgt ile biliniyor
Allah yavrunu sana bağışlasın canım ne güzel anneliği tatmışsın öyle düşün... Her şeyin hayırlısını dileyelim Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir evlat doğurmayıİnşeAllah canım benim... Umudumu kayıp etmemeye çalışıyorum ama elimde değil... Sudan başka boğazımdan bir şey geçmiyor..... 14 yaşında 1 oğlum var, elhamdülillah.. İkinci evliliktir bende, eşimin hiç çocuğu yok... o kadar üzülüyorum ki... (
Amin canım... Allah sizlerede yar olsun.. Sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.Allah yavrunu sana bağışlasın canım ne güzel anneliği tatmışsın öyle düşün... Her şeyin hayırlısını dileyelim Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir evlat doğurmayı
Valla orası hiç belli olmaz 8. Haftaya kadar bekleyin diyorlar Allah’ın mucizeleri bitmez bunladar bekledin biraz daha bekle belki nazlı bir bebek hemen kendini göstermek iştemiyor inşallah oradadır o nazlıGünaydın güzel anneler!
Gittim doktora oda aynısını dedi, yolk sac -ta sağlıklı değil ve bir kaç gün bekleyin embriyo görsenmir((( 7+4 haftalıktır dedi kesenin boyutuna göre. Bence bundan sonra bir şey olmaz..
İnşeAllah canım ya,,, eşimde öğle diyor saklanmış göstermiyor kendini kesin kızdır diyor... Allah istedikten sonra taş üstünde de verir biliyorum. ne bilimValla orası hiç belli olmaz 8. Haftaya kadar bekleyin diyorlar Allah’ın mucizeleri bitmez bunladar bekledin biraz daha bekle belki nazlı bir bebek hemen kendini göstermek iştemiyor inşallah oradadır o nazlı
Hiç korkmayın her şeyin hayîrlısı benim embriyolarimda 5.gün embriyosu sınıflandırma kaliteleri 6 aa sadece. Ona kalırsa merkezin sorumlu profesörü de gerek görmedi takibimi yapan doktor ısrarla pgt dedi.anladım canım, her doktorun görüşü farklı oluyor demek ki. ben sorduğumda şu durumda hiç gerek yok demişti doktorum ama senin sonucu duyunca korktum şimdi.. gerçi benim zaten üç tane yumurta döllendi ve 6. güne kadar bekleme gibi bi ihtimalim yoktu. belki ondan yapılması uygun görülmedi.
İniallah canım dualarımız seninle hayırlısıyla sonuna kadar gidicez hepimiz kucağımıza alıcazİnşeAllah canım ya,,, eşimde öğle diyor saklanmış göstermiyor kendini kesin kızdır diyor... Allah istedikten sonra taş üstünde de verir biliyorum. ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?