Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Allah kalp ferahlığı versin hayırlısı böyleymiş nasip. Neler neler okuyoruz bir mucizede sizi bulsun inşAllah

Allah kalp ferahlığı versin hayırlısı böyleymiş nasip. Neler neler okuyoruz bir mucizede sizi bulsun inşAllah
Mevlam ne ederse güzel eyler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yapacak bir şey yok... Sadece araştırmak lazım neden oluşmadı? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum... Bence eksikleri var...

Bize söylenenler şu ki 5AA çok kaliteli embriyo... başakada bir şey söylenmedi ...

Mevlam ne ederse güzel eyler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yapacak bir şey yok... Sadece araştırmak lazım neden oluşmadı? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum... Bence eksikleri var...
bence içini ferah tutmaya çalış canım 8. haftada görünen bile var, yolk oluşmuşsa birkaç güne o da görünür belki

pgt yaşı ileri olanlarda veya en az iki negatif tüp bebekte yapılmasını öneriyorlar diye biliyorum ben
Yaşım 27 ilk denemem 6aa 2 embriyom pgtye gitti biri sağlam biri bozuk geldi eşimin ve benim kromozom testlerimiz temiz üstelik. Doktorum açıklama yaptı yapay döllenme olduğu için böyle olması normalmiş. Yani her zaman yaş ve düşük faktörü önemli olmuyor

anladım canım, her doktorun görüşü farklı oluyor demek ki. ben sorduğumda şu durumda hiç gerek yok demişti doktorum ama senin sonucu duyunca korktum şimdi.. gerçi benim zaten üç tane yumurta döllendi ve 6. güne kadar bekleme gibi bi ihtimalim yoktu. belki ondan yapılması uygun görülmedi.

pgt yaşı ileri olanlarda veya en az iki negatif tüp bebekte yapılmasını öneriyorlar diye biliyorum ben
bence içini ferah tutmaya çalış canım 8. haftada görünen bile var, yolk oluşmuşsa birkaç güne o da görünür belki
İnşeAllah canım benim... Umudumu kayıp etmemeye çalışıyorum ama elimde değil... Sudan başka boğazımdan bir şey geçmiyor..... 14 yaşında 1 oğlum var, elhamdülillah.. İkinci evliliktir bende, eşimin hiç çocuğu yok... o kadar üzülüyorum ki... (

Allah yavrunu sana bağışlasın canım ne güzel anneliği tatmışsın öyle düşün... Her şeyin hayırlısını dileyelim Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir evlat doğurmayı

Allah yavrunu sana bağışlasın canım ne güzel anneliği tatmışsın öyle düşün... Her şeyin hayırlısını dileyelim Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir evlat doğurmayı
Amin canım... Allah sizlerede yar olsun.. Sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

Valla orası hiç belli olmaz 8. Haftaya kadar bekleyin diyorlar Allah’ın mucizeleri bitmez bunladar bekledin biraz daha bekle belki nazlı bir bebek hemen kendini göstermek iştemiyor inşallah oradadır o nazlı

Valla orası hiç belli olmaz 8. Haftaya kadar bekleyin diyorlar Allah’ın mucizeleri bitmez bunladar bekledin biraz daha bekle belki nazlı bir bebek hemen kendini göstermek iştemiyor inşallah oradadır o nazlı
İnşeAllah canım ya,,, eşimde öğle diyor saklanmış göstermiyor kendini kesin kızdır diyor... Allah istedikten sonra taş üstünde de verir biliyorum. ne bilim

Hiç korkmayın her şeyin hayîrlısı benim embriyolarimda 5.gün embriyosu sınıflandırma kaliteleri 6 aa sadece. Ona kalırsa merkezin sorumlu profesörü de gerek görmedi takibimi yapan doktor ısrarla pgt dedi.

kızlar ya normalde 5. haftayla 10. hafta arası olur bulantı bende tam tersi hiç bulanmayan midem dünden beri bulanıyo başım feci ağrıyo... dün anneme giderken iki dakkalık yol güneşte yürüdüm yavaş yürümeme rağmen bayılcak gibi oldum bembeyaz kesildim soğuk ter döktüm... normal midir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…