Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

İniallah canım dualarımız seninle hayırlısıyla sonuna kadar gidicez hepimiz kucağımıza alıcaz
Amin inşeAllah canım, teşekkür ederim.
Canım sadece güneş vrumuş seni, kendine dikkat et. Benimde 4 gündür başım ağrıyor. bilidiyin tansiyon çıkıyor... doktora hiç söylemedim unuttum..

Kuzum allah hayırlısı ne ise onu versin. Mart annelerinde 2 ki tarama icin gidiyor biri, bebisin iç organlarinin karnının dışında geliştiğini öğreniyor. Gebeliği sonlandırma kararı aldılar. Düşün ne umutlar beslemişlerdir. Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Tez zamanda sağlıkla bebisine kavuşursun insallah

Merhaba,keselerinizi kaçıncı haftanızda beta hcg kaçken gördünüz acaba?karından mı vajinal mi baktırdınız,rica etsem yazabilir misiniz

Mevlam ne ederse güzel eyler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yapacak bir şey yok... Sadece araştırmak lazım neden oluşmadı? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum... Bence eksikleri var...
Canım duam mucizenin seninle olması, ama olmazsa denemeye devam rabbimin sınavı, tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, zor bir süreç hep birlikte yanındayız

Allah yardımcıları olsun.. Evet canım doğru diyorsun. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin!

Canım duam mucizenin seninle olması, ama olmazsa denemeye devam rabbimin sınavı, tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, zor bir süreç hep birlikte yanındayız
Ah kuzum benim, çok teşekkür ederim tesellileriniz için. Allah razı olsun sizlerden

Kızlar ya benim midem alt üst oldu sabahları zorla biraz birşeyler yiyorum onun sıkı da günüm çorba sıvı şeyler az meyve çubuk gibi şeylerle geçiyor tencere yemeği yiyemiyorum ağzımda büyüyor yutamıyorum düzelecek mi bu ya sanki böyle kalacak gibiyim beslenemediğim için kaygılıyım

Günaydın canım inşlh geçecek 12 ve 14. Haftayı beklycez, bende bekliyorum, çok zor ama beslenemedim diyye kaygılanma hertürlü vücut alır bebeğin zaten şimdilik bizimle işi yok

Günaydın canım inşlh geçecek 12 ve 14. Haftayı beklycez, bende bekliyorum, çok zor ama beslenemedim diyye kaygılanma hertürlü vücut alır bebeğin zaten şimdilik bizimle işi yok
Kusum sen be yaptın kilo isini. Dün doktor beni diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen de hiç kilo almayacaksın dedi. Sok oldum.

Kusum sen be yaptın kilo isini. Dün doktor beni diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen de hiç kilo almayacaksın dedi. Sok oldum.
Nasıl kilo almayacaksın?? Öyle bir şey mi var...? Sen her halükarda alacaksın canım... Ona göre sağlıklı beslenmen ve dikkat etmen gerekiyor.

Aldım başımı gidiyorum beş aylık hamile gibiyim, midem bulanıyor bulandıkça yiyorum bastırsın diye benim doktorum ayda bir kilo dedi ama şimdiden 3 kilo aldım, sonu ne olurbilmiyorum, bulantılr geçse dikkat edecem de işin kötüsü kiloyu geçtim hiç su içemiyorum midemm kötü oluyor yani işler karışık

Masallah iyi almissin canim.ben 2 kilo verdim mide bulantisindan hic bisey yiyemiyorum bende su icemiyorum hatta doktorum idrar testi yaptirdi suyu az iciyorsun dedi bol bol icmemiz lazimmis

Keşke bende alsam böyle hiçbişey yiyemeyince güçsüz ve halsiz hissediyorum

Masallah iyi almissin canim.ben 2 kilo verdim mide bulantisindan hic bisey yiyemiyorum bende su icemiyorum hatta doktorum idrar testi yaptirdi suyu az iciyorsun dedi bol bol icmemiz lazimmis
Yok yok ne yapacaksınız kiloyu arkadaşlar, benim birde karnım çıktı birden doktorödem olmuş dedi, yürürken çok zorlanıyorum sanki son aylarım ve daha yolun başındayım mide bulantıları geçince alırsınız korkmayın

yakın zamanda kontrolü olan var mı kızlar, ben bu akşam 4te gidicem içim içime sığmıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…