- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.061
Amin inşeAllah canım, teşekkür ederim.İniallah canım dualarımız seninle hayırlısıyla sonuna kadar gidicez hepimiz kucağımıza alıcaz
Canım sadece güneş vrumuş seni, kendine dikkat et. Benimde 4 gündür başım ağrıyor. bilidiyin tansiyon çıkıyor... doktora hiç söylemedim unuttum..kızlar ya normalde 5. haftayla 10. hafta arası olur bulantı bende tam tersi hiç bulanmayan midem dünden beri bulanıyo başım feci ağrıyo... dün anneme giderken iki dakkalık yol güneşte yürüdüm yavaş yürümeme rağmen bayılcak gibi oldum bembeyaz kesildim soğuk ter döktüm... normal midir ya
Kuzum allah hayırlısı ne ise onu versin. Mart annelerinde 2 ki tarama icin gidiyor biri, bebisin iç organlarinin karnının dışında geliştiğini öğreniyor. Gebeliği sonlandırma kararı aldılar. Düşün ne umutlar beslemişlerdir. Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Tez zamanda sağlıkla bebisine kavuşursun insallahGünaydın güzel anneler!
Gittim doktora oda aynısını dedi, yolk sac -ta sağlıklı değil ve bir kaç gün bekleyin embriyo görsenmir((( 7+4 haftalıktır dedi kesenin boyutuna göre. Bence bundan sonra bir şey olmaz..
6. Haftada gördüm sanırım. Ama beta takibini bırakmıştım. Beta 5000 lerdeydi vajinal baktılarMerhaba,keselerinizi kaçıncı haftanızda beta hcg kaçken gördünüz acaba?karından mı vajinal mi baktırdınız,rica etsem yazabilir misiniz
Beta hcg kaçtı bilmiyorum 6+5te vajinal ultrasyonla hem keseyi gördüm hem de kalp atışlarını duyduk.Merhaba,keselerinizi kaçıncı haftanızda beta hcg kaçken gördünüz acaba?karından mı vajinal mi baktırdınız,rica etsem yazabilir misiniz
Canım duam mucizenin seninle olması, ama olmazsa denemeye devam rabbimin sınavı, tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, zor bir süreç hep birlikte yanındayızMevlam ne ederse güzel eyler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yapacak bir şey yok... Sadece araştırmak lazım neden oluşmadı? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum... Bence eksikleri var...
Allah yardımcıları olsun.. Evet canım doğru diyorsun. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin!Kuzum allah hayırlısı ne ise onu versin. Mart annelerinde 2 ki tarama icin gidiyor biri, bebisin iç organlarinin karnının dışında geliştiğini öğreniyor. Gebeliği sonlandırma kararı aldılar. Düşün ne umutlar beslemişlerdir. Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Tez zamanda sağlıkla bebisine kavuşursun insallah
Ah kuzum benim, çok teşekkür ederim tesellileriniz için. Allah razı olsun sizlerdenCanım duam mucizenin seninle olması, ama olmazsa denemeye devam rabbimin sınavı, tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, zor bir süreç hep birlikte yanındayız
Beta hcg kaçtı bilmiyorum 6+5te vajinal ultrasyonla hem keseyi gördüm hem de kalp atışlarını duyduk.
Teşekkür ederim6. Haftada gördüm sanırım. Ama beta takibini bırakmıştım. Beta 5000 lerdeydi vajinal baktılar
Günaydın canım inşlh geçecek 12 ve 14. Haftayı beklycez, bende bekliyorum, çok zor ama beslenemedim diyye kaygılanma hertürlü vücut alır bebeğin zaten şimdilik bizimle işi yokKızlar ya benim midem alt üst oldu sabahları zorla biraz birşeyler yiyorum onun sıkı da günüm çorba sıvı şeyler az meyve çubuk gibi şeylerle geçiyor tencere yemeği yiyemiyorum ağzımda büyüyor yutamıyorum düzelecek mi bu ya sanki böyle kalacak gibiyim beslenemediğim için kaygılıyım
Kusum sen be yaptın kilo isini. Dün doktor beni diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen de hiç kilo almayacaksın dedi. Sok oldum.Günaydın canım inşlh geçecek 12 ve 14. Haftayı beklycez, bende bekliyorum, çok zor ama beslenemedim diyye kaygılanma hertürlü vücut alır bebeğin zaten şimdilik bizimle işi yok
Nasıl kilo almayacaksın?? Öyle bir şey mi var...? Sen her halükarda alacaksın canım... Ona göre sağlıklı beslenmen ve dikkat etmen gerekiyor.Kusum sen be yaptın kilo isini. Dün doktor beni diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen de hiç kilo almayacaksın dedi. Sok oldum.
Aldım başımı gidiyorumKusum sen be yaptın kilo isini. Dün doktor beni diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen de hiç kilo almayacaksın dedi. Sok oldum.
Masallah iyi almissin canim.ben 2 kilo verdim mide bulantisindan hic bisey yiyemiyorum bende su icemiyorum hatta doktorum idrar testi yaptirdi suyu az iciyorsun dedi bol bol icmemiz lazimmisAldım başımı gidiyorumbeş aylık hamile gibiyim, midem bulanıyor bulandıkça yiyorum bastırsın diye benim doktorum ayda bir kilo dedi ama şimdiden 3 kilo aldım, sonu ne olurbilmiyorum, bulantılr geçse dikkat edecem de işin kötüsü kiloyu geçtim hiç su içemiyorum midemm kötü oluyor yani işler karışık
Keşke bende alsam böyle hiçbişey yiyemeyince güçsüz ve halsiz hissediyorumAldım başımı gidiyorumbeş aylık hamile gibiyim, midem bulanıyor bulandıkça yiyorum bastırsın diye benim doktorum ayda bir kilo dedi ama şimdiden 3 kilo aldım, sonu ne olurbilmiyorum, bulantılr geçse dikkat edecem de işin kötüsü kiloyu geçtim hiç su içemiyorum midemm kötü oluyor yani işler karışık
Yok yok ne yapacaksınız kiloyu arkadaşlar, benim birde karnım çıktı birdenMasallah iyi almissin canim.ben 2 kilo verdim mide bulantisindan hic bisey yiyemiyorum bende su icemiyorum hatta doktorum idrar testi yaptirdi suyu az iciyorsun dedi bol bol icmemiz lazimmis
Ay çok güzel benim daha var yayakın zamanda kontrolü olan var mı kızlar, ben bu akşam 4te gidicem içim içime sığmıyooo
inşallah güzel haberlerle gelirim:) içim kıpır kıpırAy çok güzel benim daha var ya11. Haftada gel dedi doktor çok merak ediyorum, sen görde anlat bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?