Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Allahım nasıl bişey değil mi pıt pıt sesini duymak için insan deli oluyor hayırlısı ile gör gel inşlh,aslında hareketlerini bir hissetsek o zaman bir gelse insan doktora gitmek istemiyor
aynen canım ya:) ilk gebelik benim senin de mi öyle? ne zaman hissedicez acaba ilk tekmeciklerini

kızlar bu arada endişe duyduğunuz anlarda elinizi karnınıza koyup subhanallahi ve bihamdihi demek çok faydalıymış minik bir bilgi olarak:)

Merhaba güzel anneler
Bende durum şu, kese boş.. ve bugün kürtaj oluyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun. İnşeAllah benim için dua ederseniz. birde 2 ay sonra kismet olursa deneğeceyiz.

Hepinizi öpüyom! Ben buralardayım))) bir yere gitmiyorum

hayırlısı olsun hakkında kuzum hamile duası tutar adını söyle dua edelim tez zamanda hamile kal sağlıkla inşallah:)

Canım inşallah bir dahaki sefere nasip olur rahmin tutuyor demek ki o da güzel inşallah bir sonraki dolu çıkar

Sizin için siteye girip bakıyordum merak etmiştim. Hayırlısı olsun diyeceğiz artik. Çok geçmiş olsun dua edeceğim sizin için.

Canım inşallah bir dahaki sefere nasip olur rahmin tutuyor demek ki o da güzel inşallah bir sonraki dolu çıkar
Amin inşeAllah
Sizin için siteye girip bakıyordum merak etmiştim. Hayırlısı olsun diyeceğiz artik. Çok geçmiş olsun dua edeceğim sizin için.
Çok teşekkür ederim dikkatiniz içinEvet hayırlısı artık. Amin , Allah her kesin duasını kabul etsin

Hakkinda hayirlisi olsun canim.vardir bunda da bi hayir rabbim tez zmanda kismet etsin insallah

Merhaba kızlar hikayeemiz çok uzun ama ben bu hikayede şuan en mutlu insanım belki geç oldu belki ama sonu hayırlı olsun bende tüp bebek yaptırıp temmuz ayında 2. transferimi oldum gene geçen sene bugün diğer bebeğimi kaybettim ama bu sefer olumlu sonuç aldık . şuan 9 haftayız sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah .Allahım hepimizin bebeğini korusun inş .şuan 12 haftaya kadar ikili tarama testini yapmak için bekliyoruz eylül sonu bekliycez nasıl geçicek bende bilmiyorum .

Canım dualarımız her zaman seninle, çok güçlü bir annesin sen, inanıyorum rabbim tez zamanda nasip edecek ve hep birlikte sevinecez

Hayırlı olsun canım, rabbim sağ salim kucağını doldursun, aynı bekleyiş hepimizde, rabbim hep böyle beklemeler nasip etsin

Senden iyi bir haber var mi diye koşa koşa geldim ama iyi olmasa da hayırlı haberlerin varmış. Kuzum umarım tez zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna. Dualarım seninle

Canım inşallah bir dahaki denemeden mutlu sonucu alırsın dualarımızdasın

Canım dualarımız her zaman seninle, çok güçlü bir annesin sen, inanıyorum rabbim tez zamanda nasip edecek ve hep birlikte sevinecez
Amin canım. Allah razı olsun
Senden iyi bir haber var mi diye koşa koşa geldim ama iyi olmasa da hayırlı haberlerin varmış. Kuzum umarım tez zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna. Dualarım seninle
Kuzum çok sağol Sizlerle burda tanışmak çok mutlu etti beni. İyiki varsınız
Canım inşallah bir dahaki denemeden mutlu sonucu alırsın dualarımızdasın
Sağolasın canım. İnşeAllah. Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…