- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.081
Allahım nasıl bişey değil mi pıt pıt sesini duymak için insan deli oluyorinşallah güzel haberlerle gelirim:) içim kıpır kıpır
aynen canım ya:) ilk gebelik benim senin de mi öyle? ne zaman hissedicez acaba ilk tekmecikleriniAllahım nasıl bişey değil mi pıt pıt sesini duymak için insan deli oluyorhayırlısı ile gör gel inşlh,aslında hareketlerini bir hissetsek o zaman bir gelse insan doktora gitmek istemiyor
hayırlısı olsun hakkında kuzum hamile duası tutar adını söyle dua edelim tez zamanda hamile kal sağlıkla inşallah:)Merhaba güzel anneler
Bende durum şu, kese boş.. ve bugün kürtaj oluyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun. İnşeAllah benim için dua ederseniz. birde 2 ay sonra kismet olursa deneğeceyiz.
Hepinizi öpüyom! Ben buralardayım))) bir yere gitmiyorum
Amin canım benim. Adım Aygünhayırlısı olsun hakkında kuzum hamile duası tutar adını söyle dua edelim tez zamanda hamile kal sağlıkla inşallah:)
Canım inşallah bir dahaki sefere nasip olur rahmin tutuyor demek ki o da güzel inşallah bir sonraki dolu çıkarMerhaba güzel anneler
Bende durum şu, kese boş.. ve bugün kürtaj oluyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun. İnşeAllah benim için dua ederseniz. birde 2 ay sonra kismet olursa deneğeceyiz.
Sizin için siteye girip bakıyordum merak etmiştim. Hayırlısı olsun diyeceğiz artik. Çok geçmiş olsun dua edeceğim sizin için.Merhaba güzel anneler
Amin inşeAllahCanım inşallah bir dahaki sefere nasip olur rahmin tutuyor demek ki o da güzel inşallah bir sonraki dolu çıkar
Çok teşekkür ederim dikkatiniz içinSizin için siteye girip bakıyordum merak etmiştim. Hayırlısı olsun diyeceğiz artik. Çok geçmiş olsun dua edeceğim sizin için.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.vardir bunda da bi hayir rabbim tez zmanda kismet etsin insallahMerhaba güzel anneler
Amin canım, çok sağolHakkinda hayirlisi olsun canim.vardir bunda da bi hayir rabbim tez zmanda kismet etsin insallah
Canım benim ikinci, genelde 20. Haftalarda hissediliyor, inşlh o zamanlarıda görürüzaynen canım ya:) ilk gebelik benim senin de mi öyle? ne zaman hissedicez acaba ilk tekmeciklerini
Canım dualarımız her zaman seninle, çok güçlü bir annesin sen, inanıyorum rabbim tez zamanda nasip edecek ve hep birlikte sevinecezMerhaba güzel anneler
Hayırlı olsun canım, rabbim sağ salim kucağını doldursun, aynı bekleyiş hepimizde, rabbim hep böyle beklemeler nasip etsinMerhaba kızlar hikayeemiz çok uzun ama ben bu hikayede şuan en mutlu insanım belki geç oldu belki ama sonu hayırlı olsun bende tüp bebek yaptırıp temmuz ayında 2. transferimi oldum gene geçen sene bugün diğer bebeğimi kaybettim ama bu sefer olumlu sonuç aldık . şuan 9 haftayız sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah .Allahım hepimizin bebeğini korusun inş .şuan 12 haftaya kadar ikili tarama testini yapmak için bekliyoruz eylül sonu bekliycez nasıl geçicek bende bilmiyorum .
Senden iyi bir haber var mi diye koşa koşa geldim ama iyi olmasa da hayırlı haberlerin varmış. Kuzum umarım tez zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna. Dualarım seninleMerhaba güzel anneler
Hayırlı olsun canım, rabbim sağ salim kucağını doldursun, aynı bekleyiş hepimizde, rabbim hep böyle beklemeler nasip etsin
Canım inşallah bir dahaki denemeden mutlu sonucu alırsın dualarımızdasınMerhaba güzel anneler
Amin canım. Allah razı olsunCanım dualarımız her zaman seninle, çok güçlü bir annesin sen, inanıyorum rabbim tez zamanda nasip edecek ve hep birlikte sevinecez
Kuzum çok sağolSenden iyi bir haber var mi diye koşa koşa geldim ama iyi olmasa da hayırlı haberlerin varmış. Kuzum umarım tez zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna. Dualarım seninle
Sağolasın canım. İnşeAllah. Allah büyüktürCanım inşallah bir dahaki denemeden mutlu sonucu alırsın dualarımızdasın
Canım gittin mi doktoraaynen canım ya:) ilk gebelik benim senin de mi öyle? ne zaman hissedicez acaba ilk tekmeciklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?