- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.101
gittim kuzum cok şükür gördüm her şey yolunda dedi:) progynex kullanıyordum onu prolütexe çevirdi bir hafta daha kullanıp bırakıcam bir de folik asit olarak folattro kullanıyordum, onu değiştirdi re genesis max verdi. içeriğine baktım demir de var, eczacı tok karna dedi ama demir emilimi aç karna olmuyor mu? kafam karıştı açıkçası kullanan varsa aydınlataiblir mi? gerçi bu hapın içeriğinde omega 3 de var, o da tok olunca çözünüyor. anlamadım gittiOk
Canım gittin mi doktora
canım hemen korkma bekle bakalım belki cihazdan kaynaklı bişey olabilir, kaç haftalıksın şuan?Kızlar merhaba.öncelikle rabbim burada güzel haber bekleyen gün sayan herkese sağlık versin.Allah dualarımızı kabul etsin. Maalesef geçen hafta duyduğumuz kalp atışlarını dünkü kontrolde duyamadık.şuan yaşadığımı Rabbim kimselere yaşatmasın.doktorum Pazartesi ne kadar bekleyelim yine duymaz isek alacağız dedi. Beni de dualarınıza ekleyin lütfen.Allahın takdiri diyeceğiz yapacak bişi yok.inşallah sizlerden duyacağım güzel haberler ile umutlanacağım bende.sağlıkla kalın.
İnşeAllah bir şey yoktur. Sabr et , belki makinada bir sıkıntı olmuştur. İyi olucak.Kızlar merhaba.öncelikle rabbim burada güzel haber bekleyen gün sayan herkese sağlık versin.Allah dualarımızı kabul etsin. Maalesef geçen hafta duyduğumuz kalp atışlarını dünkü kontrolde duyamadık.şuan yaşadığımı Rabbim kimselere yaşatmasın.doktorum Pazartesi ne kadar bekleyelim yine duymaz isek alacağız dedi. Beni de dualarınıza ekleyin lütfen.Allahın takdiri diyeceğiz yapacak bişi yok.inşallah sizlerden duyacağım güzel haberler ile umutlanacağım bende.sağlıkla kalın.
İnşallah pazartesi güzel haberi verirsin veremezsen de hayırlısı olsun bir dahakine sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua edeceğiz senin içinKızlar merhaba.öncelikle rabbim burada güzel haber bekleyen gün sayan herkese sağlık versin.Allah dualarımızı kabul etsin. Maalesef geçen hafta duyduğumuz kalp atışlarını dünkü kontrolde duyamadık.şuan yaşadığımı Rabbim kimselere yaşatmasın.doktorum Pazartesi ne kadar bekleyelim yine duymaz isek alacağız dedi. Beni de dualarınıza ekleyin lütfen.Allahın takdiri diyeceğiz yapacak bişi yok.inşallah sizlerden duyacağım güzel haberler ile umutlanacağım bende.sağlıkla kalın.
Teşekkür ederim.Allah razı olsunİnşallah pazartesi güzel haberi verirsin veremezsen de hayırlısı olsun bir dahakine sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua edeceğiz senin için ❤
Hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun. En kısa zamanda sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almanızı diliyorumKızlar merhaba.öncelikle rabbim burada güzel haber bekleyen gün sayan herkese sağlık versin.Allah dualarımızı kabul etsin. Maalesef geçen hafta duyduğumuz kalp atışlarını dünkü kontrolde duyamadık.şuan yaşadığımı Rabbim kimselere yaşatmasın.doktorum Pazartesi ne kadar bekleyelim yine duymaz isek alacağız dedi. Beni de dualarınıza ekleyin lütfen.Allahın takdiri diyeceğiz yapacak bişi yok.inşallah sizlerden duyacağım güzel haberler ile umutlanacağım bende.sağlıkla kalın.
Çok üzüldüm canım sebebi ne olabilir ki acaba niye öyle oldu ki tüh belki tekrar duyulur belli olmazKızlar merhaba.öncelikle rabbim burada güzel haber bekleyen gün sayan herkese sağlık versin.Allah dualarımızı kabul etsin. Maalesef geçen hafta duyduğumuz kalp atışlarını dünkü kontrolde duyamadık.şuan yaşadığımı Rabbim kimselere yaşatmasın.doktorum Pazartesi ne kadar bekleyelim yine duymaz isek alacağız dedi. Beni de dualarınıza ekleyin lütfen.Allahın takdiri diyeceğiz yapacak bişi yok.inşallah sizlerden duyacağım güzel haberler ile umutlanacağım bende.sağlıkla kalın.
Bhcg artışlarınız iki katına çıkarak katlamış mıydı o belki fikir verir bebekle mi ilgili sizinle mi ilgili olduğunu
Canım inşlh duyulur, inşlhİlk öğrendikten sonra bida test yapılmadıki bana bilmiyorum.
Düşük materyaline genetik test yaptırın isterseniz fikir vermesi açısından hayırlısı olsun artık inşallah sağlıklı bir gebelik daha yaşarsın tez vakitte allah kolaylık ve tekrar deneme enerjisi versinİlk öğrendikten sonra bida test yapılmadıki bana bilmiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, allah güç versin. Umarım pazartesi güzel haberler alırsınızKızlar merhaba.öncelikle rabbim burada güzel haber bekleyen gün sayan herkese sağlık versin.Allah dualarımızı kabul etsin. Maalesef geçen hafta duyduğumuz kalp atışlarını dünkü kontrolde duyamadık.şuan yaşadığımı Rabbim kimselere yaşatmasın.doktorum Pazartesi ne kadar bekleyelim yine duymaz isek alacağız dedi. Beni de dualarınıza ekleyin lütfen.Allahın takdiri diyeceğiz yapacak bişi yok.inşallah sizlerden duyacağım güzel haberler ile umutlanacağım bende.sağlıkla kalın.
Birşey olacağını sanmam ama kalın uçla göbeğine niye yapıyorsun kalın uc kas içi uygulama için değil mi çık acıtır ince uc kullansana ama tetanoz gerekeceğini sanmam iğnedenKızlar bi şey soracağım elime iğne battı göbeğime vurmak için kalın ucunu takmıştım çekerken batırdım kanadı biraz ama yeni açılan paketteki iğne öyle paslı değil, gebelikte bir şey olur mu tetanoz gerekiyor mu böyle durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?