Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Çarşanba kürtaj oldum canım 1,5 aysonra denemeye başlayacağız yeniden. Dua edin bana. Düşünüyorum bu sefer 2 embriyo denyelim ve sence rahimi dinledirelim mi yoksa aynı yumurta toplama sonrasında mı transfer yaptıralım. Nasıl yapsak bilemiyorum şu an. Kafam onkadar dolu))))

Dondurulmus yok muydu senin? Bence Rahmi dinlendirip döndürülmüş denemeni öneririm. Tutma oranı daha yüksek oluyormus. Pgt vs düşünüyor musunuz

Dondurulmus yok muydu senin? Bence Rahmi dinlendirip döndürülmüş denemeni öneririm. Tutma oranı daha yüksek oluyormus. Pgt vs düşünüyor musunuz
Canım bu dondurulmuşiydi , şimdi kürtajdan sonra biopisye gönderdik bakalım neden gelişmedi embriyo. Pgt embriyoya yapılıyor dimi?? Bu ikinci denemeydi. Ne yapmam lazım neyi istemem lazım, tavsiye edermisin?

Canım bu dondurulmuşiydi , şimdi kürtajdan sonra biopisye gönderdik bakalım neden gelişmedi embriyo. Pgt embriyoya yapılıyor dimi?? Bu ikinci denemeydi. Ne yapmam lazım neyi istemem lazım, tavsiye edermisin?
Kuzum 5. Güne giden embriyolar üzerinde yapılıyor pgt. Bir takım testlerle embriyonun sağlıklı olup olmadığı araştırılıyor. Eğer sağlıklı ise transfer ediliyor. Tanesi 300 dolar diye biliyorum. 35 yas üstü adaylara ve tekrarlayan gebelik kayıplarında özellikle öneriliyor

Ooo çokta ucuzmuş kuzum :) Biopsiden cevap gelsin bakalım nasıl yaparız duruma göre artık.

Merhaba kizlar bi sorum olucak size biraz rahatsizim usuttum sanırım nane limon kaynatip icersem bi sıkıntı olur mu sizce ?

Merhaba kizlar bi sorum olucak size biraz rahatsizim usuttum sanırım nane limon kaynatip icersem bi sıkıntı olur mu sizce ?
Bitki çayları iyi değil deniliyor ama ıhlamur içiyorlar genelde ıhlamur varsa deneyin yada zencefil limon da iyi gelebilir benim de bitki çayları konusunda pek fikrim yok ama az miktarda içilebilir diye okumuştum herşeyin fazlası zarar sonuçta

Kızlar kiminin iç karnı geniş oluyor karnı çok çıkmıyor kiminin de dar olduğundan birden fırlıyor. Kilo almadıktan sonra çıkması önemli değil. Bir de gaz olabilir tabii

Bende normalde hep mide problemi yaşarım zayıfım bağorsaklar falan çok hızlı çalışıyor karnım hep içine çöküktür ama ben şimdi de birşey yiyememe rağmen karnım biraz çıkıyor kendi normalime göre çıkıyor tabi dışardan biri görse çıkmış demez

Kızlar dayanamadım bebeği görmeye gittim çok şükür iyi ellerini ayaklarını gördüm, allahıma çok şükür, karnımın çıkmasıyla ilgilide midede hazımsızlık vardır dedi, şurup verdi ama ben o şurubu içemiyorum aman şişerse şişsin ne yapım bebeğim iyi olsunda

gözün aydın canım :) benim şişlik akşam saatlerinde oluyor sabah kalktığımda normal görünüyor sende de öyle mi

gözün aydın canım :) benim şişlik akşam saatlerinde oluyor sabah kalktığımda normal görünüyor sende de öyle mi
Yok canım benim hep şiş baya hamilelik karnı, normalde de oğlumda karnım çok büyüktü ama bu biraz erken oldu, genetik galiba annemim de karnı çok büyürmüş laf aramızda normalde de hep göbeğim olur, 53 kilo olduğum zamanda bile

Günaydın güzel anneler!

Valla bende de aynı olmuştu.. 2 aylık hamileyken bile karın 4 aylığa benziyordu... bazılarında hiç belli olmuyor.. B,r şey sorucam çatlaklar oluşmaması için ne kullanılıyor acaba bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…