- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.121
Çarşanba kürtaj oldum canım 1,5 aysonra denemeye başlayacağız yeniden. Dua edin bana. Düşünüyorum bu sefer 2 embriyo denyelim ve sence rahimi dinledirelim mi yoksa aynı yumurta toplama sonrasında mı transfer yaptıralım. Nasıl yapsak bilemiyorum şu an. Kafam onkadar dolu))))Anya Mamedova kuzum son dudum nedir?
Dondurulmus yok muydu senin? Bence Rahmi dinlendirip döndürülmüş denemeni öneririm. Tutma oranı daha yüksek oluyormus. Pgt vs düşünüyor musunuzÇarşanba kürtaj oldum canım 1,5 aysonra denemeye başlayacağız yeniden. Dua edin bana. Düşünüyorum bu sefer 2 embriyo denyelim ve sence rahimi dinledirelim mi yoksa aynı yumurta toplama sonrasında mı transfer yaptıralım. Nasıl yapsak bilemiyorum şu an. Kafam onkadar dolu))))
Canım kalınla çekip inceyle vuruyorumBirşey olacağını sanmam ama kalın uçla göbeğine niye yapıyorsun kalın uc kas içi uygulama için değil mi çık acıtır ince uc kullansana ama tetanoz gerekeceğini sanmam iğneden
Anladım canım korkma bişeu olmaz paslı birşey değil sonuçtaCanım kalınla çekip inceyle vuruyorum
Canım bu dondurulmuşiydi , şimdi kürtajdan sonra biopisye gönderdik bakalım neden gelişmedi embriyo. Pgt embriyoya yapılıyor dimi?? Bu ikinci denemeydi. Ne yapmam lazım neyi istemem lazım, tavsiye edermisin?Dondurulmus yok muydu senin? Bence Rahmi dinlendirip döndürülmüş denemeni öneririm. Tutma oranı daha yüksek oluyormus. Pgt vs düşünüyor musunuz
Kuzum 5. Güne giden embriyolar üzerinde yapılıyor pgt. Bir takım testlerle embriyonun sağlıklı olup olmadığı araştırılıyor. Eğer sağlıklı ise transfer ediliyor. Tanesi 300 dolar diye biliyorum. 35 yas üstü adaylara ve tekrarlayan gebelik kayıplarında özellikle öneriliyorCanım bu dondurulmuşiydi , şimdi kürtajdan sonra biopisye gönderdik bakalım neden gelişmedi embriyo. Pgt embriyoya yapılıyor dimi?? Bu ikinci denemeydi. Ne yapmam lazım neyi istemem lazım, tavsiye edermisin?
Ooo çokta ucuzmuş kuzum :) Biopsiden cevap gelsin bakalım nasıl yaparız duruma göre artık.Kuzum 5. Güne giden embriyolar üzerinde yapılıyor pgt. Bir takım testlerle embriyonun sağlıklı olup olmadığı araştırılıyor. Eğer sağlıklı ise transfer ediliyor. Tanesi 300 dolar diye biliyorum. 35 yas üstü adaylara ve tekrarlayan gebelik kayıplarında özellikle öneriliyor
canım steril iğne sonuçta zaten vucuda yapılmak için var, neden sorun olsun ki? yere falan mı düştü o yüzden mi tereddüt ettinCanım kalınla çekip inceyle vuruyorum
Bitki çayları iyi değil deniliyor ama ıhlamur içiyorlar genelde ıhlamur varsa deneyin yada zencefil limon da iyi gelebilir benim de bitki çayları konusunda pek fikrim yok ama az miktarda içilebilir diye okumuştum herşeyin fazlası zarar sonuçtaMerhaba kizlar bi sorum olucak size biraz rahatsizim usuttum sanırım nane limon kaynatip icersem bi sıkıntı olur mu sizce ?
Canım kanayınca parmağım korktum hani tetanoz gerekir mi diyecanım steril iğne sonuçta zaten vucuda yapılmak için var, neden sorun olsun ki? yere falan mı düştü o yüzden mi tereddüt ettin
Canım bir bardak içileblir ama fazlası zarar, ıhlamur daha garantiMerhaba kizlar bi sorum olucak size biraz rahatsizim usuttum sanırım nane limon kaynatip icersem bi sıkıntı olur mu sizce ?
Valla canım benim kilo bir iki oynadı, çok şükür düşürdüm ama göbek hala 5 yafa 6 aylık gibi çıktı bende anlamadım doktor ödem demişti, yarın tekrar gidecem doktora bir sorarım unutmazsamkızlar kilom aynı ama gobek cıktı biraz, nasıl oluyo bu
gözün aydın canım :) benim şişlik akşam saatlerinde oluyor sabah kalktığımda normal görünüyor sende de öyle miKızlar dayanamadım bebeği görmeye gittimçok şükür iyi ellerini ayaklarını gördüm, allahıma çok şükür, karnımın çıkmasıyla ilgilide midede hazımsızlık vardır dedi, şurup verdi ama ben o şurubu içemiyorum aman şişerse şişsin ne yapım bebeğim iyi olsunda
Yok canım benim hep şişgözün aydın canım :) benim şişlik akşam saatlerinde oluyor sabah kalktığımda normal görünüyor sende de öyle mi
Valla bende de aynı olmuştu.. 2 aylık hamileyken bile karın 4 aylığa benziyordu... bazılarında hiç belli olmuyor.. B,r şey sorucam çatlaklar oluşmaması için ne kullanılıyor acaba bilginiz var mı?Yok canım benim hep şişbaya hamilelik karnı, normalde de oğlumda karnım çok büyüktü ama bu biraz erken oldu, genetik galiba annemim de karnı çok büyürmüş laf aramızda normalde de hep göbeğim olur, 53 kilo olduğum zamanda bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?