Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Canım ben oğlumda hindistan cevizi yağı almıştım ama iki üç kere anca sürdüm kendime bakam konusunda çok beceriksizim ama rabbime şükür hiç çatlağım olmadı, bu çatlak işi biraz genetik diye düşünüyorum

Hmm maşallah.. Bende oğlumda maşallah doktor dediki çatlağın sanki 4 çocuk doğmuşsun gibidir...))) Derim çok elastikli değil...

Kusum bir kez oluştuysa sa gitsin ne yapsan eski çatlaklar düzelmeyecek. Ama Hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş ben de aldım
İyi yapmışsın canım.. Bende bugün kontrole gittim. Her şey yolunda, ter-temizim. Cumartesi DNA kan testi vereceğiz eşimle. Bakalım hayırlısıyla nasıl olacak.

İyi de bence sacmalik. Dünyanın parasını döküyorsunuz. Bor problem olup olmayacağını baştan öğrenmek ona göre hareket etmek gerekmez mi
Demekki sağolmuş bizi baya zora sokmuş.. çok haklısın canım Zaten bu işlemlerden sonra onunla devam etmeyeceğim. Ali İhsan beyle karar verdim 7/24 hep yardımcı oldu bana, doktorum olmasa da. Çok ilgili ve çok saygılı bir doktor.

Kimle rahat edeceksen onla sürdür canim. Ama bütün genetik testlerinizi yaptırın ihmal etmeyin.

Kimle rahat edeceksen onla sürdür canim. Ama bütün genetik testlerinizi yaptırın ihmal etmeyin.
Kuzum DNA kan testı yapacağız ve kürtajdan alınan genetiğe gitti. başka neyi kontrol etmemiz gerekiyor acaba? Ne testler gerekiyor bilgin var mı?

Kuzum DNA kan testı yapacağız ve kürtajdan alınan genetiğe gitti. başka neyi kontrol etmemiz gerekiyor acaba? Ne testler gerekiyor bilgin var mı?
Dna testi dediğin büyük ihtimalle kromozom analizi. Bin dışında pıhtılaşma bozuklukları ile alakalı testler var genetikte bakılıyor. Kürtaj metaryali sadece o embriyoda sorun olup olmadığına bakıyor. Sis var rahim filmi var bunların yapılmış olması lazımdı sana. Ayrıca protein c protein s activity vs bakıldı mi?

Rahim filmi çekmedik gerek duyulmadı.( Protein C ve S yapılmadı. rubella.tokzoplazma.. Anti hbs,HCV,HBSAg bu gibi teslere bakıldı..

Bence rahim filmi bu işin daha ilk aşaması ya olur mu belki bir rahim anomalisi var belli olur mu sen heeşeyini yaptır sonra başla
Tamam canım doktoruma danışacam, teşekkür ederim bana söyleyin ben doktorun yakasından yapışayım))))

Kuzum tüpler tıkalı olduğunda sıvı geri gitmesi gibi bisi olup gebelikte sorun yaşanmasına neden oluyormus. Protein s ve c ise bağışıklık sisteminle alakalı. Bebeği yabancı bor cisim gibi görüp onu öldürebiliyor malum. Hepsini iste yapsınlar

Kuzum, oğlum olduktan sonra benim iki tüplerin ve sol yumurtalığımı aldılar. ameliyat oldum 2005 te .

Rahim filmi çekmedik gerek duyulmadı.( Protein C ve S yapılmadı. rubella.tokzoplazma.. Anti hbs,HCV,HBSAg bu gibi teslere bakıldı..
pıhtılaşma testini mutlaka yaptır canım... embriyoları genetik incelemeye göndermeye gerek var mı demiştim ben transfer öncesi, ilk üç denemede ona gerek duymuyoruz demişti ama kromozom testi ve trombofili paneli testini kendisi istemişti. bir de histeroskopi yapıldı bana tedavi öncesi. rahme çizik atıldı tutunmasını sağlamak için... bunların faydası olduğunu düşünüyorum bir negatifim var öncesinde benim de. ayrıca omepa q10 diye bir ilaç var canım onu şiddetle tavsiye ediyorum ben faydasını gördüğüme inanıyorum yumurta kalitesi açısından

Arkadaslar selam,
5.gün embriyosu, transfer sonrası 7.günüm ve test sonucum 72.1 bu iyi midir?
Elim ayağım titriyor, düzenli bir cümle bile kuramadım
İnşeAllah Rabbim sevindirir seni. Gayet normal.. Allah tamamını erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…