Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Tamam canım yaptırırım hepsini. Omega q10 dediğin ilacın tam adı nasıl geçiyor ben alayım. şimdiden başlasak olur mu acaba?

Tamam canım yaptırırım hepsini. Omega q10 dediğin ilacın tam adı nasıl geçiyor ben alayım. şimdiden başlasak olur mu acaba?
omega değil kuzum omePa Q10 koenzim, hamilelik düşünenlere öneriyorlar dr elif pasha nın instagram hesabına görüp doktoruma sormuştum kullanabilirsin takviye onlar kaliteyi artırıcı etkisi olabilir demişti. ben tedaviden bir ay önce başlamıştım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur sanırım, koenzim zaten çok faydalı bişey

bak şöyle diyo:

Kadın doğurganlığı, mevcut yumurtaların sayısındaki ve kalitesindeki düşüş nedeniyle yaşla birlikte azalır. CoQ10 bu süreçte doğrudan yer almaktadır. Yaşlandıkça, CoQ10 üretimi yavaşlar ve yumurtayı oksidatif hasara karşı korumak için vücutta daha az etki gösterir. Koenzim Q10 içeren besinler ya da CoQ10 takviyesi, yumurta kalitesinde ve miktarındaki bu yaşla ilgili düşüşe yardımcı olabilir ve hatta süreci tersine çevirebilir. Benzer şekilde erkek sperm sayısı, oksidatif hasarın etkilerine duyarlıdır. Oksidatif hasar sperm sayısını azaltır ve infertiliteye neden olabilir. Koenzim q10 sperme etkisi olan bir bileşendir. Birçok çalışma CoQ10 tedavisinin, antioksidan korumayı artırarak sperm kalitesini, aktivitesini ve konsantrasyonunu artırabildiği sonucuna varmıştır.

Canım resimdekiğse hemen sipariş vereyim.

Eklentiler

• 9549710655538.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 44

Peki tüp bebek iğnelerini kullanırken omepa kullanabilirmiyim canım?

Kızlar birde bişey sormak istiyorum mesela yumurta toplandıktan sonra 3. Gün 5. Gün embriyosu diyorlar yaa bunlar hangi gün transfer oluyor yani 5. Gün emriyosu 5. Günde mi yoksa ertesi gün mü transfer oluyor umarım anlatabildim

Peki tüp bebek iğnelerini kullanırken omepa kullanabilirmiyim canım?

ben kullandım canım ama tabi ki yine doktora da danış etkileşim falan olur mu diye

toplama bugün gerçekleştiyse yarın 1. gün oluyor, 3. gün transferi olacaksan mesela 16sında oluyorsun canım, 5. gün transferi de 18i

Kızlar günaydın, nasılsınız ikili tarama yaptıran var mı ben haftaya gidecem ikili tarama için

Günaydın canım biz ikili test yaptırmıcaz genetik tarama testi yaptırıcaz abd ye kan gönderiliyomuş 10. Haftada alınan kanla bakalım hayırlısı
Benim hiç bilgim yok bunlardan neden ikili yaptırmıyorsunuz peki güvenilir değil mi bu dediğiniz testi neresi yapıyor peki bende araştırayım

Benim hiç bilgim yok bunlardan neden ikili yaptırmıyorsunuz peki güvenilir değil mi bu dediğiniz testi neresi yapıyor peki bende araştırayım
İkili testin sonucu yüzde 90 mış bu verifi testi yüzde 99.9 bazı yerlerde nifty testi diye geçiyor canım bi araştır istersen 600 usd gibi bişey ödeyeceğim. 10 haftalık alınan kanla cinsiyete kadar öğrenilebilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…