- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.161
Tamam canım yaptırırım hepsini. Omega q10 dediğin ilacın tam adı nasıl geçiyor ben alayım. şimdiden başlasak olur mu acaba?pıhtılaşma testini mutlaka yaptır canım... embriyoları genetik incelemeye göndermeye gerek var mı demiştim ben transfer öncesi, ilk üç denemede ona gerek duymuyoruz demişti ama kromozom testi ve trombofili paneli testini kendisi istemişti. bir de histeroskopi yapıldı bana tedavi öncesi. rahme çizik atıldı tutunmasını sağlamak için... bunların faydası olduğunu düşünüyorum bir negatifim var öncesinde benim de. ayrıca omepa q10 diye bir ilaç var canım onu şiddetle tavsiye ediyorum ben faydasını gördüğüme inanıyorum yumurta kalitesi açısından
omega değil kuzum omePa Q10 koenzim, hamilelik düşünenlere öneriyorlar dr elif pasha nın instagram hesabına görüp doktoruma sormuştum kullanabilirsin takviye onlar kaliteyi artırıcı etkisi olabilir demişti. ben tedaviden bir ay önce başlamıştım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur sanırım, koenzim zaten çok faydalı bişeyTamam canım yaptırırım hepsini. Omega q10 dediğin ilacın tam adı nasıl geçiyor ben alayım. şimdiden başlasak olur mu acaba?
Tamam canım yaptırırım hepsini. Omega q10 dediğin ilacın tam adı nasıl geçiyor ben alayım. şimdiden başlasak olur mu acaba?
Canım resimdekiğse hemen sipariş vereyim.omega değil kuzum omePa Q10 koenzim, hamilelik düşünenlere öneriyorlar dr elif pasha nın instagram hesabına görüp doktoruma sormuştum kullanabilirsin takviye onlar kaliteyi artırıcı etkisi olabilir demişti. ben tedaviden bir ay önce başlamıştım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur sanırım, koenzim zaten çok faydalı bişey
evet kuzum benim kullandığım bu aynısıCanım resimdekiğse hemen sipariş vereyim.
Super alayım o zaman. Eşimde içe bilir dimi ?evet kuzum benim kullandığım bu aynısı
evet canım sperme de iyi geliyormuş benim eşim çok düzensiz içmişti o yüzden onun için iyidir diyemiyorumSuper alayım o zaman. Eşimde içe bilir dimi ?
inşallah faydasını görürsün tatlım:)Sipariş verdim
İnşeAllah canım, teşekkür ettim.inşallah faydasını görürsün tatlım:)
Ben ben benKimler vardı Temmuz’da transfer olup pozitif alan?
Haydi kızlar S seryu @Blossom77 başka kimler vardi?
Ben bunu niye yeni gördümBen ben ben ❤
omega değil kuzum omePa Q10 koenzim, hamilelik düşünenlere öneriyorlar dr elif pasha nın instagram hesabına görüp doktoruma sormuştum kullanabilirsin takviye onlar kaliteyi artırıcı etkisi olabilir demişti. ben tedaviden bir ay önce başlamıştım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur sanırım, koenzim zaten çok faydalı bişey
Peki tüp bebek iğnelerini kullanırken omepa kullanabilirmiyim canım?
Kızlar birde bişey sormak istiyorum mesela yumurta toplandıktan sonra 3. Gün 5. Gün embriyosu diyorlar yaa bunlar hangi gün transfer oluyor yani 5. Gün emriyosu 5. Günde mi yoksa ertesi gün mü transfer oluyor umarım anlatabildim ☺
Günaydın canım biz ikili test yaptırmıcaz genetik tarama testi yaptırıcaz abd ye kan gönderiliyomuş 10. Haftada alınan kanla bakalım hayırlısıKızlar günaydın, nasılsınız ikili tarama yaptıran var mı ben haftaya gidecem ikili tarama için
Hayırlısı olsun canım, ben devlete gidiyorum oranın rutiniGünaydın canım biz ikili test yaptırmıcaz genetik tarama testi yaptırıcaz abd ye kan gönderiliyomuş 10. Haftada alınan kanla bakalım hayırlısı
Benim hiç bilgim yok bunlardan neden ikili yaptırmıyorsunuz peki güvenilir değil mi bu dediğiniz testi neresi yapıyor peki bende araştırayımGünaydın canım biz ikili test yaptırmıcaz genetik tarama testi yaptırıcaz abd ye kan gönderiliyomuş 10. Haftada alınan kanla bakalım hayırlısı
İkili testin sonucu yüzde 90 mış bu verifi testi yüzde 99.9 bazı yerlerde nifty testi diye geçiyor canım bi araştır istersen 600 usd gibi bişey ödeyeceğim. 10 haftalık alınan kanla cinsiyete kadar öğrenilebilecekBenim hiç bilgim yok bunlardan neden ikili yaptırmıyorsunuz peki güvenilir değil mi bu dediğiniz testi neresi yapıyor peki bende araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?