Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

ayy canım çok teşekkr ederim, utandım walla:26: sizler olmasanız diyete çoktan kaçamak arası vermiştim ya dayanmak ne zor,:) pazartesi listeler yenileniyor diye korkumdan yapamıyorum:)) aslında bu sağlk sorunu büyük sebp git gide hastalndığımı farkedyrm ve bnm gibi birinin bunu arkasını alması çok zor, son pişmanlık fayda vermez diye kalktıp toparlandım daha kötü durumlardan korktum, birde benim eşimn asla kiloya tahammülü yok, evlenirken baştan konuşalım demişti :18::18: ne zamn vercm diye gözlermn içine bakr haldeydi, zayıflamı istiyor, ama yiceksin sporla diyor, mümkün mü değil ki sporla verilmez ben veremem yani:)) böyle evde bazen süzgün süzgün dolaşınca azar işityorum yiceksin böyle olmaz diyorum diyor ama zayfladıgımı görnce benden mutlu buda yaman çelişki:))

yok bitanem ya orantılıysan ve eşin seni begeniyorsa sağlıgını tehdit etcek kilo yoksa en önemlisi bu, can sıkmaya gerek yok, ara ara hepimizde fazlalıklar oluyor vericez inşAllah hele sen en akıllı metodu secmiisn hedefi küçültmeyi bend ebunu akıl etseydi zamanında şimdiye bayasında vermiştim, illa kocamn hedefler istedim sonra bumm oldum :)) bu yüzden seni tebrşk ediyorum canım ya walla akıllı hatunsun:) keşke daha evvelden tanışmış olsaydık:)

Son düzenleme:
ara ögünü yemeye ve bdıgın altını almaya kaçıyım ben, görüşmek üzere canım arkadslarım:)

canımm benimm aslında şu anda zaten olması gerekeni yapıyorsn sağlıklı besleniyorsun ama işte boğazlar durmuyorki normal olan bu olsa da canımız istiyor ama ben sende de o azmi ve iradeyi görüyorum başaracağına eminim çok güzel bi bayan ve çok çıtır bi anne olacksın canımm aslında hepiniz öyle olucaksınız güzel ve çıtır anneler maşAllah allah nazardan korusun

ara ögünü yemeye ve bdıgın altını almaya kaçıyım ben, görüşmek üzere canım arkadslarım:)
o bıcırığı ye benim yerime kıyamam ben ona

parlaksiyahcım aynı şey senin içinde geçerli yok olacaksınız kilo verince
ay motivasyon bozmak istemiyorum da merak ettim
canım benimm, mesajını şimdi gördüm o yüzden cevaplayamadım kusura bakma
haklısın aslında canımm ama ben boğazını tutamayan biri olduğum için kilom düşük olsunki gönül rahatlığıyla yiyebiliyim diye vermek istiyorum canımm

Canım bu mesajını hiç beğenmedim niçin kendine fil gibiyim diyorsun kaç kilo olursak olalım bizler çok değerli ve güzeliz

Son düzenleme:

memnun oldum canim, bir sorum olacak, doktora yapmadan önce mastir yapmak gerekmiyormu Türkiye'de? bende yüksek lisans yaptim ama $imdi master yapmiyorum

bu arada bende stresten yiyenlerdenim malesef (

ho$geldin canim ya çok güzel vermi$sin 1 ayda 4 kilo ahh ahhh darisi benim ba$ima in$allah

selam kizlar buralari unuttum sanmayin ama inaninki 3 hafta boyu full sinavim var sürekli onlara çali$iyorum bir göz atip bir$eyler yazip çikiyorum, bu arada beni motive ettiniz Allah razi olsun :) $imdilik yediklerimi yazayim, sabah çok geç kalktim çok geç yatmi$tim

ögle : çay, 2-3 salatalik, 2 lokmadan az ekmek (aram yok), diyet peynir, 1 dilim ka$ar, 2 ka$ik yulaf

ara : yarim kase müsliyle kari$ik k fleks, $ekersiz Türk kahvesi, 1 lokma kek, 2 ceviz

ak$am ne yicem bilmiyorum ama belki çorba yerim

0 yag 0 $eker beslenmesi çok kilo verdiriyor ama sinavlardan dolayi biraz kendimi $imartiyorum anneminde baskisi var $u 3 hafta geçsin hiç diyet yapmada ondan sonra istersen hiç bir $ey yeme diyor, sinav zamaninda diyet yapma diyorr, bende zaten biraz dikkat ediyorum öyle aç susuz gitmiyorum sinava

selam canlar, ne güzel sohbet etmissiniz siz öyleee, allah bozmasin

ben cok yoruldum arkadaslar bugün.. öglen kizimi aldim yengemlere gitmisim.. orda telefon geldi.. halamlar bana geleceklermis, hemen eve geldim.. yegenlerimde geldiler... ayyyy cok tatlilarrrr görseniizzz. 5 tane mini mini afacan tatli bebek... evet yanlis okumadiniz.. 5iz lerimiz var 1 yasini gectiler.. 3ü yürüyor, 2 side emekliyor , bitane kizlari vardi önceden sonra aradan 5 sene sonra hamile kaldi.. allahin büyük bir mucezesi bu, hepsi saglikli cok sükür kizlarimizin.. abime üzülüyorum bazen o kadar kizin icinde yanliz kaldi büyüyünce cekecegi varr

bugün ögle yemegim olmadi.. cayin yaninda kacamaklarim oldu bu yüzden.. aksam yogurtla gecistirmeyi düsünüyorum.. kizimda anannesinegitti, kiyafetlerini götürmem lazim.. koltugun üzerine oturdum ama parmaklarim haric hic biryerimi kipirdatmak gelmiyor icimdennn

evi tekrar süpürüp annemlere gidcem fistiklar.. gelince görüsürüz insallah..

ayy canım benim ne güzel maşAllah 5iz:)) walla hem gözüm korktu hem de çok güzel bi duygu:)) yeri gelince ben miniğimle birşeylere yetemiyorm helal olsun anneye:) sey normal gebelik mi? tüp bebek mi merakımı bağışla tombişim ne olur:) canım olsun sen yine dikkatlisin maşAllah bak arad ev işi de yapıyosun, okuldada yoruyosun, o yüzden iyiy gidyosun maşAllah:) bazen banada oluyor öyle:)) hiç bi iş yapmak istemiyorum ara ara genç kızlığımı özlüyorum

tatlı arkadaslarım nerelerdesiniz? ben bugün balık almıştm ayıptr söylemesi geldiğimden beride su kesik aç kaldıma mı yanayım suların gelmeyişinide mi:SS poff siz nasılsınız canlarım? bugün yarencim hiç girmedi bir sorun yoktur inşAllah

canim hormon tedavisi görmüstü, o arada oldu. tüp bebek degil.. ilk hamilelikten sonra hormon bozuklugundan hamile kalamiyoru.. tedavi olurken oldu.. gercekten mucize bu bebekler.. ne kadar sükretsek azdir.. hepsi saglikli sihhatli cok sükür. halam ve kizlariyla birlikte kaliyorlar zaten abimler.. onlar destek oluyorlar, degilse mümkünati yok..kimil kimillar yerlerinde durmuyorlar.. öyle sevimlilerki, eve gelince halaaaaam diye seslenince beside birden bakiyorlar... cok zor canim ama allah sabrinida veriyor iste..

afiyet olsun tatlim, bende cok severim baligi.. sizin oralarda kac gündür sulari kesiyorlar, neden? tamirat felanmi yapiyorlar.. susuzluk kadar kötü bisey yok.. kiymetini sularimiz gidince anlamistim bende..

annemlerden gec geldik canim, bugün biraz tenha bizim topic. yarenin esi evde olacagini söylemisti.. belki onunla ilgilendigi icin gelmemistir.. insallah diger arkadaslarda iyilerdir.. bende esyalarimi hazirlamaya gidiyorum simdi.. yarin en yogun oldugum gün insallah cabuk gecer, kendine iyi bak tatlim, yumosumuda öp benim icin..

allah rahatlik versin tatli rüyalar...

ayy canım maşAllah teberakeAllah eminim çok tatlılardır, hele hele en sevimli zamanları Allahım yar ve yardımcıların olsun çok kardeş olmak ilerisi için çok iyi, Rabbim ayırmasın:) evet canım bi sorun varmış mahallede bu hafta bol susuz kaldık pek sıkıntı çektik, balık zevkide kabusa döndü benim için bu saat oldu yeni uyutabildim paşayı direniyor uyumamak için mamasını değiştirdik birde çok kusuyor bitanemm, iyice hasta oldu, ama bu değişim onun için daha iyi olucak diye doktorumuz böyle istedi, bnde çaresiz bu durum geçsin diye bekliyorum, reflüsü var küçük yavrumun, nasıl yapıcaz bilmiyorum çok çaresiz kalıyorum off dua edin canlarım ne olur öpüyorum hepinizi, girenmeyenler arkadslarımında sohbetini çok özledik:))

canımcım kocam beni 150 kilo olsam da beğenir ama şimdi bebek istediğim için destek oluyor aç kalmadan yavaş yavaş ver diyor.hedefleri gözümde büyütmemek için küçük tutuyorum canım.akıllı olsam hiç bu hallere gelir miyim bebeğim
evet burası gerçekten çok güzel tek tek hepinizi seviyorum öpüldünüz

canımcım kocam beni 150 kilo olsam da beğenir ama şimdi bebek istediğim için destek oluyor aç kalmadan yavaş yavaş ver diyor.hedefleri gözümde büyütmemek için küçük tutuyorum canım.akıllı olsam hiç bu hallere gelir miyim bebeğim
evet burası gerçekten çok güzel tek tek hepinizi seviyorum öpüldünüz

ay alemsin tatlım demek rahat rahat yemek için kilonu düşük tutacaksın.vallahi iyi fikir aslında
canım ben de öyle demek istemem ama eskiye göre öyleyim maalesef ama 78e bir düşeyim fillikten terfi edicem

canım benim asla sıfır yağ ile beslenme.vücuttaki fazla yağlarımızdan kurtulmak için belli ölçülerde yağa da ihtiyacımız var aslında her besin grubuna.ekmeksiz de olmaz canım şu anda diyetisyenler kişiye göre tabi 9 dilime kadar ekmek veriyorlar.kalıcı kilo vermek istiyorsan her besin öğesinden ölçülü bir şekilde almalısın.mesela salatana 1 tatlı kaşığı zeytinyağını kullanamalısın yemeklerini az yağlı olarak hazırlamalısın.bir de canım ben ayran öneriyorum yemeklerle beraber süper oluyor ve yağ yakımımızı hızlandırıyor

5iz miaaa çok tatlı olur onlar 5 tane minişler evde evin her yerinde ama bir de annesine sormak lazımyardımcısı vardır değilmi yoksa nasıl baş edecek kadıncağız.Allah uzun ömürler versin şansları bahtları açık olsun inşallah.
canım akşam sadece yoğurt olmaz yanına bişeyler eklemelisin vücudun kıtlık var zannedip kiloyu vermek istemez

kızlar burda manyak gibi kendi kendime konuşuyorumgelelim bugün ne yaptığıma
Sabah:2 dilim çavdar ekmeği
2 yumurta beyazı(metabolizmeayı hızlandırır)
4 yeşil zeytin
1 çk bal
2 kupa çay
salatalık
birazdan ara öğün yapıcam
Ara :yeşil çay,1 elma
hadi öğle menümü de yazayım planladım çünkü
Öğle :1 tabak bamya yemeği yanında yeşil salata ile
1 bardak ayran,1 dilim çavdar ekmeği
akşama da etli kabak dolması yapıcam ama değişiklik olursa yazarım şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…