Bekleyelelim bakalım....
Kizlar beni öldürmeye kalkmayın size bir haber vereyim.Bu gün doktoruma gitmiştim teşekkür etmek için yarın dönüyorum ya o yüzden.Kendimi tutamadım kanda b hcg baktırdım.Sonuç ne biliyormusunuz delikafadulden 0.29 .ve de bu gün 5 gunum.Evet çok eren yaptırdım ama .Dün bir arkadaşım 6 günümde çıktı deyince bende kendimi tutamadım.Kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?
dr günay o arkadaşında benmiyim yoksa.cnm ümitsizliğe kapılma.inşallah geç tutunmuştur.benim embryolar 3 adet 3üde blast dönemdeydi.yanlış anlama cnm bilgi olsun die söylüyorum.normal embryo ile kıyaslama dicem yani.o yüzden yüksek çıkmıştır benim.. cnm hakkında hayırlısı.dualarım senle ve tüm arkadaşlarımla.rabbim ol dediyse inşallah olur.bende ilk meleğimi kaybettim.şimdi doğru düzgün sevinemiyom bile.kızlar hamileyimmmmmmmmmmm die bağıramadım bile.rabbim korusun onları ne dicez kader kısmet....
Canımız sağ olsun Kaymaklım.Kismet işte.Bence ben çok akılsız davrandım.Keşge yaptırmasaydım.1 hafta kendimi gebe sanıb keyifini çıkarırdım.Benim test günüme 1 hafta var henüz.Keşge yaptırmasaydım.Halit beye hastaneye gitmesem yaptırmıycaktım aslında.
Yine de canımız sağ olsun ya..Ne yapalım kismet.
Ama ben bir yerden okudum ki normal de embriyo transferinden 8 - 9 gün sonra b hcg salınmaya başlıyor.Ümüdü kayb edellimmi yoksa etmeyelimmi Kaymaklım?
KIZLARRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!
şimdi hastaneden geldik..... kan değerim 397.50...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?