transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

aslinda varya kizlar kendimiz kendimizin moralini bozuyoruz bu siteden asla kopamiyorum ama kopmam lazim galiba artik kafayi yicem belirtilere takilmaktan kim ne yaptiysa onu yapmaktankafamçokkarıştı HER VUCUTTAN VUCUDA DEGISIYOOOOOOOOOOOOOOOOR KABUL ETMEMIZ LAZIMMMMMMMMMMMM..........ama ben yoruldum yaaaasenağlama

Canımız sağ olsun Kaymaklım.Kismet işte.Bence ben çok akılsız davrandım.Keşge yaptırmasaydım.1 hafta kendimi gebe sanıb keyifini çıkarırdım.Benim test günüme 1 hafta var henüz.Keşge yaptırmasaydım.Halit beye hastaneye gitmesem yaptırmıycaktım aslında.
Yine de canımız sağ olsun ya..Ne yapalım kismet.
Ama ben bir yerden okudum ki normal de embriyo transferinden 8 - 9 gün sonra b hcg salınmaya başlıyor.Ümüdü kayb edellimmi yoksa etmeyelimmi Kaymaklım ?

Kaymaklımmm senin için yazdım bunu bir bak isterim

Normal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre "ikiye katlanma süresi" (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.

günay neden erken test yapıp moralini bozuyosun ki canım bekleseydin bikaç gün daha neyseki 5. günündesin daha halen tutunma aşamasındadır ümidini kaybetme

Ya canım ne bileyin dün bir arkadaş 6 gün yaptım 54 çıkktı değince kendime hakim olamadım bu güna baktırdım.Sonuç 0.23
Yarın sabah yolculuk var.Bir az hazırlık Cevahiri dolaşdık bir az yoruldum.Şimdi içimi yeniden korku sardı acaba kendimi yordum bi şey oldumu.Kızlar çok özür diliyorum da.Vajinal salgıda bir az artış hiss ediyorum.

canım oninki blast embriyoydu ondan erken çıkmıştır sen test yapmamış gibi davran umutlusun halen

dr günay o arkadaşında benmiyim yoksa.cnm ümitsizliğe kapılma.inşallah geç tutunmuştur.benim embryolar 3 adet 3üde blast dönemdeydi.yanlış anlama cnm bilgi olsun die söylüyorum.normal embryo ile kıyaslama dicem yani.o yüzden yüksek çıkmıştır benim.. cnm hakkında hayırlısı.dualarım senle ve tüm arkadaşlarımla.rabbim ol dediyse inşallah olur.bende ilk meleğimi kaybettim.şimdi doğru düzgün sevinemiyom bile.kızlar hamileyimmmmmmmmmmm die bağıramadım bile.rabbim korusun onları ne dicez kader kısmet....

Teşekkür ederi canım benim.Hala umutluyum.Ama negatif çıkarsada alıştırdım kendimi.Kısmet.Bu gün 5 günüm fazla yürüdüm bir şey olmaz değilmi.Ama dinlene dinlene yurudum.

Ayyy arkadaşım yanlış bir şey düşünme canım.her kesin kendi kader kısmeti var canım benim..Tanrım bu sevincini doya doya yaşatsın sana canım benimmm.İnşallah bizde de her şey yolunda gider.ÇOkkkkk öpüyorum tekrar tebrik ediyorum canım benim

CANIM BENIM ONCELIKLE YAZDIGIN ICIN COOOOOOOK SAGOL.
BENDE SENIN GIBIYIM VALLA COK MORALIM OZULDU KESKE YAPMASAYDIM JINEKOLOGUM INAN ODADAN CIKANA KADAR SOYLEDI SAKIN ONCE YAPMAYIN DIYE BENDE DINLEEDIM TABIII.
VALLA CNM BE NEOLURSA OLSUN EN DOGRUSU RABBIME GUVENIP ONA SIGINMAK BILIYORUZ KI RABBIMM EGER BIZE NASIP ETTIYSE OLUCAK ZATEN YANI RABBIME DUA ETMEKTEN BASKA YAPACAK BASKA BISEMIZ YOK:1hug:a.s.

KIZLARRRRRR HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!
şimdi hastaneden geldik..... kan değerim 397.50...............

tebrik ederim canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…