- 15 Nisan 2017
- 13.664
- 16.074
- 298
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Bizim ex garsonlara iyi davranırdı, garsondan bişey isteyince beni azarlıyorduZamanla tanirsin.ama kavga sırasında sana tavri önemli. Birde disarda sanırım yemege çıkınca garsona nasil davrandığını dikkat edin diyordu biri nette iliski uzmanlarini takip edebilirsin
ilki ikincisi üçüncüsü yok , ilk başta insan kendini bilmeli tanımalı ne beni mutlu eder , nasıl bir hayat hedefi ona göre eş kriterleri kendiliğinden oluşur.2. Kez evlenseydiniz nelere dikkat ederdiniz ?
Bırakın 2 yi dsha 1 nikah kiyamadimsanırım.korkuyorum
yalnızlıktan ölen duymadım ama kötü kocalar her gün haberlerdeyalnız zaman gecmez)
keyfine ayda yılda gönlü şenlensin diye içiyorsa sıkıntı yok , ama emzikli bebek gibi ayrılamıyorsa sıkıntı , bağımlıysa anlaşma ile çözemezsinizÇocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor
Ordada belli etmis kendiniBizim ex garsonlara iyi davranırdı, garsondan bişey isteyince beni azarlıyordu
İşte samimi olmayan davranış garsona iyi davran ama hayatındaki insanı azarla biri içinBizim ex garsonlara iyi davranırdı, garsondan bişey isteyince beni azarlıyordu
@sebastian44 "Neyse bakalım saçma bi konu oldu akıl danışayım istedim de çoğu kişi beni eziklemeye başladı" diye üzülüp isyan ettiğiniz kısma kadar göz attım. Kusura bakmayın ev araba kanıtından ziyade farklı bir bilgi için bakmamı istiyorsunuz sandım da anlamadım başta o yüzden sordum.
8 aylık hamileydim yumurtayı tam pişirip getirir misiniz dedim diye masa başında aglatildim of kötü anılar bitmiyorİşte samimi olmayan davranış garsona iyi davran ama hayatındaki insanı azarla biri için
imzamı atarım kesinlikle bu şartları taşımalı.1-) yaşı benden büyük bekar biri ya da eşi vefat etmiş birini tercih ederdim (çünkü bir kadının ortadoğu da kolay kolay boşanmadığını artık daha iyi öğrenmiş olurdum,boşanmış adam demek %98 aldatan yalancı anakuzusu demek çünkü)
2-) alkol içmemesini (herşeyi geçtim aşırı pahalı :), ikincisi aldatma oranını yükseltiyor sonuçta sarhoştum sen sandım olayları olur)
3-) çok konuşan birini tercih etmezdim (ben hiç evlenmedim bu zaten benim şuan da kriterim :) )
4-) herhangi bir tartışmada anlaşmazlıkta tavrı nasıl oluyor bakarım (bu önemli)
5-) ne savurgan ne cimri olmalı
6-) kesinlikle sağlam garanti bir işinin olmasını isterim (dediğim gibi bu benim şuan da kriterim) çünkü maddi sıkıntılar gelince aşk kalmaz.
7-) kendi üzerine bir ev,bir araba mutlaka olmalı (sefaret kapıdan girince aşk bacadan cıkıyor, ev sahibi kirayı istemeye gelince aşk kalmaz)
8 ) Sosyal medya hesaplarında eskort ve eskortvari kadınları takip etmemeli (bu cok önemli bir kriter yoksa tekrar boşanırsınız)
9-) ana kuzusu olmamalı ama büyüklere de saygılı olmalı
10-) sadık olmalı (bu cokkkk önemli)
11-) ne aşırı kıskanç (çünkü paranoya ve şiddet barındırır ) ne aşırı özgür( bunun sonunda eşini başkasıyla paylaşanlar var) olmamasına dikkat ederdim. Yerine göre olmalı
darkmore senin ikinci evliliğinmiydi. ilkinden neden ayrılmıştın. bu birlikte trendyoldan iş kurup ürün sattığınız ikinci evliliğin öyleyse. ben seni ilk evliliği ve tam dengini bulmuş sanıyorudm. k.bakma forumda hala yeni sayılırım üyeleride yeni yeni tanıyorum. benim örnek aldığım bir üyesin genel olarak yorumlarınla.İki kez evlendim,hiç bir şeye de dikkat etmedimşans bazı şeyler,evlilik de dünyanın en büyük kumarı zaten. Çok dikkat edip de evlenip hüsrana uğrayan çok insan var.
Ama tabii bunlar yatırım tavsiyesi değildir kardeş
Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor
Aynen sinir oluyorum bu garsona bak nasıl davranıyor laflarına. El iyisi dışarda herkese iyidir. Bu forumda sayısız el iyisi olupda evde eşine kan kusturan adam mağduru kadınların hikayeleriyle dolu. Ele değil, SANA nasıl davranıyor diye bakıcaksın. Elin yanındada, yalnız kaldığınızdada!Bizim ex garsonlara iyi davranırdı, garsondan bişey isteyince beni azarlıyordu
Anladım K bakmayın, normalde bi yere yorum yapınca ‘sen de eski konunda şunu demişsin’ diyen üyelere alıştığımız için herkes aynı sandım :)
Evet, anlıyorum sizi konuma yaptığınız yorumdan yola çıkarak "Şurada şunu demişsin." mantığı ile sorduğumu düşündünüz ancak o mantık ile sormamıştım aslında.Anladım K bakmayın, normalde bi yere yorum yapınca ‘sen de eski konunda şunu demişsin’ diyen üyelere alıştığımız için herkes aynı sandım :)
Ahahah valla olabilir..yaş ilerledikçe de insan istemiyor be yaKız yoksa bizim evlenme hakkımızı sürekli evlenenler mi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?