- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Geç kaldın. Ben de nerede ki diyordum senin içinoooo yine başlamışınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç kaldın. Ben de nerede ki diyordum senin içinoooo yine başlamışınız![]()
anahtar kelimeleri anca gördümGeç kaldın. Ben de nerede ki diyordum senin için![]()
ama aç ayı oynamaz.
en azından benim aklıma kesinlikle açken gelmez.![]()
Aslında şu topikte “yok artık olmaz” dediklerimiz oluyor.
Biri vardı konusunda anlatıyordu: eşi eve gelir gelmez. Kapıdan itibaren başlıyorlarmış. Kıyafetlerini bir kerede çıkarıyormuş yani.
Hani normal insanlar gibi önce ev kıyafetlerini giyip, el yüz yıkayıp, yemek yedikten sonra değil. Kapıdan girer girmez…
Böyleleri de varmış yani…
Kesinlikle katılıyorum…Gercekci gelmedi bana. Cok film izlemiş. Bu filmler yuzunden kizlarimiz evlenince boyle olacak zannediyor.![]()
bende sendenim ipek...karnım tok olacakki aklım yemekte olmasın...zira aç olduğu zaman gözüm hiç bişey görmez çekilmez biri olurumama aç ayı oynamaz.
en azından benim aklıma kesinlikle açken gelmez.![]()
Ee yorumlarını alalım o zaman.anahtar kelimeleri anca gördüm![]()
Bence genelde herkes öyledir.bende sendenim ipek...karnım tok olacakki aklım yemekte olmasın...zira aç olduğu zaman gözüm hiç bişey görmez çekilmez biri olurum
buralarda yeni sanırımsanırım başlık sahibi konusu taşınınca tekrar bulamadı
sıra be de.......... ben anlatıyorum..yabancı....... 3 kelime........ ilk kelimeyi anlatıyorum...........anahtar kelimeleri anca gördüm![]()
buralarda yeni sanırım
bende sendenim ipek...karnım tok olacakki aklım yemekte olmasın...zira aç olduğu zaman gözüm hiç bişey görmez çekilmez biri olurum
valla konu sahabının kocası neci bilmiyom ki dün ki konudaki gibi tır şöförüyse adam yorgundur uyku apnesi olabilir hatunla sırf evlenmek için evlenmiş olabilir,cinsi sorun problemleri olabilir nen uç noktada gayliği düşünmüşünüz valla kocam gay derse de kk da şaşırmam yaniEe yorumlarını alalım o zaman.![]()
türk erkeğine hiç uymuyor..zil çalar işten önce sen gelmişsen kapıyı sen açarsın...adam senden ziyade yemeği sorar..'ne yemek var hatun' ..cevaben: 'zıkkımın kökü...pazardan aldım haşlama yapmayı düşünüyorum..'Kesinlikle katılıyorum…
En azından Türk versiyona uymuyor.![]()
goy goy gaygay ha ne evlilikte üç altın anahtar mı ha ha oleeeysıra be de.......... ben anlatıyorum..yabancı....... 3 kelime........ ilk kelimeyi anlatıyorum...........
yemeğin üstüne çay içersem ohh mis değme keyfimeCok tokken de gozum bir sey gormuyor.![]()
birinci cepte
goy goy gaygay ha ne evlilikte üç altın anahtar mı ha ha oleeey
Ben de katılmıyorum her akşam pilav olayına.valla konu sahabının kocası neci bilmiyom ki dün ki konudaki gibi tır şöförüyse adam yorgundur uyku apnesi olabilir hatunla sırf evlenmek için evlenmiş olabilir,cinsi sorun problemleri olabilir nen uç noktada gayliği düşünmüşünüz valla kocam gay derse de kk da şaşırmam yani
ama her akşam pilav her akşam pilav olayına kesinlikle katılmıyorum![]()
helal olsun o pilavı hergün yiyebilenlere ne diyeyim :sBen de katılmıyorum her akşam pilav olayına.
He yiyen de var o başka mesele.