- 14 Ağustos 2020
- 129
- 161
- 23
- 35
Memnun musunuz ben kocaelindeyşm burada yaptırdım bakalım sonuç ne olacak amaKocaelide yaşıyorum ama gittiğim klinik istanbulda. Bahçeci umut tüp bebek merkezi, doktorum cem çelik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memnun musunuz ben kocaelindeyşm burada yaptırdım bakalım sonuç ne olacak amaKocaelide yaşıyorum ama gittiğim klinik istanbulda. Bahçeci umut tüp bebek merkezi, doktorum cem çelik![]()
Kocaelide nerede tedavi görüyorsunuz? İnşallah mutlu sonla biter sürecinizMemnun musunuz ben kocaelindeyşm burada yaptırdım bakalım sonuç ne olacak ama
Benim sonuç bugün belle olacak ama 8. Gün negatifti benim de eşimde. Sperm hareketi 0 özelden yazayım sorun olmasın sizeKocaelide nerede tedavi görüyorsunuz? İnşallah mutlu sonla biter süreciniz![]()
Ben tedavi olduğum klinikte de doktorumdan da çok memnun kaldım.![]()
İnşallah sonucunuz değişmiş olurBenim sonuç bugün belle olacak ama 8. Gün negatifti benim de eşimde. Sperm hareketi 0 özelden yazayım sorun olmasın sizenasip ya bırakmak yok olana kadar devam camım
eray hoca ya mı gittiniz?Benim sonuç bugün belle olacak ama 8. Gün negatifti benim de eşimde. Sperm hareketi 0 özelden yazayım sorun olmasın sizenasip ya bırakmak yok olana kadar devam camım
Merhaba canım. Ben pgt testi için 4500tl ödedimeray hoca ya mı gittiniz?
bir de pgt testi yaptırıp ücretinin ne kadar oldugunu bilen var mı ortalama?
kaç tane embriyo için yaptırdınız?Merhaba canım. Ben pgt testi için 4500tl ödedim
Ben konya novafertilde yaptırdım. Embriyo say kısıtlaması yapılmadı. Zaten taze transfer olduğu için fazla yumurta hedeflenmedi. Toplam 4embriyom vardıkaç tane embriyo için yaptırdınız?
bir de hangi merkezde yaptırdınız
Daha Bugün transfer oldumbu arada test sonucunuz inş pozitiftir
ayy yanlış anlamışım kendinize dikkt edin :) avokado yiyin iyi gelir diyorlarDaha Bugün transfer oldum![]()
Teşekkür ederim canım. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırızayy yanlış anlamışım kendinize dikkt edin :) avokado yiyin iyi gelir diyorlar
Güzel haberini bizede yazarsın canım inşallahTeşekkür ederim canım. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırız
Insaallah transfer gunu gelsede hayirlsiyla. Evden disari cikmayasim var.Anladım canım sonucu buraya yazarsın![]()
Ne zamandı canım günüInsaallah transfer gunu gelsede hayirlsiyla. Evden disari cikmayasim var.![]()
aminnn insallah canmİnşAllah canım sağlıcakla kucağına al inşallah
yasemin hanıma 2019 nisan ayında gittim tedaviye başladık o zaman kadıköy medicana daydı ilk denemede pozitif aldık daha yeni klinik açtı klinik olması seni etkilemesin cok iyi bir doktor ben 3 saat uzaklıkta başka bir şehirden tedaviye gidip geldim hayırlısıyla güzel sonuclar alırsınız inşallahBu ay geçti bir daha ki aya bir sorun çıkmazsa inşallah![]()
Amin canım inşallah adet olmayı bekliyorm başlayacağım bi de şeyi merak ettim ilk tüp bebek de ikiz transfer ediliyor mu siz hangi laboratuvar ile çalıştınızyasemin hanıma 2019 nisan ayında gittim tedaviye başladık o zaman kadıköy medicana daydı ilk denemede pozitif aldık daha yeni klinik açtı klinik olması seni etkilemesin cok iyi bir doktor ben 3 saat uzaklıkta başka bir şehirden tedaviye gidip geldim hayırlısıyla güzel sonuclar alırsınız inşallah
hangi merkezde tedavi gördünüz peki pgt bebişin sağlıklı olup olmadığı için yapılan test miydi?5ci gun embriyosuydu canim ayridan pgt de yapilmisti:))
Evet canim. Fulya bahceci tup bebek merkezinde yaptirdim canimhangi merkezde tedavi gördünüz peki pgt bebişin sağlıklı olup olmadığı için yapılan test miydi?