Tüp Bebeği İlk denemede tutan güzel anneler ve tüp bebekte tecrübeli olanlar

Kocaelide nerede tedavi görüyorsunuz? İnşallah mutlu sonla biter süreciniz🌸
Ben tedavi olduğum klinikte de doktorumdan da çok memnun kaldım.🤗
Benim sonuç bugün belle olacak ama 8. Gün negatifti benim de eşimde. Sperm hareketi 0 özelden yazayım sorun olmasın size 🤗 nasip ya bırakmak yok olana kadar devam camım

Benim sonuç bugün belle olacak ama 8. Gün negatifti benim de eşimde. Sperm hareketi 0 özelden yazayım sorun olmasın size 🤗 nasip ya bırakmak yok olana kadar devam camım
eray hoca ya mı gittiniz?
bir de pgt testi yaptırıp ücretinin ne kadar oldugunu bilen var mı ortalama?

Bu ay geçti bir daha ki aya bir sorun çıkmazsa inşallah 😊
yasemin hanıma 2019 nisan ayında gittim tedaviye başladık o zaman kadıköy medicana daydı ilk denemede pozitif aldık daha yeni klinik açtı klinik olması seni etkilemesin cok iyi bir doktor ben 3 saat uzaklıkta başka bir şehirden tedaviye gidip geldim hayırlısıyla güzel sonuclar alırsınız inşallah

yasemin hanıma 2019 nisan ayında gittim tedaviye başladık o zaman kadıköy medicana daydı ilk denemede pozitif aldık daha yeni klinik açtı klinik olması seni etkilemesin cok iyi bir doktor ben 3 saat uzaklıkta başka bir şehirden tedaviye gidip geldim hayırlısıyla güzel sonuclar alırsınız inşallah
Amin canım inşallah adet olmayı bekliyorm başlayacağım bi de şeyi merak ettim ilk tüp bebek de ikiz transfer ediliyor mu siz hangi laboratuvar ile çalıştınız 😊

Back
X