tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

Maşallah canım.ALLAH ım evladına uzuun,sağlıklı ömürler versin.Tüm zorluklara rağmen almışsın kucağına.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah...

evett prenseslerimde iyi çok şükür kuzumla bugün doğru düzgün ilgilenemedik oda kızmış şimdi babaya söyleniyor

bende yaa öyle gözümüze bakıyordu sadece alt değiş mama tabi yetmedi ona ilgi manyağı oldu .... ama kuzularım biraz büyüyene kadar ağır misafir almam bugün üzüldüm haline

tabı canım mısafır cok guzel agırlamak bende severım ama sen sımdı yoruluyon ve kuzuna zaman ayıramadım dıyon ama uzuldum bak...
kıyamam nazlıydı bebeklerımız sımdı dahada naz zamanı annesı yaaaa babasınada sıkayet edıyorsa yandın babalar kızcı kızlar babacı yandın sen

kızlarr çok güzel hikayelerinizi anlatmışsınız bende yazmak isterimm benim ki uzun ve acıklı

Maşallah canım.ALLAH ım evladına uzuun,sağlıklı ömürler versin.Tüm zorluklara rağmen almışsın kucağına.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah...

canım allahın izni ile hepinizin hamileliğini ve doğumunu görecez

işte oldu bi kere .. babayı çok seviyorlar gözünün içine bakıyorlar tabi babada onları ama küçüğüm daha anneci :))

işte oldu bi kere .. babayı çok seviyorlar gözünün içine bakıyorlar tabi babada onları ama küçüğüm daha anneci :))

seenınn tızlarrını yerrımm ben yaaaa kızzz ayın 30 da annemlerrr gellıyyoooo gonderr bırını sevvıyyımmmmm

heeytttttttttttt bennnn geldımmmmmmmmmmmmmmm

hosgeldın canımmmmmm

bırı annecı bırı babacı olsun zaten adalet olsun bence ya daha guzel kuzummmm

eee analttın bakallım bır pazarr gunuz nasıl gecctttı bennn temızlıgımı yapttımm hoppp dısarrı cıkttım sonraaa kuafore gıttım saccımı boyattımmmm eve gelddımmm utumuu yaptttımmm yemegıde araya sıkıstırddımmmm ayyyyyy ben bıle anlattırken yorulldummm ne ccok seyy yapmısım yaaaaaa yarrın iş varrrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18:

hos blduuk cannnımmm nassılssınn nassıl gıdıyyoo

ıyıyım canım cok sukurrrrr bızde cıktık esımle avm ye gıtık annem kendı evıne gecmıs ondan oraya gıtmedık (bana yakın yerde kalıyo normalde abımın cocoukalrına bakıyo da hafta sonu gıdıyo ) gezdık dolastık azcık geldıkkkk
sende masallah ne cok sey yapmısın ne renk yaptın sacını bakım

evett dıyodun dun anneme gıdecegımmm benıım annemde tatıle ayrrılacak cuma gunu okullar kapanıryor oda buraya gecek annemde abbımın kızına bakkıyo oda hafata sonları eve gecıyyorrr aaah bu anelerınn emeggı hıc odenmmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…