tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

hoşşbuldukkkk cannımmmm nassılsınnn
iyiyim canım hamdolsun.bugünümüze şükür.bugün başsağlığına gittik annemlerle.halamın görümcesi 42 yaşında evlerden uzak rahim kanserinden vefat etti.hem bedensel,hem zihinsel 18 yaşında bir oğlu geride kaldı.ALLAH ım kimselerin başına vermesin...

kızlar ben kimyasal gebelikmi geçirdim

malesef canım deger guzel olup sonra dususe gecınce ve hızlı sekılde olursa kımyasal maleseffff

bende deyyommmmmmmm işdeee

bak sen kızını ısteyınce kactı
valla odenmez hasta bırde annem o halıyle bakıyo ugrasıyo hafta sonu eve gecıyo bıde orda temzılık yemek yapıyo babama kardesıme fln anneler cok kutsal yaaa

aay cannım benıım ya bassınız sagolsun cok zor bır durum rabbbım yardımcısı olsunnn cok zor bızım bır arakadasında oyleyydııı karı koca hacca gıdeceklerddı 35 yasında bır kız oda zıhınsel engelıyddııı kardeslerın bırakacaklardı ama hep cekınıyolardı sonra annesıgıl hacca gıtmeden kız vefat etttı yastıkda yatarken bogulmuss hala tuyşerrım urperıyyo rabbım yarrdımcı olsunn cok zorrr

Son düzenleme:

canım basınız sagolsunnnnn mekanı cennet olsun ((

ALLAH razı olsun canım.çok zor canım çook.bugün gördük kocaman delikanlı olmuş.yatağının içinde savaş veriyordu sanki birşeylerle.gözleride görmüyor.off ALLAH ım nerde varsa yardımcısı olsun...

amınn cannımmm ya hıssedıyodurrrr kım annesı kadar bakabılrkı aannesınnde ınan gozu arkada kalmısstır dedeıgn gıbı rabbım nerde varsa yardımcı olsun buda buyuk bır sınavv

başınız sağolsun cnm, sağlıklı çocuklar olsun diye neden dua ediyoruz kendimizden çok onları düşündüğümüz için, bu ülkede seffillik engelli olmak, hiiç değerin yok Allahım yardımcıları olsun, kimseye öyle sıkıntılar vermesin

aranızda eşinde kromozom fazlalığı olan var mı:13:

bır kez normal bır kezde dondurlmuusss ama daha bebeısıme kavusamaddım cannım sen bahsettınmı bılmıyorum gozden kacırmıs olabılırım kususra bakma
ben bu topikte yeniyim canım benim 5. tedavi olacak inş...

dördü negatifti..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…