ama haklı deggılmısyyımmmm onda zaten bır tanee varrrr o onla ıdare ettssın dımııı ama sutlerrınde gonderssınn
evet sutlerı unutmadan gondersın sana bırtanesını ne olcak ıkıtanesıne zor bakar demı yardımcı olursun hehe
iyiyim canım hamdolsun.bugünümüze şükür.bugün başsağlığına gittik annemlerle.halamın görümcesi 42 yaşında evlerden uzak rahim kanserinden vefat etti.hem bedensel,hem zihinsel 18 yaşında bir oğlu geride kaldı.ALLAH ım kimselerin başına vermesin...hoşşbuldukkkk cannımmmm nassılsınnn
kızlar ben kimyasal gebelikmi geçirdim
evett dıyodun dun anneme gıdecegımmm benıım annemde tatıle ayrrılacak cuma gunu okullar kapanıryor oda buraya gecek annemde abbımın kızına bakkıyo oda hafata sonları eve gecıyyorrr aaah bu anelerınn emeggı hıc odenmmezz
bende deyyommmmmmmm işdeee
iyiyim canım hamdolsun.bugünümüze şükür.bugün başsağlığına gittik annemlerle.halamın görümcesi 42 yaşında evlerden uzak rahim kanserinden vefat etti.hem bedensel,hem zihinsel 18 yaşında bir oğlu geride kaldı.ALLAH ım kimselerin başına vermesin...
iyiyim canım hamdolsun.bugünümüze şükür.bugün başsağlığına gittik annemlerle.halamın görümcesi 42 yaşında evlerden uzak rahim kanserinden vefat etti.hem bedensel,hem zihinsel 18 yaşında bir oğlu geride kaldı.ALLAH ım kimselerin başına vermesin...
aay cannım benıım ya bassınız sagolsun cok zor bır durum rabbbım yardımcısı olsunnn cok zor bızım bır arakadasında oyleyydııı karı koca hacca gıdeceklerddı 35 yasında bır kız oda zıhınsel engelıyddııı kardeslerın bırakacaklardı ama hep cekınıyolardı sonra annesıgıl hacca gıtmeden kız vefat etttı yastıkda yatarken bogulmuss hala tuyşerrım urperıyyo rabbım yarrdımcı olsunn cok zorrr
ALLAH razı olsun canım.çok zor canım çook.bugün gördük kocaman delikanlı olmuş.yatağının içinde savaş veriyordu sanki birşeylerle.gözleride görmüyor.off ALLAH ım nerde varsa yardımcısı olsun...
iyi akşamlar kızlar.....
iyi akşamlar kızlar.....
sanada cannımmmm hosgelldınnn
teşekkürler canım.....
senin kaçıncı tedavin
teşekkürler canım.....
senin kaçıncı tedavin
ben bu topikte yeniyim canım benim 5. tedavi olacak inş...bır kez normal bır kezde dondurlmuusss ama daha bebeısıme kavusamaddım cannım sen bahsettınmı bılmıyorum gozden kacırmıs olabılırım kususra bakma
ben bu topikte yeniyim canım benim 5. tedavi olacak inş...
dördü negatifti..............
eeee caanım 1 taneesıııı ne olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?