ben cıkıyom kızlar ıyı geceler sızeeee v
iyi akşamlar kızlar.....
olsun canım önemli değil......şimdi 5. tedaviyi planlıyoruz kesin bir yere karar vermiş değiliz canım.........kusura bakma cannım ya yanllıs anlamısım sımdı bessıncı tedevındeyymısss pekı nerde dusunuyosunnn
iyiakşamlar canım.hoşgeldin :)
bır kez normal bır kezde dondurlmuusss ama daha bebeısıme kavusamaddım cannım sen bahsettınmı bılmıyorum gozden kacırmıs olabılırım kususra bakma
Günaydıınnn
Nerelerdesiniz bakalım, herkes nasıl
günaydın canımmmm iyiyizzz şükür sen nasılsınnn pazartesi sabahı moral resmin harika kendime geldim :) allahım inşallah en kısa zamanda nasip eder bizlerede
Amiin inşallah isteyen herkese nasip olsun.. En kısa zamanda
İyiyim bende, nasıl olsun işte.. Yeni bir gün, yeni bir ay ve yeni umutlar
3. denemem marttan sonra inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebişim
bende martta düşünüyorum kafam karışık aslında endişeler peşimi bırakmıyor bir türlü rahat olmaya çalışayım diyorum olmuyor :) umarım son denemeler olur kavuşuruz bebeklere...ve inşallahhhh o zamana kadar kendiliğinden gelir bizim inatçılar:)
2013 güzel başladı, yeni başlangıçlar yaptık güzel başlangıçlar. Bence uğur getirecek 2013 bize.. Bebişlerimiz bir bakmışız kucağımızda.
Martta önden senin sonrada benim sonrada sırayla bu topikte herkesiin güzel haberlerini alacağız inşallah
Çok inatçı çıktılar gerçekten ama geldiklerinde biraz ısırmak lazım bunları
ben bu topikte yeniyim canım benim 5. tedavi olacak inş...
dördü negatifti..............
ısırmak haa etlerini koparcam onun :))) inşallah canım canı yürekten aminnnnnn kocamannn hemdeee .....dileğim uğraşan bu sıkıntılarla mücadele eden herkes yavrusuna kavuşsun..allahım kimseyi evlat hasreti ile sınamasın
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimse yokmi?
hoşbuldum canım.......İnşallah bu sefer olur, hoşgeldin ayrıca topiğimize
Genetik testi, hsg filan yaptırdınız mı acaba?
bende geldim bi bakiim dedimm kim var kim yokbugün işim çok ütü yaptım evi toplıcam ama sallana sallana yapıom artık eski hamaratlığım kalmadı koca göbekten
hoşbuldum canım.......
yaptırdık canım hepsini yaptırdık eşimin genetikleri bozuk çıktı.............
kromozom testi sonucunda xyy 47 kromozom çıktı.....
o yüzden tutunmaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?