tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

İşte size pazartesi sendromunuzu yenecek bir fıstık :) Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah

günaydın canımmmm iyiyizzz şükür sen nasılsınnn pazartesi sabahı moral resmin harika kendime geldim :) allahım inşallah en kısa zamanda nasip eder bizlerede

Amiin inşallah isteyen herkese nasip olsun.. En kısa zamanda

İyiyim bende, nasıl olsun işte.. Yeni bir gün, yeni bir ay ve yeni umutlar

3. denemem marttan sonra inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebişim

Amiin inşallah isteyen herkese nasip olsun.. En kısa zamanda

İyiyim bende, nasıl olsun işte.. Yeni bir gün, yeni bir ay ve yeni umutlar

3. denemem marttan sonra inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebişim

bende martta düşünüyorum kafam karışık aslında endişeler peşimi bırakmıyor bir türlü rahat olmaya çalışayım diyorum olmuyor :) umarım son denemeler olur kavuşuruz bebeklere...ve inşallahhhh o zamana kadar kendiliğinden gelir bizim inatçılar:)

2013 güzel başladı, yeni başlangıçlar yaptık güzel başlangıçlar. Bence uğur getirecek 2013 bize.. Bebişlerimiz bir bakmışız kucağımızda.

Martta önden senin sonrada benim sonrada sırayla bu topikte herkesiin güzel haberlerini alacağız inşallah

Çok inatçı çıktılar gerçekten ama geldiklerinde biraz ısırmak lazım bunları

Sayın 35izmir,
DÜn özel mesaj ile size bir soru sordum ve cevabını hala bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

ısırmak haa etlerini koparcam onun :))) inşallah canım canı yürekten aminnnnnn kocamannn hemdeee .....dileğim uğraşan bu sıkıntılarla mücadele eden herkes yavrusuna kavuşsun..allahım kimseyi evlat hasreti ile sınamasın

İnşallah bu sefer olur, hoşgeldin ayrıca topiğimize

Genetik testi, hsg filan yaptırdınız mı acaba?
hoşbuldum canım.......

yaptırdık canım hepsini yaptırdık eşimin genetikleri bozuk çıktı.............
kromozom testi sonucunda xyy 47 kromozom çıktı.....
o yüzden tutunmaz dediler

bende geldim bi bakiim dedimm kim var kim yokbugün işim çok ütü yaptım evi toplıcam ama sallana sallana yapıom artık eski hamaratlığım kalmadı koca göbekten

canım yapma zatennn işş fazla artıkkk bırak kendi kendine olur ütüler :)

hoşbuldum canım.......

yaptırdık canım hepsini yaptırdık eşimin genetikleri bozuk çıktı.............
kromozom testi sonucunda xyy 47 kromozom çıktı.....
o yüzden tutunmaz dediler

ah canım geçmiş olsun peki pgt mi öneriyorlar ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…