5.tüp bebek denemem oldu aralık ta tutmadı.doktor gebelik aşısı yapıcaz bidaki sefere dedi rahmi incelicez herangi bir sorun yoksa gebelik aşısı bize sonuc verir dedi.biraz zamana ihtiyacım var 6.yı denemek için 4 5 ay sonra tekrar denicem inşallah nasip eder mevlam bize bu sefer allah kimsenin kucanı boş bırakmasın
bızım erkek inf. cannım genetık testı yaptırdık pıhtılasma sorunu varrr 16 yumurtam toplandı 12 döllendı 7 tane kaldıı ılkınde 1 tranfer ettıler ıkıncısınden 2 tane ettıler suan 2 tane var oyle işdeeesizin sorun neydi canım.........
inşallh cannım bu sefer raabım nasıp eder bıraz dınlen hos ne kadar dınlen desekde bunu hıcbırımız yapamıyoruz ınan elımızde bazı ımkanlar olsa basıt bırsey olsa heray denıyecez oyle bır tutku kı raabım en kısa zamanda bızlerede nasıp etsınn5.tüp bebek denemem oldu aralık ta tutmadı.doktor gebelik aşısı yapıcaz bidaki sefere dedi rahmi incelicez herangi bir sorun yoksa gebelik aşısı bize sonuc verir dedi.biraz zamana ihtiyacım var 6.yı denemek için 4 5 ay sonra tekrar denicem inşallah nasip eder mevlam bize bu sefer allah kimsenin kucanı boş bırakmasın
hosgeldın cannım evett guzel bır gun ve guzel bır hafta olsun ınşallhhMerhaba canlar :) gününüz güzel geçer dilerim :)
hoşbuldum canım.......
yaptırdık canım hepsini yaptırdık eşimin genetikleri bozuk çıktı.............
kromozom testi sonucunda xyy 47 kromozom çıktı.....
o yüzden tutunmaz dediler
5.tüp bebek denemem oldu aralık ta tutmadı.doktor gebelik aşısı yapıcaz bidaki sefere dedi rahmi incelicez herangi bir sorun yoksa gebelik aşısı bize sonuc verir dedi.biraz zamana ihtiyacım var 6.yı denemek için 4 5 ay sonra tekrar denicem inşallah nasip eder mevlam bize bu sefer allah kimsenin kucanı boş bırakmasın
bızım erkek inf. cannım genetık testı yaptırdık pıhtılasma sorunu varrr 16 yumurtam toplandı 12 döllendı 7 tane kaldıı ılkınde 1 tranfer ettıler ıkıncısınden 2 tane ettıler suan 2 tane var oyle işdeee
cannım artık herkese cıkıyor ya ınsallh baska sorunlarımız yoktur sadece zamanı gelmedıgı ıcın olmuyodur ınsanın ıcı hep suphede ozellıklede benım sureklı kendı kendıme sorular soruyorum ama çıkamıyorum işin içinden :18::18::18::18:bende de varr canım pıhtılaşma sorunu
allahım sağlıklı ve hayırlı evlat yada evlatlar nasip etsin sana inş.kucağına almanı nasip etsin mevlam...hayırlı olsun canım..çok zor bi süreç hele ki deneme sayıları arttıkça daha da zor oluo...benimde 5. denemem de geldi oğlum yani karnımda gelcek işşallahbendede bağımlılık yapmıştı 15 ayda
5 kere denedim..umarım seninde bu denemede gelir meleğinn
inşallh cannım bu sefer raabım nasıp eder bıraz dınlen hos ne kadar dınlen desekde bunu hıcbırımız yapamıyoruz ınan elımızde bazı ımkanlar olsa basıt bırsey olsa heray denıyecez oyle bır tutku kı raabım en kısa zamanda bızlerede nasıp etsınn
Anladım canım, Allahım tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Vücudun kendini toparlasın, tabi sende, çünkü psikolojide çok önemli bu tedavide. İnşallah bir daha ki denemende güzel heberlerini alırız
slm, birkaç yıldır form sayfalarını okurum ama hiç yazma ihtiyacı duymamıştım. Şubat ayında tüp bebek tedavisine tekrar başlıcaz. İçimi bir hüzün ve korku sardı. Bir daha ilaçlara başlamak doktora gitmek igneleri yaptırmak beni hiç korkutmuyor. Ama transfer sonrası 12 gün beklemek, olumsuz sonucu almak kaygısı. Formu okuyunca belki biraz güç bulurum, kendimi daha iyi hissederim diye sabah okumaya başladım, sonra hadi bende yazayım dedim. 2013 umut olsun hepimize
evet canım ya herşey üstüste geliyor bazen tüpbebek tek umudumuz ken bide bu çıktı şimdi..............cannım artık herkese cıkıyor ya ınsallh baska sorunlarımız yoktur sadece zamanı gelmedıgı ıcın olmuyodur ınsanın ıcı hep suphede ozellıklede benım sureklı kendı kendıme sorular soruyorum ama çıkamıyorum işin içinden :18::18::18::18:
canım allah yardımcın olsun kaçıncı tedavin olacak.......slm, birkaç yıldır form sayfalarını okurum ama hiç yazma ihtiyacı duymamıştım. Şubat ayında tüp bebek tedavisine tekrar başlıcaz. İçimi bir hüzün ve korku sardı. Bir daha ilaçlara başlamak doktora gitmek igneleri yaptırmak beni hiç korkutmuyor. Ama transfer sonrası 12 gün beklemek, olumsuz sonucu almak kaygısı. Formu okuyunca belki biraz güç bulurum, kendimi daha iyi hissederim diye sabah okumaya başladım, sonra hadi bende yazayım dedim. 2013 umut olsun hepimize
evet canım ya herşey üstüste geliyor bazen tüpbebek tek umudumuz ken bide bu çıktı şimdi..............
canım allah yardımcın olsun kaçıncı tedavin olacak.......
canım sen kan pıhtısını neden takıyon bak sorunu bılmek cok guzel kı tutunmasını saglıyo hanı tedavı surecınde eger fırsatın varsa hemetolagla fln gorus ıyıce hamıs olmadan kafan rahatasın
canım aslında derler ya hani allah beterinden korusun diye bu halimizede çok şükür bizden daha umutsuz durumda olanlarda var tabi......
eşimde genetik testler sonucu kromozom larda bozukluk çıktı bendede pıhtılaşma.....
haklısın aslında sebebi biliyoruz birazda araştırıp o şekilde tedavi oluruz ama işte yinede karamsarlığa düşüyo insan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?