tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

amin canım inş....
ben sormuşmuydum unuttumda nerde oldun tedaviyi

canım hamilesin galiba kaçıncı denemendi sorun neydi sizin

Evet hamileyim cok sukur.5.denememdi.aslinda bastan bir sorun yoktu kendiliğinden hamile kaldım 7 aylık erken doğumlar ikizlerini kaybettim normal dogum yapmıştım. Dogum sırasında plesenta parçası rahime yapışık ve doktorlar 2 gün sonra anladılar.sonra ameliyat falan oldum 1 ay hastanede kaldım.enfeksion falan.tabi tüm bunlardan dolayı tüplerde sıvı birikimi olmuş tüpler bağlanıp tup bebek denildi baglattik hemen hamile kalırım sandim başka problem yok die ama olmadı kısmet bu denmedeymiis..

bendeee anlatacammm daha bebegıme kavusmaddım ama anlatacammmm bıraz toparrlıyımmdaaaa

anlat tabii şekerimm

seenınn tızlarrını yerrımm ben yaaaa kızzz ayın 30 da annemlerrr gellıyyoooo gonderr bırını sevvıyyımmmmm

haha ikiside gezmeyi seviyor elele tutuşup gelirlermiş sana

allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm oğlu için rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın çok zor bundan sonrası onun için

yok kaçmadımm net gitti hem biz onla dünür olacaz çıtır oğlunu alacaz

ben bu topikte yeniyim canım benim 5. tedavi olacak inş...

dördü negatifti..............

hoşgeldin canım inşallah son tedavin olur seninde anne oluşunun sevincini yaşarız rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlu evlat versin

İşte size pazartesi sendromunuzu yenecek bir fıstık :) Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah

Eki Görüntüle 611680

aminnnn.....

canım kıyamam ya rabbim hayırlı ömürlü evlat versinn bende bir buçuk senede 4 defa tüp bebek yaptım bir defada ameliyat oldum kendini topladığın zaman dene ve unutma eninde sonunda allahın izni ile bebişin belkide bebişlerin gelecek..

bende de varr canım pıhtılaşma sorunu

tüp bebek yapanların çoğunluğunda pıhtılaşma var bende dahill

seni o kadar iyi anlıyorum ki o ya olmazsa korkusu çok ağır bir duygu ama güçlü ol canımmm...

kızlar ben geldim gidiyorumm hepinizi çook özledim ama kızımın ateşi var dr götürdük hala var beni mazur görün topiği kapatıp çıkıyorummm ....

bi günaydında benden olsun kızlarrr inşallahh canım hayırlı iyi güzel birgün olur

kızlar ben geldim gidiyorumm hepinizi çook özledim ama kızımın ateşi var dr götürdük hala var beni mazur görün topiği kapatıp çıkıyorummm ....

çok geçmiş olsun canım yaaa allahım şifa versinnn biran evvel...

Gunaydınnnnnnn ılk gunaydın benden olsun canlar guzel bır gun olur ınsallhhh

günaydın canımmmm amin inşallah

Gunaydin canimHepimizin gunü guzel gecer issallah.bende kahvaltımı yaptım evi topladım.simdi yatıp uyuyayım 1 saatCok fena uyku halı var üstümde.

çalışkan tembel seni:)

merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanım.21 haftamdayım çok şukur.bendede ıkı kere dış gebelık oluştu.3 amelıyat geçırdım.sonunda tupler bağlanıp tup bebekle hamıle kaldım.tedavıye başlayacak arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun.

canım yapma zatennn işş fazla artıkkk bırak kendi kendine olur ütüler :)

ah canım geçmiş olsun peki pgt mi öneriyorlar ne düşünüyorsunuz?
tek çaremiz pgt canım onun için bol embriyo gerekli inş olur....

gunaydın kızlar bızde kahvaltıyı yenı yaptık,
küçük hanıma herzamankı gibi kahvaltı sonu rehavet çöktü

Gunaydınnnnnnn ılk gunaydın benden olsun canlar guzel bır gun olur ınsallhhh

Gunaydin canimHepimizin gunü guzel gecer issallah.bende kahvaltımı yaptım evi topladım.simdi yatıp uyuyayım 1 saatCok fena uyku halı var üstümde.

bi günaydında benden olsun kızlarrr inşallahh canım hayırlı iyi güzel birgün olur

çok geçmiş olsun canım yaaa allahım şifa versinnn biran evvel...

günaydın canımmmm amin inşallah

çalışkan tembel seni:)

günaaydın kızlar.
gunaydın kızlar guzel bır gun olsun hepımızeeee ıyısınız ıns canlarımmmmmm

canım gecmıs olsunnnnn kıyamam ben ona yaaaaa sımdı nasıl olduuuu

merhaba canımmm rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almak nasıp etsın ınsssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…