canım benım hepsının tedavısı var sakın umutsuzluga dusme sen boyle yaparsan bebegın gelemzkı annesı hep pozıtıf olucaksın hep mutlu unutacaksın bebegının olmadıgı normal hayat gıbı yasıkcaksın kı mellegın gelsın sana
canım hamilesin galiba kaçıncı denemendi sorun neydi sizinNapiyorsunuz sekerler
amin canım inş....
ben sormuşmuydum unuttumda nerde oldun tedaviyi
Napiyorsunuz sekerler
canım hamilesin galiba kaçıncı denemendi sorun neydi sizin
bendeee anlatacammm daha bebegıme kavusmaddım ama anlatacammmm bıraz toparrlıyımmdaaaa
seenınn tızlarrını yerrımm ben yaaaa kızzz ayın 30 da annemlerrr gellıyyoooo gonderr bırını sevvıyyımmmmm
iyiyim canım hamdolsun.bugünümüze şükür.bugün başsağlığına gittik annemlerle.halamın görümcesi 42 yaşında evlerden uzak rahim kanserinden vefat etti.hem bedensel,hem zihinsel 18 yaşında bir oğlu geride kaldı.ALLAH ım kimselerin başına vermesin...
malesef canım deger guzel olup sonra dususe gecınce ve hızlı sekılde olursa kımyasal maleseffff
bak sen kızını ısteyınce kactı
valla odenmez hasta bırde annem o halıyle bakıyo ugrasıyo hafta sonu eve gecıyo bıde orda temzılık yemek yapıyo babama kardesıme fln anneler cok kutsal yaaa
ben bu topikte yeniyim canım benim 5. tedavi olacak inş...
dördü negatifti..............
İşte size pazartesi sendromunuzu yenecek bir fıstık :) Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Eki Görüntüle 611680
5.tüp bebek denemem oldu aralık ta tutmadı.doktor gebelik aşısı yapıcaz bidaki sefere dedi rahmi incelicez herangi bir sorun yoksa gebelik aşısı bize sonuc verir dedi.biraz zamana ihtiyacım var 6.yı denemek için 4 5 ay sonra tekrar denicem inşallah nasip eder mevlam bize bu sefer allah kimsenin kucanı boş bırakmasın
bende de varr canım pıhtılaşma sorunu
slm, birkaç yıldır form sayfalarını okurum ama hiç yazma ihtiyacı duymamıştım. Şubat ayında tüp bebek tedavisine tekrar başlıcaz. İçimi bir hüzün ve korku sardı. Bir daha ilaçlara başlamak doktora gitmek igneleri yaptırmak beni hiç korkutmuyor. Ama transfer sonrası 12 gün beklemek, olumsuz sonucu almak kaygısı. Formu okuyunca belki biraz güç bulurum, kendimi daha iyi hissederim diye sabah okumaya başladım, sonra hadi bende yazayım dedim. 2013 umut olsun hepimize
gecmıs olsun canım sımdı nasıl yerım ben onu yakızlar ben geldim gidiyorummhepinizi çook özledim ama kızımın ateşi var dr götürdük hala var beni mazur görün topiği kapatıp çıkıyorummm ....
Gunaydınnnnnnn ılk gunaydın benden olsun canlar guzel bır gun olur ınsallhhh
bi günaydında benden olsun kızlarrr inşallahh canım hayırlı iyi güzel birgün olur
kızlar ben geldim gidiyorummhepinizi çook özledim ama kızımın ateşi var dr götürdük hala var beni mazur görün topiği kapatıp çıkıyorummm ....
Gunaydin canimHepimizin gunü guzel gecer issallah.bende kahvaltımı yaptım evi topladım.simdi yatıp uyuyayım 1 saat Cok fena uyku halı var üstümde.
tek çaremiz pgt canım onun için bol embriyo gerekli inş olur....canım yapma zatennn işş fazla artıkkk bırak kendi kendine olur ütüler :)
ah canım geçmiş olsun peki pgt mi öneriyorlar ne düşünüyorsunuz?
Gunaydin canimHepimizin gunü guzel gecer issallah.bende kahvaltımı yaptım evi topladım.simdi yatıp uyuyayım 1 saat Cok fena uyku halı var üstümde.
bi günaydında benden olsun kızlarrr inşallahh canım hayırlı iyi güzel birgün olur
çok geçmiş olsun canım yaaa allahım şifa versinnn biran evvel...
günaydın canımmmm amin inşallah
çalışkan tembel seni:)
gunaydın kızlar guzel bır gun olsun hepımızeeee ıyısınız ıns canlarımmmmmmgünaaydın kızlar.
kızlar ben geldim gidiyorummhepinizi çook özledim ama kızımın ateşi var dr götürdük hala var beni mazur görün topiği kapatıp çıkıyorummm ....
gunaydın kızlar bızde kahvaltıyı yenı yaptık,
küçük hanıma herzamankı gibi kahvaltı sonu rehavet çöktü
merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanım.21 haftamdayım çok şukur.bendede ıkı kere dış gebelık oluştu.3 amelıyat geçırdım.sonunda tupler bağlanıp tup bebekle hamıle kaldım.tedavıye başlayacak arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?