kızlar ben geldim gidiyorummhepinizi çook özledim ama kızımın ateşi var dr götürdük hala var beni mazur görün topiği kapatıp çıkıyorummm ....
gunaydın canım yerım ben onu yaaaaa
hehe bızde senın sıpayı yeriz
Günaydın
kızlar ben geldim gidiyorummhepinizi çook özledim ama kızımın ateşi var dr götürdük hala var beni mazur görün topiği kapatıp çıkıyorummm ....
gunaydınnnnnnnnnnn canımmmmm hosgeldınnn nasılsınnnn
gunaydın kızlar bızde kahvaltıyı yenı yaptık,
küçük hanıma herzamankı gibi kahvaltı sonu rehavet çöktü
kızlar bende 17 haftalık hamileyim cok heyecanlıyım
iyiyim canım, sen ve bebeğin nasılsınız? Neler yapıyor yaramaz
bende martta düşünüyorum kafam karışık aslında endişeler peşimi bırakmıyor bir türlü rahat olmaya çalışayım diyorum olmuyor :) umarım son denemeler olur kavuşuruz bebeklere...ve inşallahhhh o zamana kadar kendiliğinden gelir bizim inatçılar:)
5.tüp bebek denemem oldu aralık ta tutmadı.doktor gebelik aşısı yapıcaz bidaki sefere dedi rahmi incelicez herangi bir sorun yoksa gebelik aşısı bize sonuc verir dedi.biraz zamana ihtiyacım var 6.yı denemek için 4 5 ay sonra tekrar denicem inşallah nasip eder mevlam bize bu sefer allah kimsenin kucanı boş bırakmasın
ohhhh ne guzelll canım rabbım kucagına alamyı nasıp etsın ınssss
cok sukur bızde ıyıyız teyzsesıııı napsın gece uyutmuyo sabahta acıkıyoruz uyuyamıyoruz dun cok yoruldum doktordaydık pıhtı ıcın butungun yoktu ortalıkta gece dınlendı sanırım yaramazlık pesındeydı bıde bana cvp vermıyo babası gelınce hemen kendını bellı edıyo babacı olcak bu kız
kızlar yaaa dun kaldılar benden test ıcın sonra bırden kanadı pamuk fln bastık ama altında kan almıs kolumun yarısı sısıtı ya gecede cok agrı yaptı
oyy yerim ben o bebişini :) nazlı kız
doktora bir sor istersen yapman gereken bir şey var mı diye.. bazen bazı kişiler gerçekten çok kötü kan alıyorherhalde kan aldığı ilk kişi benim diye düşünmeden yapamıyorum gerçekten
ya kadın kotu aldı ondan oldu ama kı hıc olmazdı baska yerde kan verdım o kadın bır kac gun agrırı altında kan kalmıs dedı buz koy fln dedı koyduk aksam bugunde agrrı yarın gecer sanırım ya aaa
cokkkk nazlıııı yaaa sıpa
ben cıkıyom bıraz kızlar sonra gelırım gene
kızlar bende 17 haftalık hamileyim cok heyecanlıyım
Gunaydin canimHepimizin gunü guzel gecer issallah.bende kahvaltımı yaptım evi topladım.simdi yatıp uyuyayım 1 saat Cok fena uyku halı var üstümde.
gunaydın kızlar bızde kahvaltıyı yenı yaptık,
küçük hanıma herzamankı gibi kahvaltı sonu rehavet çöktü
Günaydın
ya kadın kotu aldı ondan oldu ama kı hıc olmazdı baska yerde kan verdım o kadın bır kac gun agrırı altında kan kalmıs dedı buz koy fln dedı koyduk aksam bugunde agrrı yarın gecer sanırım ya aaa
cokkkk nazlıııı yaaa sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?