tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

günaydın topik gülleri
hani nerelerdesiniz ayy mutluyum çokkkk mutluyum bu gün kaynanalar gidiyooooo

günaydınnn topik sakinleri, mutlu huzurlu bir gün olsun. bugün benim için tatil başlıyoooorrr
günaydınn canımmm
günaydın topik gülleri
gözün aydınn canımm
günaydın hayırlı cumalar olsun rabbim gönlünüzün muradını versin....
günaydınn canımm benimmm..hayırlı cumalar..aminnnn
çok hastayımmm (( kaynanamdan nefret ediyorum artık son hakkınıda kullandı

geçmiş olsun canım..nedir bu çektiğiniz sizinn yaa noldu yineee??

hayy allahım yaaaa gene ne yaptı ruh hastası kadın ?

ne yapsın canıkolarım bıze hastalık bulastırdı surunduk eşim beı annemlere bıraktı ablam baktı bıze 2gun vay efendım bızı nıye cagırmadım yılın 12 ayı annendesim ama tabi bir sürü dırdır ederken benım atesim 39.6 bende bekle bagırma oglumu korkutma oglun gelınce bana dedıklerını ogluna anlat cozun ben sıze tahammul edemıyorum dedım eve yapıstı mı gıtmeyen kadın erkenden kactı gıttı ozetle bu

ay ne bulaşık bi kadın buuu öffff bırak uğraşma paşanla dinlenn ateşin düşsünnn bir an öncee

ay ne bulaşık bi kadın buuu öffff bırak uğraşma paşanla dinlenn ateşin düşsünnn bir an öncee

yok canım bu sefer 3 ay degıl temellı kesıyorum dılımı 10 dk sonra ablam geldı tabletı var ablamın onlarında evde kullanılmayan tablet var sana verım dıyor esımde bana soyleme dıye sus payı verıyor dıyor

Babasi izin vermiuo kuzum ama napin bu hafta gorumcem gekcek ins o sirada olalirim bakim

günaydınnn topik sakinleri, mutlu huzurlu bir gün olsun. bugün benim için tatil başlıyoooorrr

günaydın topik gülleri

günaydınnnn hadi gözün aydın :)

günaydın hayırlı cumalar olsun rabbim gönlünüzün muradını versin....

günaydınn canımmm

gözün aydınn canımm

günaydınn canımm benimmm..hayırlı cumalar..aminnnn

geçmiş olsun canım..nedir bu çektiğiniz sizinn yaa noldu yineee??

Hepinize tunaydin :)

Ahhhh kuzum ya nedir cektigin rabbim sabir versin sana gecmis olsun canim bu arada

bu arada az önce merkezle görüştüm pataloji sonuçlarım iyi çıkmış problem yokmuş.adet tarihimde arayacağım rapor onaylanmışsa eğer tedavim başlayacakmış.bu arada konuya yabancı arkadaşlarım bana biopsi yapılmıştı onun sonucu çıkan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…