günaydın topik gülleri
hani nerelerdesiniz ayy mutluyum çokkkk mutluyum bu gün kaynanalar gidiyooooo
selam arkadaşlar ben geri döndüm ama anca girebildim fırsat bulupta :) inşallah güzel sohbetlerimiz olucak muahhhhhhhhhhh hepsicizineeee
günaydınnn topik sakinleri, mutlu huzurlu bir gün olsun. bugün benim için tatil başlıyoooorrr
günaydınn canımmmgünaydınnn topik sakinleri, mutlu huzurlu bir gün olsun. bugün benim için tatil başlıyoooorrr
gözün aydınn canımmgünaydın topik gülleri
günaydınn canımm benimmm..hayırlı cumalar..aminnnngünaydın hayırlı cumalar olsun rabbim gönlünüzün muradını versin....
çok hastayımmm(( kaynanamdan nefret ediyorum artık son hakkınıda kullandı
hayy allahım yaaaa gene ne yaptı ruh hastası kadın ?
ne yapsın canıkolarım bıze hastalık bulastırdı surunduk eşim beı annemlere bıraktı ablam baktı bıze 2gun vay efendım bızı nıye cagırmadım yılın 12 ayı annendesim ama tabi bir sürü dırdır ederken benım atesim 39.6 bende bekle bagırma oglumu korkutma oglun gelınce bana dedıklerını ogluna anlat cozun ben sıze tahammul edemıyorum dedım eve yapıstı mı gıtmeyen kadın erkenden kactı gıttı ozetle bu
günaydın hayırlı cumalar olsun rabbim gönlünüzün muradını versin....
ay ne bulaşık bi kadın buuu öffff bırak uğraşma paşanla dinlenn ateşin düşsünnn bir an öncee
ayy inşallah verdiği herşey için şükürler olsun rabbime
gel canım için açılsın hemde bilgilerini paylaşırsın .....
ne yapıym canım yaaa seviyorum seniiiiiii hemşerim benimmm
iyi geceler melek
biliyorsun bende öyle yaptım ama sonrada ağırlaşıyorsun zor oluyor sen yavaş yavaş al
selam arkadaşlar ben geri döndüm ama anca girebildim fırsat bulupta :) inşallah güzel sohbetlerimiz olucak muahhhhhhhhhhh hepsicizineeee
günaydınnn topik sakinleri, mutlu huzurlu bir gün olsun. bugün benim için tatil başlıyoooorrr
günaydın topik gülleri
günaydınnnn hadi gözün aydın :)
günaydın hayırlı cumalar olsun rabbim gönlünüzün muradını versin....
günaydınn canımmm
gözün aydınn canımm
günaydınn canımm benimmm..hayırlı cumalar..aminnnn
geçmiş olsun canım..nedir bu çektiğiniz sizinn yaa noldu yineee??
ne yapsın canıkolarım bıze hastalık bulastırdı surunduk eşim beı annemlere bıraktı ablam baktı bıze 2gun vay efendım bızı nıye cagırmadım yılın 12 ayı annendesim ama tabi bir sürü dırdır ederken benım atesim 39.6 bende bekle bagırma oglumu korkutma oglun gelınce bana dedıklerını ogluna anlat cozun ben sıze tahammul edemıyorum dedım eve yapıstı mı gıtmeyen kadın erkenden kactı gıttı ozetle bu
yok canım bu sefer 3 ay degıl temellı kesıyorum dılımı 10 dk sonra ablam geldı tabletı var ablamın onlarında evde kullanılmayan tablet var sana verım dıyor esımde bana soyleme dıye sus payı verıyor dıyor
sanada hayırlı cumalar canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?