merhaba arkideşlerim.herkese hayırlı cumalar olsun.nasılsınız bakalım?
merhaba arkideşlerim.herkese hayırlı cumalar olsun.nasılsınız bakalım?
bu arada az önce merkezle görüştüm pataloji sonuçlarım iyi çıkmış problem yokmuş.adet tarihimde arayacağım rapor onaylanmışsa eğer tedavim başlayacakmış.bu arada konuya yabancı arkadaşlarım bana biopsi yapılmıştı onun sonucu çıkan.
bu arada az önce merkezle görüştüm pataloji sonuçlarım iyi çıkmış problem yokmuş.adet tarihimde arayacağım rapor onaylanmışsa eğer tedavim başlayacakmış.bu arada konuya yabancı arkadaşlarım bana biopsi yapılmıştı onun sonucu çıkan.
Cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin hayirli cumalar
günaydın bebekimmmm
günaydın cnmcımmm.
haydenn hayırlısı olsunnn bakalımmmmmmmm inşallah sonu bebekli olsun
Canim cok sukur hadi hayirlisi olsun ins cabucak onaylanir da sende bu ay baslarsib kuzum :) iyi cikmasina cok sevindin
Ahhhh kuzum ya nedir cektigin rabbim sabir versin sanagecmis olsun canim bu arada
iyiyim hayatım sağolasın.tedavim bir an önce başlasa daha da iyi olacağım herhalde:) hayırlısı bakalım.
amin dadlum amin.inşallah.
amin hayatım.valla şubat sonuna kadar transfer olacakmış gibi hissediyorum ama hayırlısı bakalım.
sanada hayırlı cumalar canım nerde olacan tedaviyi....merhaba arkideşlerim.herkese hayırlı cumalar olsun.nasılsınız bakalım?
Nasilsib canim hayirli cumalar
saol canım artık gorusmek ıstemıyorum
saol canım artık gorusmek ıstemıyorum
sanada hayırlı cumalar canım nerde olacan tedaviyi....
sağol canım.....
iyiyim işte sen den naber....
senin bebiş kızdı deme....
Sagol canim seninde ins amin :)Merhaba canlar.Gününüz aydın,cumanız mübarek olsun.Rabbim bu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa gidersin.dualarımızı kabul buyursun.hepimizin gönlündeki muradı versin.
Merhaba canlar.Gününüz aydın,cumanız mübarek olsun.Rabbim bu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa gidersin.dualarımızı kabul buyursun.hepimizin gönlündeki muradı versin.
Hadi İns canim olucak melegin gelicek tedavuyle sana kuzun
sanada hayırlı cumalar canım nerde olacan tedaviyi....
sağol cnm.ben ege üniversitesinde başladım özellere güvenemedim ki zamala da iyi yaptığımın farkına vardım.çok fazla araştırdılar sıkıcı ama sonuçlardan memnunum yani en azından olmayacak şekilde transferi yapıp göndermiyorlar.özelde hemen adet olunca gelin başlayalım demişlerdi tuhafıma gitmişti.yani o zmn tamam deseydik basarısızlıkla sonuclanan bir tüp bebek deneyimimiz olacaktı.
sağol canım.....
iyiyim işte sen den naber....
senin bebiş kızdı deme....
Merhaba canlar.Gününüz aydın,cumanız mübarek olsun.Rabbim bu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa gidersin.dualarımızı kabul buyursun.hepimizin gönlündeki muradı versin.
melegimi gordum bugun 3 lu testimizi gosterdik sukur iyi cikmis yavrum acmis hareket etmedi ama masallahi var 263 gr olmus tatli ye.dedi doktor cikolata yedim kendine geldi bana kizdi acsin sen diye ama.degildim sabah simit yedim cikarmisti essek :) dedim.doktora sevmedi susami demekki diyo :) oyle iste :)
rabbım korusun onu ınsss boyumuzda 19 cm uzun olcak kızımmm
kan ıgnesıne devam cunku bı degerımız dusuk cıkmıs pıhtı testınde ama bakalım genetıklerde ne cıkacakkk
ayyy çok şık olmuşşşşşşş ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeçok sevindim cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
melegimi gordum bugun 3 lu testimizi gosterdik sukur iyi cikmis yavrum acmis hareket etmedi ama masallahi var 263 gr olmus tatli ye.dedi doktor cikolata yedim kendine geldi bana kizdi acsin sen diye ama.degildim sabah simit yedim cikarmisti essek :) dedim.doktora sevmedi susami demekki diyo :) oyle iste :)
rabbım korusun onu ınsss boyumuzda 19 cm uzun olcak kızımmm
kan ıgnesıne devam cunku bı degerımız dusuk cıkmıs pıhtı testınde ama bakalım genetıklerde ne cıkacakkk
amin bebepim inşallah.içimde bir umut var sanki ilk sefrede olacakmış gibi hissediyorum ama belki hepimiz oyle hissediyoruzdur.aslında fazlada umutlanmak istemiyorum olmayacakmış gibi düşünüp kendimi oyle hazırlamak istiyorum ama yapamıyorum.nasip işte bakalım hayırlısı artık.
aminnn cnmm inşallah.seninde cuma mubarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?