tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

merhaba arkideşlerim.herkese hayırlı cumalar olsun.nasılsınız bakalım?

günaydın bebekimmmm

haydenn hayırlısı olsunnn bakalımmmmmmmm inşallah sonu bebekli olsun

Canim cok sukur hadi hayirlisi olsun ins cabucak onaylanir da sende bu ay baslarsib kuzum :) iyi cikmasina cok sevindin

Cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin hayirli cumalar

iyiyim hayatım sağolasın.tedavim bir an önce başlasa daha da iyi olacağım herhalde:) hayırlısı bakalım.

günaydın bebekimmmm

günaydın cnmcımmm.

haydenn hayırlısı olsunnn bakalımmmmmmmm inşallah sonu bebekli olsun

amin dadlum amin.inşallah.

Canim cok sukur hadi hayirlisi olsun ins cabucak onaylanir da sende bu ay baslarsib kuzum :) iyi cikmasina cok sevindin

amin hayatım.valla şubat sonuna kadar transfer olacakmış gibi hissediyorum ama hayırlısı bakalım.

Hadi İns canim olucak melegin gelicek tedavuyle sana kuzun

Merhaba canlar.Gününüz aydın,cumanız mübarek olsun.Rabbim bu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa gidersin.dualarımızı kabul buyursun.hepimizin gönlündeki muradı versin.

Hadi İns canim olucak melegin gelicek tedavuyle sana kuzun

amin bebepim inşallah.içimde bir umut var sanki ilk sefrede olacakmış gibi hissediyorum ama belki hepimiz oyle hissediyoruzdur.aslında fazlada umutlanmak istemiyorum olmayacakmış gibi düşünüp kendimi oyle hazırlamak istiyorum ama yapamıyorum.nasip işte bakalım hayırlısı artık.

aminnn cnmm inşallah.seninde cuma mubarek olsun.

melegimi gordum bugun 3 lu testimizi gosterdik sukur iyi cikmis yavrum acmis hareket etmedi ama masallahi var 263 gr olmus tatli ye.dedi doktor cikolata yedim kendine geldi bana kizdi acsin sen diye ama.degildim sabah simit yedim cikarmisti essek :) dedim.doktora sevmedi susami demekki diyo :) oyle iste :)
rabbım korusun onu ınsss boyumuzda 19 cm uzun olcak kızımmm
kan ıgnesıne devam cunku bı degerımız dusuk cıkmıs pıhtı testınde ama bakalım genetıklerde ne cıkacakkk

çok sevindim cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

çok sevindim cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ayyy çok şık olmuşşşşşşş ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeee

maşallahhhh kuzuma prensesimeeee

canım vaktı zamanı geldıyse ve hersey yolunda gıderse olur sen umutlankı vucudun dınc olsun tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…