amın bebegım canım rabbım sanada bu tedavıde getrısın yavrunu amın canımmmmçok sevindim cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ayyy çok şık olmuşşşşşşş ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeee
maşallahhhh kuzuma prensesimeeee
melegimi gordum bugun 3 lu testimizi gosterdik sukur iyi cikmis yavrum acmis hareket etmedi ama masallahi var 263 gr olmus tatli ye.dedi doktor cikolata yedim kendine geldi bana kizdi acsin sen diye ama.degildim sabah simit yedim cikarmisti essek :) dedim.doktora sevmedi susami demekki diyo :) oyle iste :)
rabbım korusun onu ınsss boyumuzda 19 cm uzun olcak kızımmm
kan ıgnesıne devam cunku bı degerımız dusuk cıkmıs pıhtı testınde ama bakalım genetıklerde ne cıkacakkk
amın bebegım canım rabbım sanada bu tedavıde getrısın yavrunu amın canımmmm
sagol guzel teyzesı can teyzesııııı allahım sanada nasıp etsın bu prensestennnn
maşallah bıcırıga dıkkat et sımıtle olur mu dogru duzgun beslen aaaa doverım ama prensesımıze ıyı bak
çok şükür bugün cuma sanki bu hafta bitmek bilmedi yaaaaa
günaydınnn topik sakinleri, mutlu huzurlu bir gün olsun. bugün benim için tatil başlıyoooorrr
günaydın topik gülleri
hani nerelerdesiniz ayy mutluyum çokkkk mutluyum bu gün kaynanalar gidiyooooo
günaydınnnn hadi gözün aydın :)
günaydın hayırlı cumalar olsun rabbim gönlünüzün muradını versin....
çok hastayımmm(( kaynanamdan nefret ediyorum artık son hakkınıda kullandı
günaydınn canımmm
gözün aydınn canımm
günaydınn canımm benimmm..hayırlı cumalar..aminnnn
geçmiş olsun canım..nedir bu çektiğiniz sizinn yaa noldu yineee??
canım vaktı zamanı geldıyse ve hersey yolunda gıderse olur sen umutlankı vucudun dınc olsun tatlımmm
çok şükür bugün cuma sanki bu hafta bitmek bilmedi yaaaaa[/QUOT
ne güzell ohhh iki gün tatil bir güzel dinlen işte :)
aksam gorumcek gelıcek kızlarrrr oglu var okul tatılya 15 gun bızde kalıcak onu bırakcaklar pazar gıdecekler anlayacagınız bu hafta sık gıremem arada bakarım ama cok aktıf olamam haberınız olaaaa oda sonra yenge oyun oynım dıye gelırse pc de onda olur artık napcaz bılmıyommm
benım yıyenımde gelemk ıstyo teyzeeee benı al 15 gun dıyo oda olursa ben yokum haber verım sımdıdende nerde demeyın hehe
bu arada dayısıda yıyenıne bab oluyorum dıycek neler olucak bılmıyom cok dayıcı anne babasını o kadar sevmez sor kımı sevıyon dıye dayım der benı yenı kabullendı bakalım napcak
ne yapsın canıkolarım bıze hastalık bulastırdı surunduk eşim beı annemlere bıraktı ablam baktı bıze 2gun vay efendım bızı nıye cagırmadım yılın 12 ayı annendesim ama tabi bir sürü dırdır ederken benım atesim 39.6 bende bekle bagırma oglumu korkutma oglun gelınce bana dedıklerını ogluna anlat cozun ben sıze tahammul edemıyorum dedım eve yapıstı mı gıtmeyen kadın erkenden kactı gıttı ozetle bu
merhaba arkideşlerim.herkese hayırlı cumalar olsun.nasılsınız bakalım?
bu arada az önce merkezle görüştüm pataloji sonuçlarım iyi çıkmış problem yokmuş.adet tarihimde arayacağım rapor onaylanmışsa eğer tedavim başlayacakmış.bu arada konuya yabancı arkadaşlarım bana biopsi yapılmıştı onun sonucu çıkan.
amin bebepim inşallah.içimde bir umut var sanki ilk sefrede olacakmış gibi hissediyorum ama belki hepimiz oyle hissediyoruzdur.aslında fazlada umutlanmak istemiyorum olmayacakmış gibi düşünüp kendimi oyle hazırlamak istiyorum ama yapamıyorum.nasip işte bakalım hayırlısı artık.
aminnn cnmm inşallah.seninde cuma mubarek olsun.
melegimi gordum bugun 3 lu testimizi gosterdik sukur iyi cikmis yavrum acmis hareket etmedi ama masallahi var 263 gr olmus tatli ye.dedi doktor cikolata yedim kendine geldi bana kizdi acsin sen diye ama.degildim sabah simit yedim cikarmisti essek :) dedim.doktora sevmedi susami demekki diyo :) oyle iste :)
kan ıgnesıne devam cunku bı degerımız dusuk cıkmıs pıhtı testınde ama bakalım genetıklerde ne cıkacakkk
maşallah bıcırıga dıkkat et sımıtle olur mu dogru duzgun beslen aaaa doverım ama prensesımıze ıyı bak
tünaydın hayırlı cumalar herkeseee
öyle öyle tabi canımcım da çok stres oluyorum ya olmasa ne yaparım düşüncesi çok kafamda.allahımdan hep hayırlısını diliyorum ama benim psikolojim çabuk bozulmaya müsait birde acayip tez canlı bir gadınımdır :)
çok şükür bugün cuma sanki bu hafta bitmek bilmedi yaaaaa[/QUOT
ne güzell ohhh iki gün tatil bir güzel dinlen işte :)
bozulmasın bebegım bak elıne 5. denemsı bak bana 3. denememde oldu dua etcez hep umutsuzluk yok umut var dua var sonunda bebek varrr
amin bebepim inşallah.içimde bir umut var sanki ilk sefrede olacakmış gibi hissediyorum ama belki hepimiz oyle hissediyoruzdur.aslında fazlada umutlanmak istemiyorum olmayacakmış gibi düşünüp kendimi oyle hazırlamak istiyorum ama yapamıyorum.nasip işte bakalım hayırlısı artık.
aminnn cnmm inşallah.seninde cuma mubarek olsun.
ay maşşallahmelegimi gordum bugun 3 lu testimizi gosterdik sukur iyi cikmis yavrum acmis hareket etmedi ama masallahi var 263 gr olmus tatli ye.dedi doktor cikolata yedim kendine geldi bana kizdi acsin sen diye ama.degildim sabah simit yedim cikarmisti essek :) dedim.doktora sevmedi susami demekki diyo :) oyle iste :)
ayy seni çok ii anlıyorum bizde bu hafta aynı olayı yaşadık sonrasını hiç sormaa
Allah korkusu girsin kalplerine sırf onların değil dindar geçinip de beş para etmeyenlerede ....
tamam canım.sen iyi olda yinede kalben bizimlesin :)ayy belkide tam tersi olur.benim yeğenim çok sitiyor bir kardeş ama benim bebeğim olsunmuş onun abisi olcakmış :)) yavrum yaa
çok şükür rabbime yumurcağımız büyüyor tek lokmalık lokum olmuşsimiti çook severimmm peynir ve domates olacak yanına
aksam gorumcek gelıcek kızlarrrr oglu var okul tatılya 15 gun bızde kalıcak onu bırakcaklar pazar gıdecekler anlayacagınız bu hafta sık gıremem arada bakarım ama cok aktıf olamam haberınız olaaaa oda sonra yenge oyun oynım dıye gelırse pc de onda olur artık napcaz bılmıyommm
benım yıyenımde gelemk ıstyo teyzeeee benı al 15 gun dıyo oda olursa ben yokum haber verım sımdıdende nerde demeyın hehe
bu arada dayısıda yıyenıne bab oluyorum dıycek neler olucak bılmıyom cok dayıcı anne babasını o kadar sevmez sor kımı sevıyon dıye dayım der benı yenı kabullendı bakalım napcak
ayy seni çok ii anlıyorum bizde bu hafta aynı olayı yaşadık sonrasını hiç sormaa
allah korkusu girsin kalplerine sırf onların değil dindar geçinip de beş para etmeyenlerede ....
ay maşşallahbebişe....
ben çok severim kızları bebiş doğunca fotoları koyda görelim canım.....
allah korkusu girsin kalplerine sırf onların değil dindar geçinip de beş para etmeyenlerede ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?