tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

çok sevindim cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
amın bebegım canım rabbım sanada bu tedavıde getrısın yavrunu amın canımmmm

ayyy çok şık olmuşşşşşşş ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeee

maşallahhhh kuzuma prensesimeeee

sagol guzel teyzesı can teyzesııııı allahım sanada nasıp etsın bu prensestennnn

maşallah bıcırıga dıkkat et sımıtle olur mu dogru duzgun beslen aaaa doverım ama prensesımıze ıyı bak

aksam gorumcek gelıcek kızlarrrr oglu var okul tatılya 15 gun bızde kalıcak onu bırakcaklar pazar gıdecekler anlayacagınız bu hafta sık gıremem arada bakarım ama cok aktıf olamam haberınız olaaaa oda sonra yenge oyun oynım dıye gelırse pc de onda olur artık napcaz bılmıyommm
benım yıyenımde gelemk ıstyo teyzeeee benı al 15 gun dıyo oda olursa ben yokum haber verım sımdıdende nerde demeyın hehe

bu arada dayısıda yıyenıne bab oluyorum dıycek neler olucak bılmıyom cok dayıcı anne babasını o kadar sevmez sor kımı sevıyon dıye dayım der benı yenı kabullendı bakalım napcak

Son düzenleme:
maşallah bıcırıga dıkkat et sımıtle olur mu dogru duzgun beslen aaaa doverım ama prensesımıze ıyı bak

canım ac gıtmıyım hanı yarım saate eve gerlım dıye oyle atıstırdımdı kı oyle oldu 8:30 da cıktık 9:30 da evdeydık o yzuden duzgun yapmadımdı ama gelınce yaptım dovmeyın zaten babası bastı fırcayı gene ama cıkardıgım ıcın bısey dıyemedı

günaydınnn topik sakinleri, mutlu huzurlu bir gün olsun. bugün benim için tatil başlıyoooorrr

günaydın topik gülleri
hani nerelerdesiniz ayy mutluyum çokkkk mutluyum bu gün kaynanalar gidiyooooo

günaydınnnn hadi gözün aydın :)

günaydın hayırlı cumalar olsun rabbim gönlünüzün muradını versin....

çok hastayımmm (( kaynanamdan nefret ediyorum artık son hakkınıda kullandı

günaydınn canımmm

gözün aydınn canımm

günaydınn canımm benimmm..hayırlı cumalar..aminnnn

geçmiş olsun canım..nedir bu çektiğiniz sizinn yaa noldu yineee??

tünaydın hayırlı cumalar herkeseee

canım vaktı zamanı geldıyse ve hersey yolunda gıderse olur sen umutlankı vucudun dınc olsun tatlımmm

öyle öyle tabi canımcım da çok stres oluyorum ya olmasa ne yaparım düşüncesi çok kafamda.allahımdan hep hayırlısını diliyorum ama benim psikolojim çabuk bozulmaya müsait birde acayip tez canlı bir gadınımdır :)

çok şükür bugün cuma sanki bu hafta bitmek bilmedi yaaaaa[/QUOT

ne güzell ohhh iki gün tatil bir güzel dinlen işte :)

tamam canım.sen iyi olda yinede kalben bizimlesin :)ayy belkide tam tersi olur.benim yeğenim çok sitiyor bir kardeş ama benim bebeğim olsunmuş onun abisi olcakmış :)) yavrum yaa

ayy seni çok ii anlıyorum bizde bu hafta aynı olayı yaşadık sonrasını hiç sormaa
allah korkusu girsin kalplerine sırf onların değil dindar geçinip de beş para etmeyenlerede ....

merhaba arkideşlerim.herkese hayırlı cumalar olsun.nasılsınız bakalım?

haayırlı cumalar canım

çok şükür canımm gelsin bebişlerr

inşallah canım ilk seferde olsun senin olsunnn

çok şükür rabbime yumurcağımız büyüyor tek lokmalık lokum olmuş simiti çook severimmm peynir ve domates olacak yanına

tünaydın hayırlı cumalar herkeseee

sagol begım sanadaaaaaaa hayırlı cumalarrrrrrr

canım bende egede yaptırmıştım 3. denememi
orasının özelden farkı yok ama olmadı bizim nasip değilmiş.....

ay maşşallah bebişe....
ben çok severim kızları bebiş doğunca fotoları koyda görelim canım.....

ayy seni çok ii anlıyorum bizde bu hafta aynı olayı yaşadık sonrasını hiç sormaa
Allah korkusu girsin kalplerine sırf onların değil dindar geçinip de beş para etmeyenlerede ....

aynen öle cnm iman insanın kalbindedir ...orda yoksaa at çöpe gitsin zaten

tamam canım.sen iyi olda yinede kalben bizimlesin :)ayy belkide tam tersi olur.benim yeğenim çok sitiyor bir kardeş ama benim bebeğim olsunmuş onun abisi olcakmış :)) yavrum yaa

valla kuzum bu baska dayısıda korkuyo napcaz dıyeeee
belkıde degısık olurrr bılmıyom zaten erkek erkege konuscaz bız dedı annesıne babasına soyletmedı esımm bakalımmm kalbım ruhum ep sısınle canım yaaaaaaa
çok şükür rabbime yumurcağımız büyüyor tek lokmalık lokum olmuş simiti çook severimmm peynir ve domates olacak yanına

aynen bende cok severım hele kandıl sımıdı olursa daha baska aynen dometes peynır cay super yaaa ama benım bıcırık sevmıyo tarcında sevmıyo bu arada

siz iyi olunda canım biz sizi özleyelimmm.... önce sevinir sonra kıskanır herhalde ama olsun yeğende evlat gibii

ay maşşallah bebişe....
ben çok severim kızları bebiş doğunca fotoları koyda görelim canım.....

ınsallah canım saglıkla allalım kucagımza koayrım canım neden koymayayımmm kızlar farklı oluyo gıydırme susleme canımmm saglıklı olsun da yeter kuzummm
allah korkusu girsin kalplerine sırf onların değil dindar geçinip de beş para etmeyenlerede ....

allah korkusu olmayandan medet ummak nıyekı zatennnn once vıcdan olucak korku olucak sonra yaptıklarına bakıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…