tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

siz iyi olunda canım biz sizi özleyelimmm.... önce sevinir sonra kıskanır herhalde ama olsun yeğende evlat gibii

tabı canım onalrın yerı ayrı kı bende cok var yegen ama esımde tek o yuzen ılgı odagı oydu sımdı pabuc gıdecekmı bakcazzz yok ya ısın sakası onalr uzak oturuyo zaten 3,4 ayda bı gorusuyoruz severım gorumcemıde kıskancak sımdı anlamasada dogumdan sonra esım ılgılı olcagından kıskancakkk :18::18:

haklısın canım ben bu tip insanların üzerine sifon çekiyorumm ama onlar gittikleri yere o kadar alışıklar ki yanımda olduklarını zannedip ha bire konuşuyorlar

evet yaaa bırde o varrrrrrrrrr gıderler hayatından ama hep konusurular cekemezler senı cunku kucuk dunyalarını cok buyuk sanarlar ama canım cvp vermemek en guzelı susucaksınkı erdemlı duracaksınnnnnnnn
Hoppppp ben geldımmmmmmhala dunden kalmayımmm

anammmmmmm genemıııı yok dun bıtıı kızzzzzzzzzzz
Tünaydııınnn

hosgeldın canımmmmmmmmmmm

Canım saol ,bende istiyorum nikez aral bey’ ede gideyim..Ege mi irenbe mi öyle karar vereyim diyorum.bakalım suabtın ilk haftası ondanda randevu alayım bari.Buarada sen kaç yıllık evliydin devlete başvurm prosedurunu kısca yazar mısın bana musaıt olunca canım ,bide nerde çalişiosun ? istersen özeldende yazabilirisin.cok teşekkürederim

Canım canımmm cok teşekkürederim ,Ali bebek sahlıklı huzurla gelsin size bereket bolluk getirsin inşallah maşallah

canım tüpün niye kapalı sıvı birikimi var mı genetik testler yaptırdınmı bi ara uzun uzun sohbet edelim ...

:

Canım benim tüpümün niye tıkalı oldugu belli değil ,hsg de sıvı birikimi yok gözüküyor ,şimdiye kadar hiçbir doktorda bundan şüphelenmedi ama doktorlar bende hiç hiçbişeyden süphelenmio bi rezerv az diolar.
Enson israel beye demiştim histereskopi yapalım mı 3 basarısız denemem var diye ..para vermek istiosan yapayım ama gerek yok dedmişti...ancak abazen belki günaha bile giriyorum ama sunu bile düşünüyorum,histereskopi meşakatli otomotiğe alinmiş değil tüp bebek gibi onunla ugrasacağina deneyeim geceyim ya tutarsa bile demiş olabilir ama tabi günahini almak istemiyorum..senin sorunun neydi canım ?

canım inşallah inşallah  bende diyorumki önceden randevu alsam mı sonra 1 ay sonraya falan verebiliyorlarmiş diye duydum bide hazırlık dönemi var ya...

Aaaaa cok geçmiş olsun ya ciddi bişey yoktur umarım 

Ecrın sonuclar cıkms canım cok sevındım ben dıyom sana sen meyve yıyosun karnını sısırıyosun yemek yemıyyosunnn guzel beslen tamammı

Canım sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim, maşallah size

bebegımle ılgılı testler guzel de annesının testerı daha bıtmedı kuzum var bı kactane daha beklıyoz bakalımmm ıns onlarda guzel cıkacakkkk
sagol canımmmmmm benım

hosgeldınn canım nasılsınnnnnn
ozel ve guzel ınsanlarız sende ozelsın kı aramzıdasınnnnnnnnnn

hoşgeldin içli ketemmmm ee dün o kadar güldü kii ama o gülmeler bana çok iyi geldiii gecem her açıdan muhteşem geçti çooooooooooooooooooooooook mutluyum detayları özeldee şükürler olsun rabbime

Ecrın sonuclar cıkms canım cok sevındım ben dıyom sana sen meyve yıyosun karnını sısırıyosun yemek yemıyyosunnn guzel beslen tamammı

yıyom kuzum yaaaa meyvede cok yıyom evet ama yemeye yanı sabah kahvaltısını erken yapcaz sonra yatcazzzzz
sagol canım benımmmmmmmmm

Güzel olacak her şey inşallah.. ben hemen size günün bebeği fotoğrafını yayınlıyorum :129:

haayırlı cumalar canım

sağolasın hayatım.

çok şükür canımm gelsin bebişlerr

amin cnm inşallah

inşallah canım ilk seferde olsun senin olsunnn

canım bende egede yaptırmıştım 3. denememi
orasının özelden farkı yok ama olmadı bizim nasip değilmiş.....

cnm ege ünv. önce bize azospermi teshisi koyulmamıştı.ege ünv.azospermi dedi ve tese yaptı.çok şükürki sperm bulundu tabi önemli olan çözdürülünce canlı kalabilmesi.evet çok prosedür var egede ki devlet raporu çıkartabilmek için çok uğraşıyoruz yani eylülden beri biz uğraşıyoruz çok test yapıldı ama hani demek istediğim ilk önce özele gitseydim 200,000 sperm sayımız vardı ama sıfır hareketlilik ve kalitesizmiş o spermlerle bize tüp yapılacaktı ama ege yapmadı kaynağını arastırdı en azından problemimiz ne öğrenmiş olduk gerisi allahımın takdiri olsa çok iyi olur tabi inşallah ta olur seninde olur hepimizin olur.ben en az iki kere devlette hakkımı kullanıp olmazsa eğer anklaraya kaan aydosa gitmeyi düşünüyorum.özelden çok soğudum çünkü paramızı tüketmek istemiyoruz.hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum.sizin probem tam olarak neydi cnm.

hoşgeldin içli ketemmmm ee dün o kadar güldü kii ama o gülmeler bana çok iyi geldiii gecem her açıdan muhteşem geçti çooooooooooooooooooooooook mutluyum detayları özeldee şükürler olsun rabbime

kutlamaaaaa zamanıııııııııııııııııııııııııııııııı kızlarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…