aynen öle cnm iman insanın kalbindedir ...orda yoksaa at çöpe gitsin zaten
siz iyi olunda canım biz sizi özleyelimmm.... önce sevinir sonra kıskanır herhalde ama olsun yeğende evlat gibii
Hoppppp ben geldımmmmmmhala dunden kalmayımmm
haklısın canım ben bu tip insanların üzerine sifon çekiyorummama onlar gittikleri yere o kadar alışıklar ki yanımda olduklarını zannedip ha bire konuşuyorlar
Tünaydııınnn
hoşgeldin kız....
ne oldu mutfak ne alemde...
Canım saol ,bende istiyorum nikez aral bey ede gideyim..Ege mi irenbe mi öyle karar vereyim diyorum.bakalım suabtın ilk haftası ondanda randevu alayım bari.Buarada sen kaç yıllık evliydin devlete başvurm prosedurunu kısca yazar mısın bana musaıt olunca canım ,bide nerde çalişiosun ? istersen özeldende yazabilirisin.cok teşekkürederimekin gelince sana herşeyi anlatır ben çok rahat etmiştim tedavimde hiç bekelemden ve benim isteidğim saatlere göre ayarlanmıştı herşey çalıştığım için...ekinde sorun ilk gebeliği ikiz doğal yoldan 7 aylıkken kaybetmiş bebeklerini sonrası geçirdiği operasyonlar vs tüpleri bağlanmıştı bu yüzden 5.de donmuşları ile hamile kaldı şükür çokta az kaldı ali paşamızın gelmesine :)darısı bize ama bencede aral bey iyi bir doktormuş ekin çok memnun karasuda çok memnunu ve ısrarla öneriyordu her seferinde bu yüzden şansını dene bence
canım bizde hormonlarla ilgili yada yumurta sperm herhangi bi sorun yok.daha önce erken doğum yaptım normal doğumdu parça kaldı doğum sırasında tekrar ameliyat falan tüplerde sıvı birikimi olmuş tüpler baglandı..ben tedaviye aral beyle başladım.ilk denememde 26 yumurta toplandı.ilk deneme olmadı sonra dondurulmuş tekrar olmadı sonra tekrar dondurulmuş olmadı.sonra bahçeciye gittim ordada 21 yumurta toplandı 2 tane transfer edildi ama yine olmadı.irenbede burda kalan donmısları tekrar denedim bu sefer oldu çok şükür..degerim çok düşük başladı 13 ile ama dewam etti..park sorun değil kapıdaki görevliler arabanı alıolar yada yanda otopark var.kan verip beklemıosun onlar seni arıyorlar.yani benim öle olmustu..sen nerde oturuosun ki?
canım tüpün niye kapalı sıvı birikimi var mı genetik testler yaptırdınmı bi ara uzun uzun sohbet edelim ...
:
canım inşallah inşallah  bende diyorumki önceden randevu alsam mı sonra 1 ay sonraya falan verebiliyorlarmiş diye duydum bide hazırlık dönemi var ya...hayırlısı olsun tedavin, inşallah bekletmeden gelir artık bebişlerimiizzsen erol beye gittiğinde o seni yönlendirecektir, kendi hastalarıyla kendi ilgileniyor diye biliyorum o zaman alırsın numaraları, şimdiden versemde işine yaramaz cnm
Aaaaa cok geçmiş olsun ya ciddi bişey yoktur umarım şişlik çok az ama müthiç bir ağrı komple bacakta çünkü bacağım sağ taraf olduğu gibi geride kaldı nasıl oldu anlamadım ama burçin orhon gibi açıldım yaniii bildiğinnn ikiye ayrıldım elimle tuttumm hoopp öne aldım bacağımı :) şidmi çok ağrıyor bakalım umarım çok zorlamaz
:
Canım sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim, maşallah size
Canım saol ,bende istiyorum nikez aral bey ede gideyim..Ege mi irenbe mi öyle karar vereyim diyorum.bakalım suabtın ilk haftası ondanda randevu alayım bari.Buarada sen kaç yıllık evliydin devlete başvurm prosedurunu kısca yazar mısın bana musaıt olunca canım ,bide nerde çalişiosun ? istersen özeldende yazabilirisin.cok teşekkürederim
Canım canımmm cok teşekkürederim ,Ali bebek sahlıklı huzurla gelsin size bereket bolluk getirsin inşallah maşallah
Canım benim tüpümün niye tıkalı oldugu belli değil ,hsg de sıvı birikimi yok gözüküyor ,şimdiye kadar hiçbir doktorda bundan şüphelenmedi ama doktorlar bende hiç hiçbişeyden süphelenmio bi rezerv az diolar.
Enson israel beye demiştim histereskopi yapalım mı 3 basarısız denemem var diye ..para vermek istiosan yapayım ama gerek yok dedmişti...ancak abazen belki günaha bile giriyorum ama sunu bile düşünüyorum,histereskopi meşakatli otomotiğe alinmiş değil tüp bebek gibi onunla ugrasacağina deneyeim geceyim ya tutarsa bile demiş olabilir ama tabi günahini almak istemiyorum..senin sorunun neydi canım ?
canım inşallah inşallah  bende diyorumki önceden randevu alsam mı sonra 1 ay sonraya falan verebiliyorlarmiş diye duydum bide hazırlık dönemi var ya...
Aaaaa cok geçmiş olsun ya ciddi bişey yoktur umarım 
Ecrın sonuclar cıkms canım cok sevındım ben dıyom sana sen meyve yıyosun karnını sısırıyosun yemek yemıyyosunnn guzel beslen tamammı
hoşgeldin kız....
ne oldu mutfak ne alemde...
Tünaydııınnn
bebegımle ılgılı testler guzel de annesının testerı daha bıtmedı kuzum var bı kactane daha beklıyoz bakalımmm ıns onlarda guzel cıkacakkkk
sagol canımmmmmm benım
hosgeldınn canım nasılsınnnnnn
ozel ve guzel ınsanlarız sende ozelsın kı aramzıdasınnnnnnnnnn
haayırlı cumalar canım
sağolasın hayatım.
çok şükür canımmgelsin bebişlerr
amin cnm inşallah
inşallah canım ilk seferde olsun senin olsunnn
canım bende egede yaptırmıştım 3. denememi
orasının özelden farkı yok ama olmadı bizim nasip değilmiş.....
hoşgeldin içli ketemmmm ee dün o kadar güldü kii ama o gülmeler bana çok iyi geldiii gecem her açıdan muhteşem geçti çooooooooooooooooooooooook mutluyum detayları özeldeeşükürler olsun rabbime
hee kızı kandırdın yardıma gitmedinn sor şimdiii
Güzel olacak her şey inşallah.. ben hemen size günün bebeği fotoğrafını yayınlıyorum :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?