hoşgeldin içli ketemmmm ee dün o kadar güldü kii ama o gülmeler bana çok iyi geldiii gecem her açıdan muhteşem geçti çooooooooooooooooooooooook mutluyum detayları özeldeeşükürler olsun rabbime
hee kızı kandırdın yardıma gitmedinn sor şimdiii
tünaydın canımm hoşgeldin nasılsınnn
cnm ege ünv. önce bize azospermi teshisi koyulmamıştı.ege ünv.azospermi dedi ve tese yaptı.çok şükürki sperm bulundu tabi önemli olan çözdürülünce canlı kalabilmesi.evet çok prosedür var egede ki devlet raporu çıkartabilmek için çok uğraşıyoruz yani eylülden beri biz uğraşıyoruz çok test yapıldı ama hani demek istediğim ilk önce özele gitseydim 200,000 sperm sayımız vardı ama sıfır hareketlilik ve kalitesizmiş o spermlerle bize tüp yapılacaktı ama ege yapmadı kaynağını arastırdı en azından problemimiz ne öğrenmiş olduk gerisi allahımın takdiri olsa çok iyi olur tabi inşallah ta olur seninde olur hepimizin olur.ben en az iki kere devlette hakkımı kullanıp olmazsa eğer anklaraya kaan aydosa gitmeyi düşünüyorum.özelden çok soğudum çünkü paramızı tüketmek istemiyoruz.hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum.sizin probem tam olarak neydi cnm.
yaaaaaaaaa katılsanıza bana tek basıma kutlama yapıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız ben kaçırdım galiba ne kutlaması bu.......
ben burada kim kiödir bılmıyorum :) hatırlamıyorum rumuzlarınızı
sen katışl kuzum erguvan arkadasımız cok guzel haber aldı
benı bılıyonmuuuuuuuuuuuuuuu
aramızda yenı arkadaslarda var canımmmmmmmmm ozelden yaz adını yazar sana hatırlarsın
Canım saol ,bende istiyorum nikez aral bey’ ede gideyim..Ege mi irenbe mi öyle karar vereyim diyorum.bakalım suabtın ilk haftası ondanda randevu alayım bari.Buarada sen kaç yıllık evliydin devlete başvurm prosedurunu kısca yazar mısın bana musaıt olunca canım ,bide nerde çalişiosun ? istersen özeldende yazabilirisin.cok teşekkürederim
Canım canımmm cok teşekkürederim ,Ali bebek sahlıklı huzurla gelsin size bereket bolluk getirsin inşallah maşallah
Canım benim tüpümün niye tıkalı oldugu belli değil ,hsg de sıvı birikimi yok gözüküyor ,şimdiye kadar hiçbir doktorda bundan şüphelenmedi ama doktorlar bende hiç hiçbişeyden süphelenmio bi rezerv az diolar.
Enson israel beye demiştim histereskopi yapalım mı 3 basarısız denemem var diye ..para vermek istiosan yapayım ama gerek yok dedmişti...ancak abazen belki günaha bile giriyorum ama sunu bile düşünüyorum,histereskopi meşakatli otomotiğe alinmiş değil tüp bebek gibi onunla ugrasacağina deneyeim geceyim ya tutarsa bile demiş olabilir ama tabi günahini almak istemiyorum..senin sorunun neydi canım ?
canım inşallah inşallah  bende diyorumki önceden randevu alsam mı sonra 1 ay sonraya falan verebiliyorlarmiş diye duydum bide hazırlık dönemi var ya...
Aaaaa cok geçmiş olsun ya ciddi bişey yoktur umarım 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?