Turkan88'in Diyet Günlüğü

efendimiz ne güzel söylemiş. Tasavvuf kitaplarında da az yemenin zekayı çalıştırdığı, az yiyen kişinin anlama ve kavrama kabiliyetinin tok kişiye göre kat kat iyi olduğu söylenir.
İmam Gazali, “Midesini aç bırakanın zekâsı açılır ve düşüncesi ilerler.” der. Dinimiz bizi ve sağlığımızı düşünen ve bizlere yol gösteren en iyi rehber hakikaten.

Günde en az 3 lt. su için. benim annem 2 hafta içti. eteğinin kapanmayan düğmesini kapattık çok güzel moral oluyor

kızlar bugün annemle birlikte kahvaltıya davetliydik
şu an millet içerde kızartmaları,pogaçaları, börekleri uçuruyor
bende 1küp şeker kadar peynir(çok yağlı olduğu için), 4tane zeytin,domates ve bir dilim çavdar ekmeği yeyip kalktım, 2bardakta açık şekersiz çay içtim
masada ki o muhteşem ikramlardan dayanamam yerim diye odayı terkettim şu an

en iyisini yapmışsın, yediklerin de gayet kıvamında bence peynirden çok korkmana gerek yoktu ama, sıkı tutman iyi bişey

slm kızlar napıyosunuz bakalım
ben bugün ara öğün yemedim su ve sakızla geçiştirdim
benim spor biraz zayıf kalıyo kızlar ya
ofiste yapabileceğim bişeyler var mı önerebileceğiniz

arada bir avuç leblebi ve yeşil çay
öğle yemeğinde
5kaşık sebze yemeği(taze bezelye), 2kaşık yoğurt, yağsız bol salata ve 1dilim çavdar ekmeği

Son düzenleme:

sabah insan çok aramıyo ara öğünü ama öğleden sonra muhakkak yenmeli yoksa akşama aşırı yükleme oluyo
bisiklet çevirmek biraz zor olabilir ama en azından adım atıyo gibi yapabilirsin.

arada bir avuç leblebi ve yeşil çay
öğle yemeğinde
5kaşık sebze yemeği(taze bezelye), 2kaşık yoğurt, yağsız bol salata ve 1dilim çavdar ekmeği
gayet güzel öğünün şuan leblebiyi özlediğimi hissettim

cnm benim küsme sen :) dün yoktum kızlar akşam sadece yorumlara bakabildim
eee nasıl gidiyo diyetler sporlar
bu sabah kahvaltılık getirmeyi unuttum 3-4 tane bisküvi yedim ((

yeme kız bisküviyi sabah:1 domates,kk buyukluğunde peynir,1 şekersiz cay,1 kepek ekmeği,1katı yum yedim arada sekersiz kahve içtim öğle:etli yesil fasulye 1 tabak,1 bardak ayran yedim akşam da :3 dolma ve 1 bardak ayran olcak insallah

mesela tuvalete git orada oturma ve kalkma hareketi yap yani bu geldi aklıma benim ayağım iyilesti tekrar baslıycam bugün ip atlamaya yaa

konusmak istemiyorum,ama ozetleye bilirim,beni cook mutlu oldugum bir gunde coook uzdu,kirdi ve aglatdi.

ooooooooooo,supersin.MASAALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…