PEYGAMBERIMIZ (sav) "Insanoglu midesinden daha zararli bir kap doldurmamistir.insanogluna belini dogrultacak birkac lokma kafidir.mutlaka yemesi gerekirse midesinin 1/3 ini yemeye,1/3 ini icmeye,1/3 ini ise nefes alip vermeye(havaya) birakmalidir." buyurmustur..
tşk mümkün olduğunca destek olmaya çalışıyorum, gerçekten destek diyette en önemli faktör aslında,gözümden kaçanlar olursa kimse kusura bakmasın
69 dan 63 e dusmam lazim.bana arkadas laziiiiiiim
BASLAMA TARIHI ------------------------------ 2 gun ardarda diyeti bozan arkadasimiz aramizdan ayrilicak!!!!!!!
1.mukayese 65 HEDEF 58- 25 NISAN
2.hmyrali 61.8 HEDEF 55- 26 NISAN
3.arzuayten 66.6 HEDEF 60-26 NISAN
4. turkan 69 HEDEF 63- 25 NISAN
5.Pepuda 65 HEDEF 60- 25 NISAN----------SIZI 1 GUN DAHA BEKLEYELIMM.SEN UMARIM KAYINVALIDENDE DEVAM EDIYORSUN,AMA BURAYA GELIP PAYLASMALISIN!!!!!!
6.sisebe 64 HEDEF 57- 25 NISAN
7.nurgul 8688 61.5 HEDEF 55-26 NISAN
8.ezgi_18 57 HEDEF 53-28NISAN
9.efee 74.300 HEDEF 65-27NISAN
10.senyayla 66HEDEF 60-27NISAN
11.gunes_16 65 HEDEF 55-27NISAN
12.ozgurdu 62 HEDEF 57-27NISAN
13.miss_angela 60 HEDEF 54 -28NISAN
14.fehiye 63 HEDEF 59 -28NISAN
15.life_city 83.6 HEDEF 75-28NISAN
16.envila 57 HEDEF 52-30NISAN
17.incirreceli8 52 HEDEF 46-29NISAN
BIZE KATLMAK ISTIYORSANIZ KILONUZU,HEDEFINIZI VE BASLAMA TARIHINIZI MUTLAKA YAZIN.YAZMADIGINIZ SURECE DAHIL EDEMIYECEM LISTEYE.20 KISI OLALIM.AMA KARARLI HEDEFINI KESINLESTIRMIS 20 AZIMLI KADIN!!!!!!!!!!20 OLDUKTAN SONRA O SEKILDESAYIMIZI ARTIRMADAN DEVAM EDECEGIZ.SONRA DA INSAALLAH BIRER BIRER MEZUN OLACAGIZ.SON MEZUNUMUZA KADAR HEPIMIZ BURDAYIZ VE BIRBIRIMIZIN DESTEKCISIYIZ ALLAHIN IZNI ILE.
Haaaaarıka gıdıyoruz kızlaaar,41 kere masaallah.tam gaz devam.rabbımıze tevekkule edelım ve azm edelım.ınsaallah basarıcaz.hıc unutmam unıversıede hocalarım her zaman bunu soylerdı eger ınsan bır hastalıkdan korkarsa mutlaka onu kendısıne ceker,bu en cok etrafında bulasıcı hastalıklar olanlar ayıtdır.eger bana da bulasır dıye korkarsan tum hucrelerın tır tır tıtremeye baslar ve senın bagısıklıgın otomatıkman duer,cunkı hucrelere emrı veren beyın,beyıne emrı verense sensın.yanı demenk ıstedıgım su kı eger bız zayıflayacagımıza tum kalbımızle ınanırsak bızım emrımızde olan hucrelerın bıze uymama gıbı bı sansı yok.allahın ıznı ıle basarıcagız.yeter kı azm edelım,yolumuzdan donmeyelım.sabrımızın tukendıgını hıss etdıgımızde es-sabur dıye rabbımıze sıgınalım,er-resıd dıye rabbımızden netıceye ulasmayı dıleyelım,kı ınanırsak basarıcagız,dusunuyorum da ınsaallah sayımız 20 de sabıtlensın,yanı bılelım kı bu arkadaslar evet,kesınlıkle zayıflamayı kafasına takmıs,o sekılde 20 kısı olalım,bıze yeter,bu sekılde kafaız pek karısmaz,bırlıke zayıflayalım,sonrasında da bunun keyfını bırbırımızle paylasalııııııım,ınsaallah,daha sonra da bırlıkde kılolarımızı koruyalım.asagı yukarı aynı kılolardayız.bır tek efee arkadasımdan baska,ben cocukdan sonra 75 dım,o daha ıyı,tam 3 aya 63 oldum.emınım sızler de zaman zaman boyle kılolar verdınız,bu bızı daha da motıve edecektır.
1.tarti gunu---2mayis
turkan88
mukayese
pepuda
sisebe
hmyrali
arzuaylen
nurgul 8688
efee
senyayla
gunes_16
ozgurdu
ezgi_18
miss_angela
fehiye
life_city
envila
incirreceli8
Günde en az 3 lt. su için. benim annem 2 hafta içti. eteğinin kapanmayan düğmesini kapattık çok güzel moral oluyor
canım su içmekte iyi ama wc yolunda mekik dokuyor insan vallahi
ama bu evin dışında bi yerdeysen çok sorun olabiliyowc giderken de yürümüş olursun o da bi avantaj
ama bu evin dışında bi yerdeysen çok sorun olabiliyo
ama bu evin dışında bi yerdeysen çok sorun olabiliyo
en iyisini yapmışsın, yediklerin de gayet kıvamında bence peynirden çok korkmana gerek yoktu ama, sıkı tutman iyi bişeykızlar bugün annemle birlikte kahvaltıya davetliydik
şu an millet içerde kızartmaları,pogaçaları, börekleri uçuruyor
bende 1küp şeker kadar peynir(çok yağlı olduğu için), 4tane zeytin,domates ve bir dilim çavdar ekmeği yeyip kalktım, 2bardakta açık şekersiz çay içtim
masada ki o muhteşem ikramlardan dayanamam yerim diye odayı terkettim şu an
slm kızlar napıyosunuz bakalım
ben bugün ara öğün yemedim su ve sakızla geçiştirdim
benim spor biraz zayıf kalıyo kızlar ya
ofiste yapabileceğim bişeyler var mı önerebileceğiniz
gayet güzel öğünün şuan leblebiyi özlediğimi hissettimarada bir avuç leblebi ve yeşil çay
öğle yemeğinde
5kaşık sebze yemeği(taze bezelye), 2kaşık yoğurt, yağsız bol salata ve 1dilim çavdar ekmeği
cnm benim küsme sen :) dün yoktum kızlar akşam sadece yorumlara bakabildim
eee nasıl gidiyo diyetler sporlar
bu sabah kahvaltılık getirmeyi unuttum 3-4 tane bisküvi yedim((
Canım benim bende seni çok sevdim ya dün devamsızlık yaptım diye içim içimi yedi ama diyetime uydum tek kaçamağım var kola ama bir bardak koladan tam 2 yudum içtim
normalde bi bardak yetmezdi ama eşim bile çok şaşırdı
cnm hayırdır eşinle ne oldu can evimden vurdu deyince merak ettim yada acaba sen adet döneminde olduğundan hassas olduğundan öyle düşünmüş olabilir misin cnm
yeme kız bisküviyisabah:1 domates,kk buyukluğunde peynir,1 şekersiz cay,1 kepek ekmeği,1katı yum yedim arada sekersiz kahve içtim öğle:etli yesil fasulye 1 tabak,1 bardak ayran yedim akşam da :3 dolma ve 1 bardak ayran olcak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?