Turkan88'in Diyet Günlüğü

yarın benim günüm kimse karısmasın bana kusana kadar yıycem:)))

Selam kızlar...
Sabah : 1 dilim beyaz ekmek yedim kepek ekmeği kalmamış. 2 zeytin,1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir ve de şekersiz çay.

Ara öğün : 2 tane kremalı bisküvi. ama arkadaş zoruyla. yoksa ağzıma sürmücektim

Öğle : 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye,domates ve salatalık. 1 küçük dilim de tam buğday ekmeği yedim. gelirken çavdar alcaktım ama kalmamış kepekte yokmuş.

Şimdiye kadar 1,5 litre su tükettim. Günde 3 litre içiyorum... Akşama da bezelye yiycem ekmeksiz olarak.

30 dk da yürüyüş yaptım. .

slm kızlar napıyosunuz bakalım
ben bugün ara öğün yemedim su ve sakızla geçiştirdim
benim spor biraz zayıf kalıyo kızlar ya
ofiste yapabileceğim bişeyler var mı önerebileceğiniz

hakıkaten de hem calısıp hem spor yapmak zor,ama sen de eve donuste yuruyus yapabılırsın.ender sarac yap 15 dk,sonra leslıe yap 15 evde.cok zaman da almıyorlar kı.ısten geldıkten sonra yapp.ama sakııın,yemekten hemen sonra spor yapmayın,zııııra sumo gurescılerı vucutlarını o hale yemekten hemen sonra spor yaparak getırıyorlar.1-2 saat beklemek sart.mutlaka,tabıkı yuruyus buna dahıl degıl,aksıne sındırımı kolaylastırır.

cok guzeeeeeeeeel..artık menulerı okumadan alıntı yapıp sonra okuyorum,cunkı bılıyorum ve emınım kı kızlaaaaaaaaar bız haaaaaaaaaaaaaaarıkayııııııızzzzz!!!!!!!!!!

kızlar dün gece hiç bişiy yemediğim için gece eti formun bisküvi ve çubuğundan yedim biraz ama çok fenaydım dayanamadım kalorileri düşük ama ne biliyim.ama onun dşında diyetımı bozmuyorum ve asla sporumu aksatmıyorum deli dana gibi koşturuyorum

bu arada sabah menüm kalkınca bir bardak ılık su sonrasında yeşil çay.
kahvaltı: kepek ekmeğiyle peynirli tost
şekersiz limonata,4 zeytin. pek yiyemedim bişiy.

Son düzenleme:
ben kacıyorum okuldan yeni geldim bir seyler yedim ve size yazdım şimdi hazır çocuklar okuldayken evi toparlıyayım aksam bi ara uğrarım hepinizi çok öptüm şişkolar:)))

KIZLAAAR DEMIN BIR ARKADAS GALIBA GUNDE 3 LITRE SU ICIN DIYORDU AMA SAKINNNNNNNNNN!COK SU ICMEK HIPONATREMI DIYE BIR HASTALIGA YOL ACIYOR.genelde, değindiğin gibi; ''çok su içmek faydalıdır, çok su içmenin zararı yoktur..'' düşüncesine odaklanmışız, içebildiğimiz kadar su içiyoruz.. böbreklere ''böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır.. böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur.. bunu da tıpta 'hiponatremi' olarak tanımlıyoruz.. kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir.." vereceği/verdiği zararı hiç düşünmüyoruz.. GUNDE 1.5-2 LITRE YETER,HATTA BIZ BUNUN BUYK BIR KISMINI YEMEKLERDEN DE ALIYORUZ.SEBZEDEN MEYVEDEN YANI.

türkancım güzel bi konuya değindin ben kendimi acaip tuhaf hissediyorum suya çok abandığımda zaten hiç bi diyetımde 3 litre felan içmedım o ayrıda.
içemem kim ne derse desin.midemin alabildiği ölçüdeyim bende herkes abartmamalı.yeşil çayıda öyle içiyorum baktım artık kusucam bi çay bardağından fazlasını içemıyorum zaten o kadar kötü oluyoken yarıcanı da pek sanmıyorum olabildiği kadar kasmıyorum yani.

3 litre su çok bişey değil bence canım. Eskiden gözüme çok gözükürdü de içmek mecburi olunca alıştım.
O senin dediğin 3ten sonra. 3 e kadar yolu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…