kızlar bugün annemle birlikte kahvaltıya davetliydik
şu an millet içerde kızartmaları,pogaçaları, börekleri uçuruyor
bende 1küp şeker kadar peynir(çok yağlı olduğu için), 4tane zeytin,domates ve bir dilim çavdar ekmeği yeyip kalktım, 2bardakta açık şekersiz çay içtim
masada ki o muhteşem ikramlardan dayanamam yerim diye odayı terkettim şu an
konusmak istemiyorum,ama ozetleye bilirim,beni cook mutlu oldugum bir gunde coook uzdu,kirdi ve aglatdi.
slm kızlar napıyosunuz bakalım
ben bugün ara öğün yemedim su ve sakızla geçiştirdim
benim spor biraz zayıf kalıyo kızlar ya
ofiste yapabileceğim bişeyler var mı önerebileceğiniz
erkek milleti duygusuz ve duyarsız işte
KESINLIKLE.
konusmak istemiyorum,ama ozetleye bilirim,beni cook mutlu oldugum bir gunde coook uzdu,kirdi ve aglatdi.
canım hangi erkek zaman zaman kırıp ağlatmıyor ki
takma boşver
ooooooooooo,supersin.MASAALLAH.
tabıkı.ama ben adet oldugum zaman hıc dayanamıyorum yaa,yemın ederım.
selam kızlar...
Sabah : 1 dilim beyaz ekmek yedim kepek ekmeği kalmamış. 2 zeytin,1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir ve de şekersiz çay.
Ara öğün : 2 tane kremalı bisküvi. Ama arkadaş zoruyla. Yoksa ağzıma sürmücektim
öğle : 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye,domates ve salatalık. 1 küçük dilim de tam buğday ekmeği yedim. Gelirken çavdar alcaktım ama kalmamış kepekte yokmuş.
şimdiye kadar 1,5 litre su tükettim. Günde 3 litre içiyorum... Akşama da bezelye yiycem ekmeksiz olarak.
30 dk da yürüyüş yaptım. .
yarın benim günüm kimse karısmasın bana kusana kadar yıycem:)))
valla yarın senin yerinde olmak isterdim bacı
ben kacıyorum okuldan yeni geldim bir seyler yedim ve size yazdım şimdi hazır çocuklar okuldayken evi toparlıyayım aksam bi ara uğrarım hepinizi çok öptüm şişkolar:)))
günde en az 3 lt. Su için. Benim annem 2 hafta içti. Eteğinin kapanmayan düğmesini kapattık çok güzel moral oluyor :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?