Turkan88'in Diyet Günlüğü

öğle:1 tabağın yarısı etli yeşil fasulya ,1 bardak ayran yedim akşam:1 tabak karnıbahar,1 bardak ayran var.arada da sekersiz kahve içiyorum o kadar kızlar.
benm kendi yediklerime bakarak yorum yapmam komik oluyo ama haftaya siz de beni eleştireceksiniz nasıl olsa
aslında arzu aytene katılıyorum aralara eklemelisin bişeyler en azından süt iç ya da leblebi falan

öğlen yememen benden bile kötü:) öğlen muhakkak ye bişeyler akşama da çorba ya da salata ekleyebilirsin sabah öğünü gayet güzel:)

canım öğlen sadece yoğurt yedim......
akşam salata eklicem de yazmayı unutmuşum

ben de yazayım bari
sabah şekersiz kahve
sabahtan öğlene kadar 1 paket form bisküvi diyeti bırakmaya alıştırıyorum kendimi
öğlen 1 elma yetti:)
akşam 18:00 200 gr tavuk tost makinasında:)
günü bitiricem böle
1 form 2 yeşilçay ve 2 litre su
yatmadan önce dinlene dinlene 200 mekik:)

Evet yukarıdaki arkadasa katılıyorum
Haftada 3 kilo yağdan verilmesi mümkün diil
Mutlaka sudan gitmiştir Buda sağlıklı diil
Çünkü obez diilsiniZ
Haftada yarım kilo ideal

ESIM DE DEMIN HIZLI ZAYIFLAMA DEDI AMA S BEDEN GIYSININ UZERIME TAM OTURDUGUNU GORUNCE DIYICEK BISIYI KALMADIBEN ONU,BUNU,SUNU BILMEEEM,YIYORUMHIC AC KALKMIYORUM.YALNIZ DUN AKSAM SALATA YEDIM,AC KALDIM.BEN 3 KQ ZAYIFLADIM,CUNKI ARA OGUN YEMIYORUUM,YAZMISTIM YA“Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”
SU,YESIL CAY,VE SPOR,HEM BEN DAHA YENI BASLADIM DIETE,DAHA ODEM ATIYORUUM,YANI ARKADASLAR,BEN SAGLIKSIZ BISEY YAPMADIM,EGER KI SAGLIKSIZ OLDUGUNU DUSUNUYORSANIZ,ONU SIMDI YOK OGUNLERDE ELETIRECEKTINIZ,BEGEENMEK YERINE AZ FALAN DIYECEKTINIZ,BAK SEN BU DIYETLE COK ZAYIFLARSIN AMA BU KASTANDIR DIYECEKTINI,GUNDELIK MENULERIMI HEP BEGENENLERE SADECE SONUCU TEBRIK ETMEK DUSERDI DIYE DUSUNUYORUM,

canım benim ilgin için çok çok teşekkür ederim elimden geldiğince hepsini yapmaya çalışıcam o zaman benim verdiğim kilo normal oluyor bana çok az vermişim gibi geldi

NE ZAMAN BIRAKICAN DIYETI?BU ARADA TEBRIK EDERIM.

mekık nasıl yapıyorsun.sırt ustu uzanıp ayaklarını karnına kadar sıkıp ,ellerın basının arkasında ayaklarına dogrumu,ya o zor ben 25 tne anca yapıyorum,

canım benim ilgin için çok çok teşekkür ederim elimden geldiğince hepsini yapmaya çalışıcam o zaman benim verdiğim kilo normal oluyor bana çok az vermişim gibi geldi
ordan burdan duyduklarımı ve uygulamaya çalıştıklarımı yazdım canım. moral bozmaya gerek yok yavaşta olsa gidecek bu kilolar.

türkancım bunlar bana mı bilmiyorum ama benim lafım sana değildi ben seni zaten çok tebrik ettim önceki sayfalarda. ben genel olarak konuştum çok kilo verme olayını ve yeni başlarken verilen çok kilonun normal olduğunu da yazdım.

slm hatunlar napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyo diyetler
ne yalan söyleyeyim benim sabah moralim bozuldu amaaaaa
bırakmıyorum kendimi
bide geçmişi okuyup şööle bişey farkettim ben işyerinde olduğumdan arada sabahları bisküvi falan yedim
benim giden kilonun az oluşu bundan olabilir
veeeee kendime etimek aldım
yanımda salatalık domates getiricem
sabah kahvaltısını düzene sokucam
türkancım listemiz nasıl bakalım

Kızlar 8 dk karın egzersızı ayrıca yarım saatde oyle spor yaptım
bu yaz 58 olcam o dugunde kı cıtır gelınlerden olcam masa arkasına sınen cocuguna bakmaya bıle kalkamayan gelınlerden degıl
bu konuda yaram varda...

türkancım bunlar bana mı bilmiyorum ama benim lafım sana değildi ben seni zaten çok tebrik ettim önceki sayfalarda. ben genel olarak konuştum çok kilo verme olayını ve yeni başlarken verilen çok kilonun normal olduğunu da yazdım.[/QUOTE]

YOOK YA SANA DEGIL BEN GENEL OLARAK SOYLEDIM,YANI ACIKCASI BIRAZ KIRILDIM DA ONDAN.

bizde de bu sene düğün düğün üstüne bende çıtır olmak istiyorummmmm:)

NE ZAMAN BIRAKICAN DIYETI?BU ARADA TEBRIK EDERIM.
tşk canım:)yavaş yavaş bırakıyorum önümüzdeki üç gün bişeyler ekleye ekleye gidicem cumartesi pazar ayran detoksu yapıcam bence ona bi bakın insan aç kalmaz kahvaltı var ve 2 saatte bi cacık çorba karışımı bi şey tüketiliyo ki içindekiler hep sevdiğim şeyler
pazartesi günü 1400 kalorilik diyetime başlıcam ayça kayadan kendime göre düzenledim

mekık nasıl yapıyorsun.sırt ustu uzanıp ayaklarını karnına kadar sıkıp ,ellerın basının arkasında ayaklarına dogrumu,ya o zor ben 25 tne anca yapıyorum,
anlattığını anlayamadım yaa sırt üstü yatıyorum ayaklarım yere basıyo oluyo dizim kırık bi şekil alıyo yanı ellerimi başın arkasına koyup dizlere yaklaştırıyorum, ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama:)
bi de ender saraçın mekik şeklini yapıyorum ayaklar havada kırık bi şekilde yere paralel masa pozisyonu da diyebiliriz o şekilde de yapıyorum
mekik çekmeden önce evde bi kaç tur at vücudun ısınsın çok rahat çekersin, ısınmadan zor oluyo ve kaslar zedeleniyomuş ender saraç söledi

kızlar öğle öğünümü yazmayı unuttum
4-5 kaşık mantar çorbası 1 dilim kepek ekmek 3 kaşık piliç haşlama
tabiki yoğurt :)

herkesi tebrik ederiiiiim,biz harikayiz.masaallah.dedigim yalnis anlasilmasin,sozum ona ki sozunuzu zamaninda soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…