benm kendi yediklerime bakarak yorum yapmam komik oluyo ama haftaya siz de beni eleştireceksiniz nasıl olsaöğle:1 tabağın yarısı etli yeşil fasulya ,1 bardak ayran yedim akşam:1 tabak karnıbahar,1 bardak ayran var.arada da sekersiz kahve içiyorum o kadar kızlar.
öğlen yememen benden bile kötü:) öğlen muhakkak ye bişeyler akşama da çorba ya da salata ekleyebilirsin sabah öğünü gayet güzel:)Kızlar az önce okuldan geldim tartıldım,
52.5 ken
52.3 olmuşum 200 gr. gitmişşş
29 nisanda başlamıştım 4. günüm.
sabah: kızarmış yulaf ekmeği, kk büyüklüğünde beyaz peynir,domates ve şekersiz çay
öğlen: hiçbir şey
akşama köfte yiycem 2 tane, çavdar ekmeğiyle
40 dk yürüyüş yaptım bugün pilatese başlıycam ve kalori yakmak için danssss
3 litre su içiyorum ayriyetten.
1 su bardağı da yeşil çay
bir de şimdi 5 kaşık yoğurt yiycem yağ yakıyormuş nasıl yiceksem :44:
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
benm kendi yediklerime bakarak yorum yapmam komik oluyo ama haftaya siz de beni eleştireceksiniz nasıl olsa
aslında arzu aytene katılıyorum aralara eklemelisin bişeyler en azından süt iç ya da leblebi falan
öğlen yememen benden bile kötü:) öğlen muhakkak ye bişeyler akşama da çorba ya da salata ekleyebilirsin sabah öğünü gayet güzel:)
işte şimdi oldu:):)canım öğlen sadece yoğurt yedim......
akşam salata eklicem de yazmayı unutmuşum
Evet yukarıdaki arkadasa katılıyorum
Haftada 3 kilo yağdan verilmesi mümkün diil
Mutlaka sudan gitmiştir Buda sağlıklı diil
Çünkü obez diilsiniZ
Haftada yarım kilo ideal
nurgülcüm metabolismanın hızlanması için bildiklerimi yazayım. uyanınca mümkün olduğu kadar erkenden kahvaltı yapmalıyız, ara öğünü çok tavsiye ediyor doktorlar, yeşil çay ve ben birde biraz acı yiyorum yani pul biber ekliyorum yemeklerime öyle duymuştum tv de. yoğurt da mutlaka olmalı öğünlerimizde yağ yakma özelliği varmış sanırım. ben birde arada yarım greyfurt yiyorum ara öğün olarak. sanırım o da yağ yakıcıymış.
haftada 3 kilo sadece ilk diyete başladığımız hafta olabilir arkadaşlar onun dışında hiç bir diyetisyenin böyle bir liste vereceğini sanmam yani biz gibi 60-70 li kilolar için. benim diyetisyenim bir kadının haftada 500 - 1000 gr arasında kilo verebileceğini söylemişti tabi sağlıklı olanı.
ben de yazayım bari
sabah şekersiz kahve
sabahtan öğlene kadar 1 paket form bisküvi diyeti bırakmaya alıştırıyorum kendimi
öğlen 1 elma yetti:)
akşam 18:00 200 gr tavuk tost makinasında:)
günü bitiricem böle
1 form 2 yeşilçay ve 2 litre su
yatmadan önce dinlene dinlene 200 mekik:)
ben de yazayım bari
sabah şekersiz kahve
sabahtan öğlene kadar 1 paket form bisküvi diyeti bırakmaya alıştırıyorum kendimi
öğlen 1 elma yetti:)
akşam 18:00 200 gr tavuk tost makinasında:)
günü bitiricem böle
1 form 2 yeşilçay ve 2 litre su
yatmadan önce dinlene dinlene 200 mekik:)
ordan burdan duyduklarımı ve uygulamaya çalıştıklarımı yazdım canım. moral bozmaya gerek yok yavaşta olsa gidecek bu kilolar.canım benim ilgin için çok çok teşekkür ederim elimden geldiğince hepsini yapmaya çalışıcam o zaman benim verdiğim kilo normal oluyor bana çok az vermişim gibi geldi
ESIM DE DEMIN HIZLI ZAYIFLAMA DEDI AMA S BEDEN GIYSININ UZERIME TAM OTURDUGUNU GORUNCE DIYICEK BISIYI KALMADIBEN ONU,BUNU,SUNU BILMEEEM,YIYORUMHIC AC KALKMIYORUM.YALNIZ DUN AKSAM SALATA YEDIM,AC KALDIM.BEN 3 KQ ZAYIFLADIM,CUNKI ARA OGUN YEMIYORUUM,YAZMISTIM YA“Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”
SU,YESIL CAY,VE SPOR,HEM BEN DAHA YENI BASLADIM DIETE,DAHA ODEM ATIYORUUM,YANI ARKADASLAR,BEN SAGLIKSIZ BISEY YAPMADIM,EGER KI SAGLIKSIZ OLDUGUNU DUSUNUYORSANIZ,ONU SIMDI YOK OGUNLERDE ELETIRECEKTINIZ,BEGEENMEK YERINE AZ FALAN DIYECEKTINIZ,BAK SEN BU DIYETLE COK ZAYIFLARSIN AMA BU KASTANDIR DIYECEKTINI,GUNDELIK MENULERIMI HEP BEGENENLERE SADECE SONUCU TEBRIK ETMEK DUSERDI DIYE DUSUNUYORUM,
bizde de bu sene düğün düğün üstüne bende çıtır olmak istiyorummmmm:)Kızlar 8 dk karın egzersızı ayrıca yarım saatde oyle spor yaptım
bu yaz 58 olcam o dugunde kı cıtır gelınlerden olcam masa arkasına sınen cocuguna bakmaya bıle kalkamayan gelınlerden degıl
bu konuda yaram varda...
tşk canım:)yavaş yavaş bırakıyorum önümüzdeki üç gün bişeyler ekleye ekleye gidicem cumartesi pazar ayran detoksu yapıcam bence ona bi bakın insan aç kalmaz kahvaltı var ve 2 saatte bi cacık çorba karışımı bi şey tüketiliyo ki içindekiler hep sevdiğim şeylerNE ZAMAN BIRAKICAN DIYETI?BU ARADA TEBRIK EDERIM.
anlattığını anlayamadım yaamekık nasıl yapıyorsun.sırt ustu uzanıp ayaklarını karnına kadar sıkıp ,ellerın basının arkasında ayaklarına dogrumu,ya o zor ben 25 tne anca yapıyorum,
1.tarti gunu---2mayis
turkan88-----66 kq (fark 3kq)
mukayese-----62(fark 3kq)
sisebe----63.5
hmyrali-----60.8(fark 1kq)
arzuayten-----65.8(fark 800q)
nurgul 8688----60.7(fark 800q)
ozgurdu----61.5(fark 500q)
miss_angela----58.500
fehiye-----62.500
life_city----83.2
envila----56.1
incirreceli8-----52.3(fark 200q)
1.tarti gunu---2mayis
turkan88-----66 kq (fark 3kq)
mukayese-----62(fark 3kq)
sisebe----63.5
hmyrali-----60.8(fark 1kq)
arzuayten-----65.8(fark 800q)
nurgul 8688----60.7(fark 800q)
ozgurdu----61.5(fark 500q)
miss_angela----58.500
fehiye-----62.500
life_city----83.2
envila----56.1
incirreceli8-----52.3(fark 200q)
kılar süperiz az yada çok hepimiz vermişiz demekkiiii
başarılı ilerliyoruz :)
gayet iyi böle kusur bulamadığım menülere çok kızıyorumkızlar öğle öğünümü yazmayı unuttum
4-5 kaşık mantar çorbası 1 dilim kepek ekmek 3 kaşık piliç haşlama
tabiki yoğurt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?