- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.417
- 1.123
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Evet ama sizin sikayetleriniz avrupa vatandaslarinin sikayetlerine donusecek birgun diyorum ..Yani almanın almanyadaki sistemle ilgili olan şikayetlerinin içeriğini bizim kendi ülkemizdeki insanların bizim kendi sistemimizle ilgili şikayetlerle kıyaslarsanız diyorum aradaki farkı görürsünüz.
Ülkemizdeki Damat Feritler ne kadar çokmuş da haberimiz yokmuşŞaka gibi ya.
Evet bu mesajımdan sonra tırnaklarını çıkarmış saldıraya geçmeyi bekleyen klavye başındakilerin yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum
Avrupalılar bile kendilerini bu kadar savunmuyor, bu kadar övmüyor. Özgür düşünce diye nidalar atanlar onlardan farklı düşündüğümüz için ittifak kurmuş onlardan farklı olan düşüncelerimizi eleştirip duruyorlar. Sakin olun. Tamam batı, Avrupa şeker kaymaktır. Orta doğu'da yer alan ülkeler ise küflenmiş bir peynir. Ne kadar karşısınız sizden farklı görüş dile getirenlere anlamadım gitti.
Iki uc gun once ciftciler polisi tasliyordu Yunanistan'da kisin tatil yapamadiklari icinmis demek. Ben de merak etmistim. Cok guzel adalari var aslinda. Sirayla tekne turu yapsalar ya. Aksama da bir ouzo oh mis...
Mesela farkli görüs degil! Mesele benim burda gercekden özgür düsünceye sahip olmam. Ben TR de bu politikaciyi sevmiyorum diyip yaptigi politikayi özgürce elestiremiyorum, ki bu demokraside benim en büyük hakkim. Ama almanyada istedigim parti icin, istedigim parti mensubunu elestirebiliyorum. Yok bu bizim ülkemizde.Ülkemizdeki Damat Feritler ne kadar çokmuş da haberimiz yokmuşŞaka gibi ya.
Evet bu mesajımdan sonra tırnaklarını çıkarmış saldıraya geçmeyi bekleyen klavye başındakilerin yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum
Avrupalılar bile kendilerini bu kadar savunmuyor, bu kadar övmüyor. Özgür düşünce diye nidalar atanlar onlardan farklı düşündüğümüz için ittifak kurmuş onlardan farklı olan düşüncelerimizi eleştirip duruyorlar. Sakin olun. Tamam batı, Avrupa şeker kaymaktır. Orta doğu'da yer alan ülkeler ise küflenmiş bir peynir. Ne kadar karşısınız sizden farklı görüş dile getirenlere anlamadım gitti.
Evet ama sizin sikayetleriniz avrupa vatandaslarinin sikayetlerine donusecek birgun diyorum ..
Bize düşen ülkemizin durumunu doğru analiz edip ucuz milliyetçilik yapmadan ne yapabiliriz diye kafa yormak, sorunlara arkayı dönmek sorunu yok etmiyor, hayır bizde kadın cinayeti yok diyebilir miyiz, diyemeyiz,var dedik diye de ülkemizi sevmiyor olmuyoruz, böyle bir sorun var çözümü ise erkek çocukları ataerkil yetiştirmemek kadına saygıyı öğretmek, bu basit bir örnek
Herkesin doğrusu kendisinedir. Sizin beni eleştirmeniz sizi haklı kılmaz!!!Farklı düşüncelere eleştirilemez diye bir şey yok ki. Sadece hakaret edilemez. Karşılıklı fikir alışverişi bu. Şu şu noktalarda haklısınız bu bu noktalarda yanlış düşünüyorsunuz demek bir fikri tartışmaktır. Tartışarak, konuşarak doğruya ulaşabiliriz.
Çocuklarınız kaç yaşındalar?evt buda bir dert,
Avrupadan turkiyeye kesin donus yapan varmi? Ama oyle coluk cocuk, orda pek kimsemiz yok ama orda yasamak istiyoruz.
Beni aydinlatin, yardimci olun aklimizda hep var.. insan avrupada mutsuzsa vatanina geri donmesi gerektigini dusunuyoruz. Ama nasil olur nerden baslariz, bilemiyoruzzz
Her ülkenin sorunları var da bu sorunların niteliği önemli, onların ilk 10 sorunu ve bizim ilk 10 sorunumuz terazide nasıl durur bu mesele
Yoo ben iş yerinden takip ediyorum kk yı(kahve içiyorum kabul mü?)Eleştirmekle ülke kalkınmaz hanımefendi!!! Lafla ülkemi en kalkınmış ülke yaparım ben de. Ülkeye ne katkınız var. Ne yapıyorsunuz. Ne için çaba gösteriyorsunuz. Kim bilir bu yerden yere vuranlar bu ülkeyi bu mesajı yazdıktan sonra eline bir kahve ya daçay alıp dedikodu yapacak konu komşusuyla.. Bunları yazmak ülkeye bir şey katacaksa ben de yazayım ozaman
Herkesin doğrusu kendisinedir. Sizin beni eleştirmeniz sizi haklı kılmaz!!!
Ah keşke ağzınızdan bal damlıyor da. Ben gidişattan pek öyle düşünmüyorum. Gençlikte ben de oldukça iyimserdim ama hayatımda ilk defa bu sene başka ülkelerde yaşama imkanlarını araştırdım. Ailem olmasa gözümü karartacağım da işte. Senede bir kere görmek yetmiyor bana.
Eleştirmekle ülke kalkınmaz hanımefendi!!! Lafla ülkemi en kalkınmış ülke yaparım ben de. Ülkeye ne katkınız var. Ne yapıyorsunuz. Ne için çaba gösteriyorsunuz. Kim bilir bu yerden yere vuranlar bu ülkeyi bu mesajı yazdıktan sonra eline bir kahve ya daçay alıp dedikodu yapacak konu komşusuyla.. Bunları yazmak ülkeye bir şey katacaksa ben de yazayım ozaman
Ay ben bayılıyorum bu düşünceye. Konuşarak ülke kurtarılmaz o yüzden herkes sussun!!! Kimse fikrini söylemesin çünkü ülkeye bir şey katmıyoruz şuan.(!) Konu bitmiştir.Eleştirmekle ülke kalkınmaz hanımefendi!!! Lafla ülkemi en kalkınmış ülke yaparım ben de. Ülkeye ne katkınız var. Ne yapıyorsunuz. Ne için çaba gösteriyorsunuz. Kim bilir bu yerden yere vuranlar bu ülkeyi bu mesajı yazdıktan sonra eline bir kahve ya daçay alıp dedikodu yapacak konu komşusuyla.. Bunları yazmak ülkeye bir şey katacaksa ben de yazayım ozaman
Eleştirmekle ülke kalkınmaz hanımefendi!!! Lafla ülkemi en kalkınmış ülke yaparım ben de. Ülkeye ne katkınız var. Ne yapıyorsunuz. Ne için çaba gösteriyorsunuz. Kim bilir bu yerden yere vuranlar bu ülkeyi bu mesajı yazdıktan sonra eline bir kahve ya daçay alıp dedikodu yapacak konu komşusuyla.. Bunları yazmak ülkeye bir şey katacaksa ben de yazayım ozaman
Yoo ben iş yerinden takip ediyorum kk yı(kahve içiyorum kabul mü?)
Hem dedikodu ediyor olsak da size ne? Hani nerde kaldı özgürce fikirlerimizi dile getirmek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?