ayy kızlar bir tane daha var bendebu sefer yedinci sınıftaydım sanırım tam hatırlamıyorum duştan çıktım herkes de bizde babaannemler falan benden bir kaç yaş büyük erkek kuzenim var ama abimdir her neyse duştan çıktım odaya geldim üzerimde bornoz var televizyonda da roman havası çalıyor babaannem hadi bi oyna falan dedi hayır ne akla hizmet üsümü giyinmeden gittim bilmiyorum ve üstüne bir de oynadım ben hoplarken bornozun kuşağı açılıverdi abooovvvv nasıl kapattım nasıl kaçtım içeri hatırlamıyorum utancımdan çıkamadım odadan ağlayarak uyumuşum
ayyy geçmiş olsun canım yaaa :)) seni allahtan yabancılar görmemiş ben dışarda rezil oldum yaaa
amaaann boşver şimdi hatırlayıp hatırlayıp gülüyoruz işte fena mıı
kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok
kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı
sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor
çaktırmadan düzelttim ama
yaa çok utandım
gelemiyorum kendime
Sizinkiler ne kiKursumuz bizi pikniğe götürdü bir gün. Arkadaşlardan birinin tuvaleti gelmiş. Baya uzaklarda ağaca sırtını dönüp tuvaletini yaparken karşısına bir kaç tane herif çıkmasın mı Ama daha işi bitmemiş devam ediyor Devam ederken toparlanmaya çalış... Pantolon dapdar kot yukarı çıkmıyor Üstü başı ıslak geldi yanımıza heriflerde görmüş ne var ne yok.
Sizinkiler ne kiKursumuz bizi pikniğe götürdü bir gün. Arkadaşlardan birinin tuvaleti gelmiş. Baya uzaklarda ağaca sırtını dönüp tuvaletini yaparken karşısına bir kaç tane herif çıkmasın mı Ama daha işi bitmemiş devam ediyor Devam ederken toparlanmaya çalış... Pantolon dapdar kot yukarı çıkmıyor Üstü başı ıslak geldi yanımıza heriflerde görmüş ne var ne yok.
ohooo bunlar da bişey mibende dershaneye gittiğim sıralar teneffüs arasında yaknlardaki bi mağazadan body beğenmiştm deneyene kadr zaman geçti hemen üstümdeyken parasını verdm koştr koştr derse girdim arkamda oturanlar gülüşüp duruyolr flaan kız ensemden kıyafetin etiketini koparıp bana vermesin mi yer yarılsa da içine geçsem dedim üstelik onu sırf hoşlandığım çocuk o gün o renk giyinmiş diye uyumlu olalm dye almştm hayallerm hayal oldu
ayy kızlar bir tane daha var bendebu sefer yedinci sınıftaydım sanırım tam hatırlamıyorum duştan çıktım herkes de bizde babaannemler falan benden bir kaç yaş büyük erkek kuzenim var ama abimdir her neyse duştan çıktım odaya geldim üzerimde bornoz var televizyonda da roman havası çalıyor babaannem hadi bi oyna falan dedi hayır ne akla hizmet üsümü giyinmeden gittim bilmiyorum ve üstüne bir de oynadım ben hoplarken bornozun kuşağı açılıverdi abooovvvv nasıl kapattım nasıl kaçtım içeri hatırlamıyorum utancımdan çıkamadım odadan ağlayarak uyumuşum
Ayyy gürdürdünüüzz beniBahsettıgım bayanı bulduk
Ayyy gürdürdünüüzz benibende kazağımı ters giymiştimmm
bence işi gidince değil evden çıkmadan kontrol et
Ayy buna çok güldüm, hep korkarım bundan. Hiç sütyenle yatmam sabahları da hep sarhoş gibi hazırlanırım her gün işe gelince taktım mı diye kontrol ediyorum
bende geçen sene nisan ayında unutmuştum içime sütyen giymeyiiçimde beyaz kısa kollu badim vardı üstümede deri çeketimi giymiştim uyku sersemi servise binip işe geldim tam çekeyimi çıkarıcam ana önümde kabartı olması lazım yok beyaz badidende heryerim görünüyordu 12 saat boyunca ceketle oturmak zorunda kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?