utandım yaaaa :(

ayyy geçmiş olsun canım yaaa :)) seni allahtan yabancılar görmemiş ben dışarda rezil oldum yaaa

:)) bizlerin yaşadıkları daha da vahimmiş arkadaşım umarım rahatlamışsındır biraz, düşündükçe yaşadığım veya tanık olduğum daha bi sürü benzer olayı hatırladım

Sizinkiler ne ki Kursumuz bizi pikniğe götürdü bir gün. Arkadaşlardan birinin tuvaleti gelmiş. Baya uzaklarda ağaca sırtını dönüp tuvaletini yaparken karşısına bir kaç tane herif çıkmasın mı Ama daha işi bitmemiş devam ediyor Devam ederken toparlanmaya çalış... Pantolon dapdar kot yukarı çıkmıyor Üstü başı ıslak geldi yanımıza heriflerde görmüş ne var ne yok.

ohooo bunlar da bişey mi bende dershaneye gittiğim sıralar teneffüs arasında yaknlardaki bi mağazadan body beğenmiştm deneyene kadr zaman geçti hemen üstümdeyken parasını verdm koştr koştr derse girdim arkamda oturanlar gülüşüp duruyolr flaan kız ensemden kıyafetin etiketini koparıp bana vermesin mi yer yarılsa da içine geçsem dedim üstelik onu sırf hoşlandığım çocuk o gün o renk giyinmiş diye uyumlu olalm dye almştm hayallerm hayal oldu

:)))) allaaahhhhh bu son nokta ciddenn.... bizim de okulda bi erkek arkadaş proje sunumu için jürinin ve yaklaşık 50 kişilik sınıfın karşısında, projesini anlatıyor haliyle arkasını dönüyor arada, bi de ne görelim çocuğun pantolonu boydan boya yırtık ve de kalpli boxer sırıtıyor içerden.... arkadaşın düştüğü duruma üzülmüştük tabi zor bi durum ama sonradan kendisi de gülmüştü o haline :)))

ayy bu çok fenaymış ama ya bari işi bitseymişş

:)) bikaç sayfa öncesi yazmıştım ben de aynı etiket olayını bende yaşadım fiyatım üstümde der gibi çıkmışım dışarı :)))

yeni aldığım tişörtümün şeffaf ama üstünde bi dolu yazısı olan etiketiyle sabahtan akşama kadar gezmiştimde akşam biri göstermişti....
ki bu ilk aklıma gelen....

ayh buna çok güldüm

bende anlatayım. trende ailecek bir yere gidiyorduk. bende wcye gittim. hatta tek gitmekten korkarım yanımda da biri vardı. ya kardeşim ya annem hatırlamıyorum. güya onlarıda kapının önünde bekçi yapıyordum. wcye girdim işimi bitirdim ama pantolonumun düğmesini ve fermarını çekmedim. ellerimi yıkadıktan sonra temiz temiz çekerim dedim... birde kapıyı içerden kitlemekten korkardım içerde kalırım diye. pat diye bir adam kapıyı açmazmı. hem untandım hem çok kızdım...

ne olcak canım :) hepimiz insanız olur öyle şeyler utanma :) ben gögsünün yarısı dışarda gezenleri biliyorum :)

Ayyyh çok kötüüü bu yaaa

Ayy buna çok güldüm, hep korkarım bundan. Hiç sütyenle yatmam sabahları da hep sarhoş gibi hazırlanırım her gün işe gelince taktım mı diye kontrol ediyorum
bence işi gidince değil evden çıkmadan kontrol et
eşim hatta o kadar dalga geçti ki millet yanında yedek çorap götürür senin çantana sutyen koyalım dedi

çok berbat bir durum ya.Allah bir daha yaşatmasın.

insanlık hali bişey olmaz sennki yine iyiymiş ben lisedeyken okul çıkışı çarşıya yürüdüm uzun bir mesafe sırtımdada okul çantası çanta eteğimi yukarı çekmiş kilotlu çorapla gezmişim kadının birisi uyardı 1 hafta kendime gelemedim utancımdan düşünsene bir benm halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…