ilgi göstermemesinin sebebine bağlı tatlım
aranızdaki problemi konuşun bence
yoksa uzak kalmanın çokta iyi geleceğini sanmıyorum
tsk ederim canım .. ama aramızda bi problem yok ...böyle olmaması qerektiqini de konusarak anlatmaya calıssamda anlamıo
İlişkide karşı tarafı çok boğan sürekli arayıp soran her an nerdesin ne yapıyorsun diye sıkıştıran bayanlara biraz uzak durmayı tavsiye ederim ama senin durumunu anlayamadım çok kısa yazmışsın illaki bir sebebi olmalı daha ayrıntılı yazarsan belki fikir verme açısından verimli olunabilir.
peki o zaman şöyle sorayım
pek fazla detay vermediğinden tam olarak ne istediğini bilmiyorum
belki gerçekten ilgili ama sana yetmiyor
belki sen sıkıldın heyecan istiyorsun farklı şeyler yapmak istiyorsun
biraz daha açarsan konuyu yardımcı olmaya çalışalım
iLqisiz oLan biri nasıL eskisi qibi oLabilir
uzak kaLıp özLerse ilqi qöstermeye baslar mı ????????? ..............
belkide kavgalar yüzünden uzaklasmıs olabilir
braz rahat bırakmayı dene istersen cok üstüne gtme bence
Yeni üye olmuşsunuz, toplam 15 mesajınız var, ve 2 günde aynı sebepten 3. konunuzu açmışsınız...
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...evdiginize-kizdiginizi-belli-edermisiniz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/428459-sozlum-ikimiz-adina-hicbirsey-yapmiyor.html
Elbette fikir almak istemeniz çok doğal ama 2 gün içinde burada bu kadar kendinzi yıprattıysanız kimbilir günleriniz nasıl geçiyordur... Ayrıca farklı başlıklarda aynı konuyu açarak yorumlayan kişilerin eksik fikir sahibi olmasına yol açıyorsunuz, bu da daha çok kafanızı karıştırıyor... Üstelik bir önceki açtığınız konudaki soruyu yeni konu başlığı yapmışsınız...
Yüzlerce kere de açsanız ilgisizlik konusunun muhatabı sözlünüz... Burada verilen taktiklerle bu sorunu aşamazsınız... Başkasında işe yarayan formül sizin ilişkinizde de geçerli olacak diye bir kaide yok... Son konunuzdaki şahsi fikrim, birine ilgisiz davranmaya başlamışsam, o da bana uzak davranırsa, misilleme olduğunu düşünür ve halihazırda soğuduğum için uzak olduğumdan o insanı hayatımdan tamamen çıkarırdım... Bir başkası "Kaçan kovalanır, sen de soğuk davran" diyecek... Bunun sonu yok... Bir derdi de olabilir, evliliğe hazır olmadığını da düşünebilir, artık sizi eskisi kadar sevmediğini de... Bunu bir tek o biliyor değil mi...
faydaLı oLur mu
cnm diger açtıgın konularıda okudum ins faydalı olur
ama bu kdar ilgisilikte pek normal degil
belkide yapısı böyledir onuda bilemeyiz tabi
ama senin için degişmeye çalısabilr seni mutlu etmek için
sonuçta istedigin sey sadece brazcık ilgi seni cok iyi anlıyrum
e tskler . söyledikleriniz mantıklı .. Bunu bir tek o biliyor değil mi... demişsin ewtte benimde bilmeye hakkım war .. tabi sorarak ögrenebilirsiniz diyceksiniz ama ben artık sormak istemiyorum .. bu konuda da mantılı bi acıklama bi tawsiye werin bana ozaman .. ben sizin qibi tecribeli ablalarımın düşüncelerini bilmek isterim .. onun için yazıyorum zaten
faydaLı oLur mu
ewetbaska bişey deqiL istediqim .. ama beLki de sewqi bitmiştir:44:
işte bu en kötüsü aradaki ayrımı iyi yapmak lazım cnm
Onun için yazıyorsunuz da aynı konuyu farklı başlıklarla tekrar tekrar açmak yasak...
Herkesin fikri farklı olacak, hangisinin işe yarayacağını denemeden bilemezsiniz, birbirinin tersi olan taktikleri de deneyemezsiniz... Kendi fikrimi söylemiştim: İlgilenmeyen biri uzak kalsa, özlese, uzaklık faydalı olur mu?
Adam artık ilgilenmiyorsa neden özlesin ki? Dedim ya, ilgilenmediğim insan bana uzak davransa lütfetmiş olur, zaten yakın olmak istesem ilgi gösteririm, neden özleyeyim ki?..
Eğer siz yanlış anlamıyorsanız, duygusal davranarak yanlış yorumlamıyorsanız da sözlünüz gerçekten size ilgisiz davranıyorsa eskisi kadar önesemiyordur sizi... Doğal olarak uzaklık kar etmez, bu durumu içinize sindiremediğinizi ve gerçekten halletmek istediğinizi (gerekirse olumsuz ihtimalleri de göze alarak) anlatmazsanız size soğuk davranmaya devam edecek... Bir de siz soğuk davranır, uzaklık kar eder diye düşünürseniz koparsınız... "Artık sormak istemiyorum" demek oluruna bırakmaktır ve eğer bunu yaparsanız ilişkinizin kaderini ona bırakmış olursunuz... Onun da tercihi -yazdıklarınıza göre- size yeterince zaman ayırmamak... Bu durumda olacakları kestirmek hiç de zor değil...
bencede konus artık her ihtimali göz önünde bulundur
herseyi göze al ve konus.......
ozamn sevip sevmediginide anlamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?