stillex Huzurumsu.. Kayıtlı Üye 2 Aralık 2010 20.686 467 448 17 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi perimle #21 peRiml .!.: tatttlımmm ya aslında bende tam oLarakta o yanlışLarı yaptımm cok sıktım qaLiba Genişletmek için tıkla... Aman ya gözünüzü seveyim yapmayın şu adamların yakasına bu kadar yapışıp boğmayın rahat bırakın onları sevgiyede boğmayın herşeyin aşırısı ters teper
peRiml .!.: tatttlımmm ya aslında bende tam oLarakta o yanlışLarı yaptımm cok sıktım qaLiba Genişletmek için tıkla... Aman ya gözünüzü seveyim yapmayın şu adamların yakasına bu kadar yapışıp boğmayın rahat bırakın onları sevgiyede boğmayın herşeyin aşırısı ters teper
perimle Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2011 2.603 25 108 17 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi perimle #22 stillex .!.: Aman ya gözünüzü seveyim yapmayın şu adamların yakasına bu kadar yapışıp boğmayın rahat bırakın onları sevgiyede boğmayın herşeyin aşırısı ters teper Genişletmek için tıkla... hakLısın artık yapmıyorum hemm
stillex .!.: Aman ya gözünüzü seveyim yapmayın şu adamların yakasına bu kadar yapışıp boğmayın rahat bırakın onları sevgiyede boğmayın herşeyin aşırısı ters teper Genişletmek için tıkla... hakLısın artık yapmıyorum hemm