anlaşılan sevgilinin çalışmaya niyeti yok,ama hep böyle ev mi bekleyecek bu adam hadi siz neysede kendi ailesi hiç demiyormu yav oğlum oturma böyle çalış diye.:sm_confused:askerlik de bitmiş engel yok artık çalışmaya adam kendi kendine engel yaratıyor sanki.size tavsiyem hiç arayıp sormayın,sizin onunla görüşmek için maddi imkanlarınızı kullanmanızı istemem.alıştırmayın rahata.baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider.bırakın birazda o çabalasın.
ya bu işin içine ''süre'' girince herşey çok zor oluyor. gerçekten bitmesi gerekse bile , 6 yıl deyince insan bi karar veremiyor. tek hatamız duygusal davranmak.. sanırım mantığına,aklına en uygun gelen neyse onu yapmak.
Yellowbomb istediğin kadar konuş bişey değişmez, gerçekten iş ve para olmadan hiçbişey olmaz. daha yaşın küçük acele etmene gerek yok senin. ama zaman geçtikçe ve hiçbirşey değişmedikçe insanın beklentisi azalıyor, inancı kalmıyor. önemli olan o raddeye gelmemek.
eğer karşındaki hiç bi çaba göstermiyorsa gerçekten birlikte olabilmeniz için onu biraz korkutabilirsin.
kendini biraaz geri çek bakalım ne yapacak
bundan birkaç ay öncesine kadar ben de seninkine benzer düşünceler içerisindeydim..
biz de 4 .5 yıldır birlikteyiz ve benden sonra ilişkisine başlayanlar evlenip yuva kurdular.
kızıyodum ben de neden böyle diye..
sevgilime de epey yüklendim hatta.
ama imkan yoktu aynı üniversiteyi okuduk okul bitti iş yok güç yok tabi.
ama sağolsun o eline ilk para geçişinde geldi istedi beni nişanımızı da yaptık.
şimdi ücretli öğretmenlik yapıyo ilk maaşıyla yanıma gelecekmiş söz verdi canım benim:asigim:
yani diyeceğim o ki karşındakinde çaba yoksa zorlamanın anlamı yok
ama çaba varsa, bişeyleri isteyip de yapamıyosa 6 yılı çöpe atma derim. :teselli:
Bence sizin bişiyler yapmanıza gerek yok ki..
Karşınızdaki adam sizle beraber olmak ya da evlenmek istiyorsa çaba göstermek zorunda..
Bu yaşta aileden harçlık almak ona koymuyor sanırım..
Ben olsam sorumsuz olduğunu düşünüp yol verirdim..
Sonuçta memlekette hiç kimse arzu ettiği mesleği yapamıyor,ama geçim dünyası işte.. Hayatımızı idame ettirmek için paraya,para için de iyi kötü demeden çalışmaya mecburuz..
Lalecim bekara karı boşamak kolay derler. böyle bir durumu hiç yaşamamışsın belli. o yüzden çok rahat konuşuyosun. bende böyleydim eskiden, insanların bazı şeylere taviz verebilmesi çok saçma gelirdi. büyük konuşurdum. belkide bu kadar büyük konuşanların başına geliyo böyle şeyler. o yüzden sende çok büyük konuşma bence, birgün aynı ikilemlerde sende kalabilirsin.
Ataması fazla olmayan bir bölümünün öğretmenliğinden mezun. eğitim sınavına hazırladı, şimdi tekrar hazırlanıyo snw iptal olunca. ama 26 kişilik kontejan açmışlar olmucak biliyorum. polislik sınwna girecekmiş. ama benim artık beklemeye tahammülüm kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?