seni çok iyi anlıyorum.
ama inan bazen herşey bizim istediğimiz gibi olmayabilir.
talihsizlikler yaşanabilir.
biz de sözde bu yıl atanacaktık kpss iptal oldu kaldık ortada sonra ben yüksek lisansta tek dersten kaldım okulu bi yıl uzattım falan
yani diyeceğim o ki sen bi plan yaparsın ama olmadık yerden olmadık şeyler çıkar gerçekleştiremeyebilirsin.
sevgilinin durumu da böyle olabilir.
ama keşke başka bi iş yapsaymış ücretli öğretmenlik mesela.
olurdu belki.
polislik de mantıklı ayrıca.madem ataması az olan bi bölümden mezun farklı yolları denesin bence.sen de ona destek olmaya çalış son bir gayretle..
yalnız tek takıldığım nokta görüşmeniz için herhangi bir çabası olmaması ve maddi anlamda bunu senin ayarlaman.
bu alışkanlık haline geldiyse ve o bundan rahatsız olmuyosa bence sorun var demektir.
sözden nişandan bahsediyo mu peki o?
yani yapmak istediğini söylüyo mu?
Onları ztn yıllardır konuşuyor. işe girer girmez nişan yaparız diye yıllardır konuşuyor. ama o kadar uzun zamandır konuşuluyor ve hiçbirşey değişmiyorki, konuşmak dahi istemiyorum artık nişan evlilikten bahsedince sinirleniyorum.
Ben ayarlıyorum görüşmek için herşeyi, çünkü hiç parası yok, ailesinden almıyor. bende onun kaldığı sehre gitmek istemiyodum. parayı ben ayarlıodum, o benim yaşadığım şehre geliyordu. 7-8 aydır hiç çağırmadığım dediğim gibi. bayramda çok az miktarda para bulmuş, biraz destek verirsen gelmek istiyorum dedi. ben hiç oralı olmadım, o da gelmedi bu para yetmez diye.
bundan birkaç ay öncesine kadar ben de seninkine benzer düşünceler içerisindeydim..
biz de 4 .5 yıldır birlikteyiz ve benden sonra ilişkisine başlayanlar evlenip yuva kurdular.
kızıyodum ben de neden böyle diye..
sevgilime de epey yüklendim hatta.
ama imkan yoktu aynı üniversiteyi okuduk okul bitti iş yok güç yok tabi.
ama sağolsun o eline ilk para geçişinde geldi istedi beni nişanımızı da yaptık.
şimdi ücretli öğretmenlik yapıyo ilk maaşıyla yanıma gelecekmiş söz verdi canım benim:asigim:
yani diyeceğim o ki karşındakinde çaba yoksa zorlamanın anlamı yok
ama çaba varsa, bişeyleri isteyip de yapamıyosa 6 yılı çöpe atma derim. :teselli:
Onları ztn yıllardır konuşuyor. işe girer girmez nişan yaparız diye yıllardır konuşuyor. ama o kadar uzun zamandır konuşuluyor ve hiçbirşey değişmiyorki, konuşmak dahi istemiyorum artık nişan evlilikten bahsedince sinirleniyorum.
Ben ayarlıyorum görüşmek için herşeyi, çünkü hiç parası yok, ailesinden almıyor. bende onun kaldığı sehre gitmek istemiyodum. parayı ben ayarlıodum, o benim yaşadığım şehre geliyordu. 7-8 aydır hiç çağırmadığım dediğim gibi. bayramda çok az miktarda para bulmuş, biraz destek verirsen gelmek istiyorum dedi. ben hiç oralı olmadım, o da gelmedi bu para yetmez diye.
gerçekten geçen süre insanın elini kolunu bağlıyor. yıllarca karşlıklı harcadığın emekleri insan çöpe atacakmış gibi hissediyor. birde öyle bir duruma geliyorki, yıllarca seni herkes sadece onla görüyor, işin kötüsü bende öyle görüyorum, başkasıyla evlenme düşüncesi bile bir kere aklıma gelmedi 6 senedir. çok duygusal davranıyoruz dediğimiz gibi tek hatamız bu. ztn mantıklı hareket eden biri bu devirde işsiz güçsüz biriyle yıllarını harcamaz. evi olsun arabası olsun beni rahat ettircek parası olsun diye hareket eden kızlara hep imreniyorum. benim malesef aşık olunca böyle şeyleri hiç gözüm görmüyo
senin adına sevindim canım ilk para geçince istemiş..benimkide işe girim şöle 5-6 ay sonra nişan diyo ne alaka dimi
canım teşekkür ederim.
sevgilin 5-6 ay diye para biriktirmek için diyodur belki..
hep okuyorum konularını çok istiyosun sanırım nişanlanmayı..
ama olur merak etme bi ara ben de çok takıyodum kafama sonra bi anda oldu Allaha şükür..
en kısa zamanda isteklerinizin gerçekleşmesini dilerim opuyorumnanaktan
canım evet para açısından diyor sanırım..annemler görsün çalıştığımı biraz diyor para da biriktireyim diyor sonra anamlara diyecem diyor ..ama bana bunaltı basıyr artık..evet canım çok meraklıyım ihtiyaç duyuyorum artık bunlara sendemi takıodun canım..istemio kaçıo falan diye düşünüyomuydun..yaşın kaç canım yaa amin tatlım saoll inşallah biranda olur zaten bu işler hep biranda oluyor
yaşım 22 canım...
zaman zaman öyle düşündüğüm oldu bizimki uzun süreli bir ilişki olduğu için artık ciddi bir adım atmak istiyodum.
annemler falan da soruyodu sürekli artık bişeyler olsun diye.
öyle zor bi dönem geçirdim yani ben de.
onu da çok bunalttım hatta.
ama dedim ya sonra hayırlısıyla oldu çok şükür.
şimdi zaman zaman inanamıyorum nişanlandığımıza. :asigim:
Rabbim yazdıysa sizi birbirinize olur canım hiç dert etme..
sen doğru kişi mi onu düşün bence.
o daha önemli varsın nişan geç olsun :teselli:
canım bizimde uzun 17 yaşından beri onunlayım ogünden beri evlilik konuşuoz şimdi yaş 20nasıl baskılar yaptın canım lütfen yazarmısın ..senin baskılar işe yaramış kaydirigubbakcemile3 bende bi denerim belkim..onu bunalttığın zamanlar paramıydı sorununuz..
canım msj sayım 50 olmadığı için özel mesaj atamadım ama çok az kalmış cevap vericem mutlaka..
bu arada benim baskımla olmadı.
sadece koşullar uygun olunca hiç beklemedik hemen yaptık.
sorun sadece maddiyattı malesef..
tamam canım bekliorum..tabi senin baskınla olmamış aniden olmuş zaten..ama sen bu sıkıntılı zaanlarında nasıl davranıyodun ona neler diyodun..
özelden yazıyorum canım arkadaşın konusunu dağıtmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?