uzun ilişkisi olan arkadaşlara sorum

özlem olunca çık seviyorsun evet ama bazen özlemde çok çekilmez oluyor gerçekten..... yanındayken alışıorsun sonra bi gidio yalnız kalmış gibisin bi arkadasınla dışarı çıkmak istiyorsun o yokken arıosun arkadaşını erkek ark çıkçamm gelemem diyor yıkılıosun o an resmen
alışınca çok zor oluyo ama soğumak daha beter bişey Allah gerçektende kimseye yaşatmasın herkes mutlu olsun ya erkeklerde biraz odun olmaktan çıksın artık nolurrrrr :)

katılıyorummm sanaa :)) zaten iyi bir sevgili hem eşin hem en iyi arkadaşın hem ailen olur diyorlar ya, sevgilin gidince arkadaşsız, ailesiz kalmış gibi hissediyor insan. artık özlemekten çıkartmadığım kavga kalmadı :)) aynen canım ya ne kadar romantik olsalarda içlerinde bir öküz, odun yatıyorrr

3yıldır bi ilişkim var ve gerçekten çok seviyorum şuan askerde zaten sevmesem asla beklemezdim ama evlenme süreci uzakdıkça bişeyler bazen çıkmaza giriyo sanırım bi ilişkiyi yürütmek çok zormuş gerçekten sinir hastası oldum çıktım ben sanırım

10. ayı bitirmek üzeriyiz
2 defa boğazını sıkmamak için kendimi zor tuttum o derece sinirlendirdi beni
Ama asla soğudum diyemem yada onun bana karşı ilgisiz olduğu bir gün bile olmadı

Ama asla soğudum diyemem yada onun bana karşı ilgisiz olduğu bir gün bile olmadı
tatlım Allah tamamına erdirsin,sevgin kadar bazı şeylere kızman da normal,biz 6 yıldır birlikteyiz,ama sadece medeni durumun değişiyo,yine kızdıracak bişey yapıyolar

bu kadar sinirlendrecek naptı ki yalan falan mı:26: söyledi

tatlım Allah tamamına erdirsin,sevgin kadar bazı şeylere kızman da normal,biz 6 yıldır birlikteyiz,ama sadece medeni durumun değişiyo,yine kızdıracak bişey yapıyolar

İnşallah onunla beraber medeni durumumun değiştiği günü görürüm

bu kadar sinirlendrecek naptı ki yalan falan mı:26: söyledi

Yok canım yalan filan değil işle ilgili konuydu 4 gün içinde 2 defa boğazını sıkmak istedim işte
Bana fikrimi soruyor söylüyorum sonra sanki bana sormamış gibi davranıyor bende dedim bana işle ilgil birşey sorma sen ne yaparsan yap ben arkandayım

ahaha Allah seni napmasın
katil hatun seni dermişim
ama sen de haklısın öyle soruyorlar sonra da adam yerine koymuyolar

ahaha Allah seni napmasın
katil hatun seni dermişim
ama sen de haklısın öyle soruyorlar sonra da adam yerine koymuyolar

Valla o 4 gün içinde iyi ki yanımda yoktu şimdi işiyle sadece kendi ilgileniyor şunu yaptım bunu yaptım diye anlatıyor o da rahat bende rahatım zaten ben anlarım inşaattan söylediğim şeyler çokda mantıklı değildi

görürsün canm inşallah,bunların derdi,tribi bitmez,demin benim sinirimi zıplattı zaten,hayatımızda ne kadar olumsuzluk varsa saydı döktü,hiçbişey yoluna girmez dedi,bu durumda karısı olan adam el insaf az hassas ol be

Ahh ahhh odunlukda sınır tanımıyorlar ki ben bu adamları yola getircek yöntemi biliyorum ama ne yazık ki şiddete karşıyım
Benim odunda izmitte haftasonu için gitmişti sadece bugün salı ne zaman geliyorsun diyorum ''ama bitanem işler '' diyor başlıycam işinide gücünüde haberi yok

3 yıllık bir ilişkim var. Tam olarak soğudum diyemem ama 2 kere kendimi geri çektiğim, uzak tuttuğum hatta ayrılmaya kalktığım oldu bazı sorunlar yüzünden.

Ya iliskinin ilk 6ayi gbi.olmuyor hicbir zaman o sevgi ilgi ask heyecan kesfetme duygusu :)) 3senelik bi iliskim var dilimi isirayim hep sever ilgilenir bebegim bojum askim kusum ne istiyorsun sunu istermisin bunu istermisin. Ama.bn okadar ilgili degilim cook seviyorum ama inisler cikislari cabuk atlatamiyorum ben bi.kalp kiriilinca 6ayda unutmazmis o kirginligi bnde oyle bazen bakiyorum off ojuz yaa diorum ama hic degil.ki 3yildir bir kere kapiyi acip ilk o gecmedi onumden herturlu.incelik kibar sozler ilgi dsunce surekli.bnimle.olma zaman.gecirme istegi var. Ya isin ozu oluyor
olmuyor degil.. Ama buda.kadin pskolojisi okadar abartma sevmesek neden brlikte olalim bizde dengesiz degi:liz okadar :)))

Benimde onumuzdeki nisanda 4.yila girecek iliskim. Bende ayni duygulari yasiyorum.Bazen canimdan can katasim geliyor ,bazen oyle oluyor ki yanimdan kovasim geliyor.suratini bile gormek istemedigim anlar oluyor.Bu tamamen yasadigimiz seylere bagli. 4.seneye gorecegiz ama benim hala acabalarim var malesef. Bu yuzden bende cok uzgunum. Ayrilsan olmuyor vs vs :|

Benimde 5.5 yıllık bir ilişkim var , tabiki hergünü filmlerdeki gibi geçirmiyoruz , birbirimizi boğasımız bile geliyor kavga anlarında ama sonra herşey normale dönüyor. Yani inişli çıkışlı... Bu eminimki herkeste böyledir, böyle olmazsa düşünüp şaşırmalısın ne biliyim arada adrenalin ilişkiyi canlandırıyor. Yada kavga yokken sakin durgun giden bir zamanda da , kavga çıktığında ardından barışma faslındaki romantiklikler falan canlandırıyor bilmem anlatabildim mi. Evliyken de durum böyledir , uzun ilişkide de. Kavga ettiğiniz zaman onu görmek istemeyebilirsiniz , normal. Siz ona kızgınken , o size sarılmak istese siz onu isterseniz , normal. Kendini affetirmek için sizi öpmeye çalışır ama sizde bir soğukluk olur , normal. Barıştıktan sonra bunların hiçbiri kalmıyor , eskisi gibi kumru oluveriyor insan. Amaaaaaaaaaaa ! Normal zamanlarda , aranızda sorun yokken canım cicim gülüm balım giderken , siz onu görmemek için bahaneler üretiyor , yalnız kalmamaya çalışıyorsanız o zaman ilişkiniz hakkında düşünün derim.

Yani kısaca , acaba ondan soğudum mu , hala aşıkmıyım yoksa değilmiyim , ayrılsam mı ayrılmasam mı die olan düşüncelerinizi , kavgalı kızgın kırgınken değil , aranızda sorun olmayan , normal zamanlara bırakın.

oooo olmaz mı hiç bazen görmek bile istemiyorsun seni sinir harbine sokuyor ama bazende o kadar tatlı oluyor ki içine sokasın geliyor.

ayy biz bayanlar ne kadar çok inişli çıkışlı yaşıyoruz hayatımızı
acaba erkekler de böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…