- Konu Sahibi sunshine44
-
benim 2 yıllık bir ilişkim var fakat hiç bir zaman soğumadım ondan. beni sinirden deliye döndürüğü anlar oldu ama soğumak çok farklı bir kavram. allah bunu yaşatmasın hiç bir sevene :) şahsen her gün daha fazla sevilesi geliyor bana o masum gülüşü, yüzüü.. e birde hasretiz şimdi birbirimize.özlemde olunca daha çok seviyorsun..
kızlar merak ettiğim bişey var sevgilinizi her an her saniye çokmu seviyosunuz yoksa arada bir soğuduğunuz kendi kendinizle çelişkiye kaldığınız acaba sevgimden eminmiyim diye kendinizi sorguladığınız oluyomu
tatlım Allah tamamına erdirsin,sevgin kadar bazı şeylere kızman da normal,biz 6 yıldır birlikteyiz,ama sadece medeni durumun değişiyo,yine kızdıracak bişey yapıyolar10. ayı bitirmek üzeriyiz
2 defa boğazını sıkmamak için kendimi zor tuttum o derece sinirlendirdi beni
Ama asla soğudum diyemem yada onun bana karşı ilgisiz olduğu bir gün bile olmadı
10. ayı bitirmek üzeriyiz
Ama asla soğudum diyemem yada onun bana karşı ilgisiz olduğu bir gün bile olmadı
tatlım Allah tamamına erdirsin,sevgin kadar bazı şeylere kızman da normal,biz 6 yıldır birlikteyiz,ama sadece medeni durumun değişiyo,yine kızdıracak bişey yapıyolar
bu kadar sinirlendrecek naptı ki yalan falan mı:26: söyledi
10. ayı bitirmek üzeriyiz
ahaha Allah seni napmasın
katil hatun seni dermişim
ama sen de haklısın öyle soruyorlar sonra da adam yerine koymuyolar
Valla o 4 gün içinde iyi ki yanımda yoktu şimdi işiyle sadece kendi ilgileniyor şunu yaptım bunu yaptım diye anlatıyor o da rahat bende rahatım zaten ben anlarım inşaattan söylediğim şeyler çokda mantıklı değildi
İnşallah onunla beraber medeni durumumun değiştiği günü görürüm
Yok canım yalan filan değil işle ilgili konuydu 4 gün içinde 2 defa boğazını sıkmak istedim işte
Bana fikrimi soruyor söylüyorum sonra sanki bana sormamış gibi davranıyor bende dedim bana işle ilgil birşey sorma sen ne yaparsan yap ben arkandayım
görürsün canm inşallah,bunların derdi,tribi bitmez,demin benim sinirimi zıplattı zaten,hayatımızda ne kadar olumsuzluk varsa saydı döktü,hiçbişey yoluna girmez dedi,bu durumda karısı olan adam el insaf az hassas ol be
kızlar merak ettiğim bişey var sevgilinizi her an her saniye çokmu seviyosunuz yoksa arada bir soğuduğunuz kendi kendinizle çelişkiye kaldığınız acaba sevgimden eminmiyim diye kendinizi sorguladığınız oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?