uzun ilişkisi olan arkadaşlara sorum

8 yıl.. sanıyorum oldukça uzun bir ilişki bizimki hep seviyoduk , soğumadık diyemem ben.. aksine bir ara (1 ay kadar) kafamda belirsizliklerle ondan uzaklaşmış geçirdiğim bir dönem oldu soğuduğumu düşünüyodum vs. sonuçda da nasıl olduğunu bilemediğim bir biçimde daha yoğun bir sevgiyle geri dönüş oldu.. şimdi de evlensek de bi rahatlasak diyorum çünkü uzun süreli ilişkiler bir süre sonra yorabiliyo

4 yıl 3 aydır beraberiz sevdiğimle. Arada canımızın sıkıldı anlarda olmuyor değil tabiki ama seviyoruz birbirimiziiii
Ama öyle kafamı ciddi ciddi bulandıran bir durum söz konusu değil

2,5 yıllık ilişkim yeni bitti. önceleri bağlanmamaktan, yaşanmışlık olmamasından belki yeteri kadar sevgim olmadığından bir sakinlik kayıtsızlık vardı, sevdikçe bağlandıkça herşeyini takıp öfkelenir oldum. bu öfke sevgi kaynaklıydı. ama şu anı sorarsan içimde sadece öfke var. öncekiyle tek farkı sebebi sevgi olmayan bir öfke olması

Son düzenleme:
6 yıllık ilişkim var bunun 3yılı aynı şehirde 3 yılı ayrı şehirde ama gün geçtikçe sevgimiz daha da artıyor ona deliler gibi aşığım (aman maşallah diyim:))

Sanırım benimki de uzun ilişki sınıfına giriyor. Çok fazla kavga ederiz o an nefret ederim beni sevmediğini benimde onu sevmediğimi düşünürüm. Ama sinirimiz geçince herşey normale döner. Normal sıradan bi günde onu karşımda gördüğümde yine gözlerim parlıyor istemsizce gülümsüyorum, buluşacağımız zmn yine heyecanlanıyorum gün aşırı görüşmemize rağmen yine özlüyorum ve hala aşk dolu günaydın iyi geceler msjlarımız devam ediyor. Yani ilişkimiz uzun diye heyecanı kaybetmedik.

Fakat araya soğukluk girdiği dönemlerin olması bana çok doğal geliyor. İnsan yaşamında inişler çıkışlar oluyor. Önemli olan bu kopukluğun ne kadar sürdüğü, yanyana gelince de devam edip etmediği

8 yıllık ilişkinin arkasından evlenenlerdenim bende

kavga ve anlaşamamak zaten çiftin birbirine uygun olmadığının göstergesidir
bir ilişkide çok fazla saçma sapan hararetli tartışmalar varsa
ya birinin diğerine saygısı yoktur
ya birinin diğerine aşkı....
bu sebepler zaten birlikteliği maf eder ve doğal olarak sogumana uzaklaşmana sebep olur

senin sordugun sorunun cevaplarından bir tanesi bu birtaneside kişi ne istediğini bilmiyor demek ki hem karnım doysun hem pastam dursun biraz bu yada en kötüsüde uzun ilişkilerin verdiği sonuç ALIŞKANLIK buda en beteri... onla olamıyorsun onsuzda...

aslında evlilikle sonuçlanmıyorsa uzun bir ilişki artık hangi birey daha akıllıysa oturup düşünmesi lazım akıbeti... herkes coluk cocuga karışmak ister böyle sürümcedede olmuyor malesef

Hahahaaa Aynıyızz sanırım... Özlediğimde 4-5 gün göremediğimde garibimin vayy haline!

Her saniye öylee ilk zamanlardaki gibi deli divane duygular yok elbette bir süre sonra sakinleşiyor aşk bitiyor sevgi kalıyor vs.. :) Benim icin bir problem yok aynen devam

Her saniye çok sevilir mi :)) Ben bazen onu işkence odalarında hayal ediyorum öyle rahatlıyorum :) ama sen sanırım sinir anıdan değil normal zamanlardan da . cevap yine aynı :) her çok sevemezsin bazen soğursun bazen tekrar seversin

son bir haftadır normal olarak iyi ama yatağımızda soğuk
bana sarılmadan uyumayan adam yok (
kaç gündür içim içimi yiyor biraz rahatsız ama öncedende hasta oldsuğu dönemler oldu
ne oldu bittimi neden olur ki((

Hiç kafanıza takmayın :) olur böyle dönemler herkesin oluyor.Erkeklerde daha çok oluyor onlar bizim gibi değiller. Kime sorsan bu cevabı verir herkesin ilişkisinde de bu olmuştur üzülme o sarılmıyorsa sen sarıl :))

kırıldığımın farkında :) ama bu gece sarılcakmı bakalım
bende pek guruluyum ayol :)) o sarılmıyorsa sarılmam
nasılda alıştırmış kendine yaaa ilk defa böyle oldu(((((((((
3 yılda ilk oldu ne olduda oldu anşlamadım
okadar tartıştık amahiç böle yapmazdı

çelişki olmazmı ? 6.xenemize giricez bu hafta sonu nişan var ama ben hala acaba diyorum bazen ... biz insanların gözümü aç acaba bilmem ki hep daha fazlası daha iyisi varsa modundayız...

2 yılı aşkın süredir beraberiz,ilgi konusunda bir gün bile şikayet etmedim aksine aşırı bir ilgisi var diyebilirim Allah var hakkını yiyemem,bir an önce evlenmek için elinden geleni yapıyor öyle çok çabalıyor ki fakat iş ciddiye biniyor nişanımız yaklaştı ve beni stres sardı arada soğur gibi oluyorum sadece evimden ayrılacagımı düşündüğüm zaman.Ama onu ve sevgisini düşününce geçiyo.Ama arada tekrarlanmıyo değil yani :)

Son düzenleme:
7 aylik iliskimde kendi dengesizligimden mi, duygu dalgalanmalari yasadigimdan mi bilmem ama ayni gunde bile sabah asiksam, aksam bisey yapiyo sinir oluyorum ask mask kalmiyor Kendimi sorguladigim zamanlar da oluyor tabii..

Lakin dusununce onunla gecirdigin zamani, icinde bi sicaklik, yuzunde de bir gulumseme oluyorsa, onu seviyorsun demektir

benim 2 yıllık bir ilişkim var fakat hiç bir zaman soğumadım ondan. beni sinirden deliye döndürüğü anlar oldu ama soğumak çok farklı bir kavram. allah bunu yaşatmasın hiç bir sevene :) şahsen her gün daha fazla sevilesi geliyor bana o masum gülüşü, yüzüü.. e birde hasretiz şimdi birbirimize. özlemde olunca daha çok seviyorsun..

Yazilanlari okuyunca tek nefret duygusunu hisseden ben degilmisim onu anladim, rahatladim. Benim de buna benzrr bi konuda deneyimli arkadaslara bi sey sormam gerek ama burda mi sorsam yeni konu mu acsam ay ben napsam.

sana sonuna kadar katılıyorum benimde 2 senelik ilişkim var ben kavga etmesem çocuğun kı kı çıkmıyor yani ama özlem araya girince bende kuduruyorum okuyordu uzaktık mezun oldu çalışıyo yurtışında gene uzağız normalde yanyanayken süperiz sorunumuz yok herşey güzel eğlenip gülmeyi dertleşmeyi herşeyi başarabiliyoruz fakat uzaklık girince biraz araya ben herşeyine takıyorum bizimki hiç öle kavga taraftarı değil bazen bana dayanamıyor isyan ediyor bağırıp çağırıyor ama 2 dk sonra nabıyosun aşkım diye msj atıyor :) bende akşam kavga edip kapatıorum sabah günaydın aşkım diye arıorum özlem artmaya başlayınca biz kadnlar erkeklere çektiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…