- Konu Sahibi sunshine44
-
Evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkimiz vardı eşimle
İnan o kadar inişli çıkışlı oldu ki bu yıllar. Hele evlilik olaylarına girilince.
Ama yine de en uzun küslüğümüz 2 günü geçmemiştir. Küs kalmak konusunda çok başarısızız ikimiz de
Çok özlediğim zaman genelde telefonda çok kavga ederdik eşimle.
Bayanların bir özelliği bu, bazen arada özlem olduğu zaman adamlara sarıyoruz
Her saniye çok sevilir mi :)) Ben bazen onu işkence odalarında hayal ediyorum öyle rahatlıyorum :) ama sen sanırım sinir anıdan değil normal zamanlardan da . cevap yine aynı :) her çok sevemezsin bazen soğursun bazen tekrar seversin
son bir haftadır normal olarak iyi ama yatağımızda soğuk
bana sarılmadan uyumayan adam yok(
kaç gündür içim içimi yiyor biraz rahatsız ama öncedende hasta oldsuğu dönemler oldu
ne oldu bittimi neden olur ki((
Hiç kafanıza takmayın :) olur böyle dönemler herkesin oluyor.Erkeklerde daha çok oluyor onlar bizim gibi değiller. Kime sorsan bu cevabı verir herkesin ilişkisinde de bu olmuştur üzülme o sarılmıyorsa sen sarıl :))
Evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkimiz vardı eşimle
İnan o kadar inişli çıkışlı oldu ki bu yıllar. Hele evlilik olaylarına girilince.
Ama yine de en uzun küslüğümüz 2 günü geçmemiştir. Küs kalmak konusunda çok başarısızız ikimiz de
Çok özlediğim zaman genelde telefonda çok kavga ederdik eşimle.
Bayanların bir özelliği bu, bazen arada özlem olduğu zaman adamlara sarıyoruz
Yazilanlari okuyunca tek nefret duygusunu hisseden ben degilmisim onu anladim, rahatladim. Benim de buna benzrr bi konuda deneyimli arkadaslara bi sey sormam gerek ama burda mi sorsam yeni konu mu acsam ay ben napsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?