- Konu Sahibi sunshine44
-
Sabah erkenden işe gideceğini bildiği halde gecenin bir vakti arkadaşıyla içmesi mesela. Sonra sabah kalkaması. Tam bir sorumsuzluk örneği.nasıl bi hata mesela onunda ne olduğu önemli
kızlar merak ettiğim bişey var sevgilinizi her an her saniye çokmu seviyosunuz yoksa arada bir soğuduğunuz kendi kendinizle çelişkiye kaldığınız acaba sevgimden eminmiyim diye kendinizi sorguladığınız oluyomu
Sabah erkenden işe gideceğini bildiği halde gecenin bir vakti arkadaşıyla içmesi mesela. Sonra sabah kalkaması. Tam bir sorumsuzluk örneği.
65 yaşın üstündeki babasının sağa sola yaptığı gereksiz borçları ödemesi.
Yaptığı şeyler konusunda bana gerektiği halde haber vermemesi
.
.
.
gibi...
Canım benimde 6 ay oldu uzun degıl ama bana da oldu acabalar kafamı kurcaladı ama bunun altında salt bır neden aramamak gerek.. Mevsim geçişleri, depresyonlar, regl oncesı sendrom, gaflet, kayıtsızlık, monotonlukl gibi pek cok sebep olabiliyor. Nasıl kurtuldun dersen fazla sorgulamamaya calıstım sevgilimle ilgili olan kısmını. Acabaları atmaya calıstım vesvese oldugunu dusundum salavat cektım. bir de kendı elımle ona hedıyeler hazırladım kucuk kartlar falan onun buna mutlu oldugunu gorunce ne ıcın sıkıyorum kı kendımı dedım sonraa ara ara duygusal fılmlere baktım muzıkler dınledım falan ve bır sekılde gectı yani . Olur oyle donem donem herkes 7 /24 aşık kalmaz gıbı gelıyor bana. hele de yerını sevgıye ve baglılıga bıraktıysa daha da tatlılaşıyor ama arada durgunlukların olması normal. bence sende sorgulama kendını hayaaatt sevinceee güzeeel sevincee tatlı günleeer bir kuşu kelebegııı bır taşı sevin yeteeeeerrr
Önemsememeyi öğrendim artık zamanla. Çünkü onunla ciddi düşünmüyorum.hakaten önemli sorunlar nasıl boşvermemeyi başarıyosun ben olsam dayanamam
Soguyorsan bence nedeni wardir mutlaka ben esime karsi hic sogumadim korkuodum ewlendikten sonra soguruz die ama Allahima sukur kat be kat artti Ewlenmeden soguma warsa cnm bi omur nasil gecicek
Önemsememeyi öğrendim artık zamanla. Çünkü onunla ciddi düşünmüyorum.
Bende ilmiyorum ki canım.o zaman geçen zamanına yazık degilmi be canım
Bende ilmiyorum ki canım.
Ha diyince bitirilmiyor işte.
Neredeyse 2,5 yıl olacak.
Bu şekilde nereye kadar gider hiçbir fikrim yok.
Bu sorunları ilk zamanlar yaşadık biz aslında.baya da olmuş valla onunla konuşunca ne diyor peki bidaha yapmıcam diyip sonra tekrar yapanlardanmı
kızlar merak ettiğim bişey var sevgilinizi her an her saniye çokmu seviyosunuz yoksa arada bir soğuduğunuz kendi kendinizle çelişkiye kaldığınız acaba sevgimden eminmiyim diye kendinizi sorguladığınız oluyomu
Bu sorunları ilk zamanlar yaşadık biz aslında.
Şimdi gayet iyi gidiyor. Arada tek tük pürüzler çıkıyor elbette ama bende fazla abartıyorum onunda payı büyük.
Konuşmak işe yaradı şimdiye kadar, pek çok noktayı düzelttik.
Fakat yetiyor mu yetmiyor. Yine olmuyor. Ben yine ciddi düşünmüyorum onunla.
Hmm.. Bilemiyorum ama umarım olmaz :)bide bakmışsın evlenmişsin bellimi olur:)
ne güzel yazmışsın canım 6 ay bir sene hatta ayrılmışlar bile yazabilir herkese kapımız açıkkızların sendromu bitmiyoki zaten o baştaki acabaların sebebi neydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?