- Konu Sahibi sunshine44
-
kızlar merak ettiğim bişey var sevgilinizi her an her saniye çokmu seviyosunuz yoksa arada bir soğuduğunuz kendi kendinizle çelişkiye kaldığınız acaba sevgimden eminmiyim diye kendinizi sorguladığınız oluyomu
yeterince uzun bi ilişkimi benimki senin soruna göre bilmiyorum, ama bir buçuk yılı aşkın ilişkim var ve şuan ona hırsımdan dişlerimi sıkıyorum ağlamamak için, boğazımda düğümler var son zamanlarda yeterince ilgi görmüyorum bu aralar ve soğuyorum.
Durum bu..
kıyamam canım üzülme nedir bu kızların ilgisizlikten yakınmaları ya ne kadar gıcık bu erkekler
desteğin için teşekkür ederim canım.. Yani böyle... En büyük şekilde başlayan aşklar ilk günkü gibi devam etmiyor, insanı ilk günlere hasret bıraktırıyor..
kızlar merak ettiğim bişey var sevgilinizi her an her saniye çokmu seviyosunuz yoksa arada bir soğuduğunuz kendi kendinizle çelişkiye kaldığınız acaba sevgimden eminmiyim diye kendinizi sorguladığınız oluyomu
olmaz mı bazen insanın bogası bile geliyo :))
Evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkimiz vardı eşimle
İnan o kadar inişli çıkışlı oldu ki bu yıllar. Hele evlilik olaylarına girilince.
Ama yine de en uzun küslüğümüz 2 günü geçmemiştir. Küs kalmak konusunda çok başarısızız ikimiz de
Çok özlediğim zaman genelde telefonda çok kavga ederdik eşimle.
Bayanların bir özelliği bu, bazen arada özlem olduğu zaman adamlara sarıyoruz
masallah ile baslayayim ... ben 10yilin sonunda evlendim.her yil artarak dahada sevdim..kizdgm mutlaka oldu ama hic sogudgm gun olmadi.. evlennce durulurz sandim buyu bozulur die korktum ama sevgmz koklendi saglamlasti heycanlandi.. emindm herzaman .. ama bu isler kismet..
iyiki evlenmişim diyomusun peki canım?
masallah ile baslayayim ... ben 10yilin sonunda evlendim.her yil artarak dahada sevdim..kizdgm mutlaka oldu ama hic sogudgm gun olmadi.. evlennce durulurz sandim buyu bozulur die korktum ama sevgmz koklendi saglamlasti heycanlandi.. emindm herzaman .. ama bu isler kismet..
Tabi ki, iyi ki evlenmişim
İkimiz de olgunlaşmaya başladık. Çocukça kavgalar geçti gittiTabi yine oluyor tartışmalar ama insan o dönemlerdeki gibi kendini hırpalamıyor
yorumlar arasında en kocaman maşallah sana gerçekten
ve bu işler kesinlikle kısmet
benimde 4 yıllık bi ilişkim vardı yaza nişan vss düşünürken aldatıldığımı öğrendim..
ama son zamanlarda ilgisizlikten çok sıkıntılıydım bunu dile getiriyodum. konuştuktan sonra en fazla 4 gün düzgün gider tekrar ilgisizleşirdi..
herkes aynı olacak diye bi kaide yok ama ben ilgisizleştikçe sinir olur soğardım..
Bende yaklaşık 2,5 yıldır biriyle beraberim.
İlk zamanlar her an çok seviyordum onu. Ama zamanla sorunlar yaşadıkça sevginin yanında öfke duygumda çok ağır basmaya başladı.
En ufak bi hata yapsa çıldırıyordum sinirden.
Şimdi boşvermeye çalışıyorum.
geçmiş olsun ya en kötüsüde o ama evlenmeden öğrenmişsin güzel yanıda bu sanırım bundan sonra düzgün insanlarla karşılaşırsın inşallah herşeyde vardır bi hayır
sağol... bende kendi adıma soruna cvp verdim zaten bence ilgisizlik görürsem bu sorgulama oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?