- Konu Sahibi sunshine44
-
Bende nerdeyse is mi sen mi die sorsalar kesin is dicek bi adamla beraber oldugumu dysnyrm bu aralrAhh ahhh odunlukda sınır tanımıyorlar ki ben bu adamları yola getircek yöntemi biliyorum ama ne yazık ki şiddete karşıyım
Benim odunda izmitte haftasonu için gitmişti sadece bugün salı ne zaman geliyorsun diyorum ''ama bitanem işler '' diyor başlıycam işinide gücünüde haberi yok
tam benlik soru...surekli benimde aklimdan gecen bir soru bu..4.5 sene once tanistik 20 gun bir saniye bile ayrilmadik ilk ciktigimiz gunden itibaren 20 gun...sonra ayrildim bianda duyduklarim onun kiz dostu(kiz bir kanka diyim dost tuhaf oldu gerci kanka sozunden de nefret ederim :) neyse iste sonra bir yil sonra yeniden basladik sonra yine bitti...sonra 6-7 ay sonra yeniden basladik...iste o zaman cok fena asik oldum...baglandim...gozumde baska bisey oldu...yasananlar mi nedir bilmiyorum.tabi o da degisti bu sure zarfinda...ardindan kussek de zaman zaman yani ama hic ayrilmadik.sonra tabiki ben evlenme fikrindeydim dogal olarak.ama o hic dusunmuyodu.asigim geberiyorum ama evlenmem ben diyordu 40 yasina gelmis hic iliski yasamamis bir insandan soz ediyorum.iliski yasamamis derken kisa kisa seyler yasamis takilmis diyim iste.ama tabiki hic hos deil kadinlara deger vermemesi...neyse sonra ben bitirdim dedim o zaman sana gule gule.ben senin oyuncagin deilim evlenmem diyen biriyle neden sevgili olayim ne adice bir tutum bir de net net soyluyo hic cekinmeden.bu be kadar kolay vazgectigimi gorunce yuzukle geldi...sonra istediler gelip.dedi ki artik cocuk istiyorum sana asigim sensiz yaslanamam.tamam guzel hos harika ama bendeki sevk kacti.yani keske bunu 2 sene once soyleseydi..cok uzattim ama kisaca sevgi sorgulanir evet...sorgulamayan ne sansli ama ben sorguluyorum sana da hak veriyorum bir yerden sonra buyu mu bozuluyo bi tuhaf bisey oluyo iste
Bende nerdeyse is mi sen mi die sorsalar kesin is dicek bi adamla beraber oldugumu dysnyrm bu aralr(cok kizginim haka oralardaysaniz size biseyler daniscm hanimlr
sor tabi tatlı yine izmitte benim odun
dun cok kizgindim sorcak cok seyim vardi bugun gonlumu aldi benimki sorcaklarida unuttum aptal asigim ben yaa
dun cok kizgindim sorcak cok seyim vardi bugun gonlumu aldi benimki sorcaklarida unuttum aptal asigim ben yaa
aynı ben konuşmadan önce kendi kendime sayıyorumda sayıyorum o sesi duydugum anda herşey bitiyor
:))cok gecmez yrn kizar kizmaz yazicam sana
iste biz kadinlar ne kadar asik olsakta illaki mantigimizdan vazgecemdigimiz zamanlr oluyorAralıksız 2 yıl devam edip, 1 yıl aradan sonra 1 yıl daha inişli çıkışlı yaşadığım bir ilişkim oldu.
Toplamda 3 yıl yani..
Bazen fazlasıyla soğuduğumu hisseder, ayrılmayı düşünürdüm.
Fazlasıyla mantığımla düşünerek hareket ettiğim için nitekim öylede oldu. Ayrıldık..
Ama şimdi çok özlüyorum, unutamıyorum, onada söyleyemiyorum
Her defasında o geri dönmüştü, bu seferde ben denedim 1 1.5 ay önce.. Çok yorulduğunu, kafasını dinlemek istediğini söyledi
Belki daha sonra dedi. Bende bir daha beni bulamayacağını söyledim ama dayanamıyorum :2:
Ne yapacağımı şaşırdım.. Başlarsak ve sonu gelmezse diye endişeleniyorum.. Offf
Kısacası ortada çok büyük bir mesele yoksa anlık soğumalar önemli değil. Çabucak atlatılıyor o durum
Benim durumuma düşmeyin kızlar.. Sonra çok pişman oluyorsunuz fakat onu bulamıyorsunuz
Slm cnm senin iliskine nerdeyse cok benzer bir iliski yasyrmm3,5 yil oldu bide gecen sene yuzuk taktik ama ozel bi ewlenme teklifiyle diil! Orasi aileler yuznden!) neyse 1yil gecti ewlilkte cocuk yaomktan konusan taraf hep bnm!onceleri bana asik adam gitti yerine is kolik bi adam gekdi.rolleru degstk sanki!bn deli gibi asik ewlilik teklifi bekkiyrm ama adamdan tik yok ve bu aralr ciddi ciddi dusunmeye basladim.ya sonra die???
Dediklerine aynen katiliyrm.aslinda o da bilio bu durumu hep yalnzdm ben simdiye kadar kendi ayaklarim ustunde duran biri!ondan once oyleydim snrda olur bu kiz der.zorla tavladi beni:)ama ondan sonra yukum hafifledi sanki rahatladim...aptal asik oluverdim diger durumun farkinda oldugu gibi bu durumnda farknda!bakalm artik hayrlisi.bu arada yas26:)umursamamaya calisman gerek...yani oyle gostermen gerek...bılıyorum cok zor...ama onsuz da cok mutlu oldugunu hıssederse degerlı oluyosun erkegın gozunde malesef...yasın kac bu arada ayıp olmazsa:)
Dediklerine aynen katiliyrm.aslinda o da bilio bu durumu hep yalnzdm ben simdiye kadar kendi ayaklarim ustunde duran biri!ondan once oyleydim snrda olur bu kiz der.zorla tavladi beni:)ama ondan sonra yukum hafifledi sanki rahatladim...aptal asik oluverdim diger durumun farkinda oldugu gibi bu durumnda farknda!bakalm artik hayrlisi.bu arada yas26:)
kızlar merak ettiğim bişey var sevgilinizi her an her saniye çokmu seviyosunuz yoksa arada bir soğuduğunuz kendi kendinizle çelişkiye kaldığınız acaba sevgimden eminmiyim diye kendinizi sorguladığınız oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?