Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yakışıklıymış kızz ben yalınıda cok begenıyorum ya cok tatlııı

canım sen de paranı kazanınca açarsın bi dava, olsun hem şimdi böyle açsan annenle aranız bozulmasın hiç. bozulmaz da hani huzursuzluk girebilir. dedim ya benim annemle sevgilim de bu seferkini istemiyolar. ama sevgilim dedi ki ''sonuçta bunları ne annen yaşadı ne ben yaşadım, seni hiçbir zaman %100 anlayamayız, ne karar verirsen ver yanındayım'' dedi.
evet sevgililerimize çok büyük sorumluluklar düşüyo. ve ben son zamanlarda onura çok takmaya başladım. sürekli çocuğuymuşum gibi davranıyo. bazen bağrıyorum, ''babam değilsin bu bi gerçek kabullen artık'' diyorum. o kadar çok kırıyorum ki kinder süpriz almalarına sinir oluyorum, her şeye rağmen küçücük bi eksiklik yaşıyorum bazen.. o yüzden belki bu dava rahatlatır beni umarım :26:

eski sevgililerini soyle canııııımm

vay burak kut ve lale devrindeki adam he artizleri kapmıslar

valla onu başkaları benzetmediğim benzetmediğim kişilere benzetiyolardı ama ben
biraz justen timberlake benzetiyodum sanki
ha birde orhan ölmeze benzetiyodum(keşke ruhuda benzeseymiş severim adamı çok romantik)

senın sevgiline taktıgın tuhaf isimleride yaz canım
valla kıloma laf edınce bende ona ayı dıyom,odun dıyom...ama herzaman deil sakayla karısık oda bana derse dıyorum cunku cok alınıyo bi kere şakasına vurdu bana canm bayagı acıdı hayvan dedim bnde, küsmüştü bır suru şaklabanlık yaptım da gonlunu aldım.ama genelde mesela adı murat olsun muradım derım canım bnm yaaa ama içimden her daim öküz hanzo ayı gıcık odun kütük
benim sevgilim yok amma ben kimi benzeticem

rahmetlıyı soyle sende beaaa yenısı cıkana kadar

benımkinede tam tersi ben annesiymişim gibi davranıyorum yaa aman üşüme iyi giyin yemek yedın mi falan diyorum evet anne diyo bazen şakasınaa evet ama ben en cok düğünümüzde eksiklik yaşayacağımızı düşünüyorum bi de aklıma geliyo düğünde dicek çoğu kişi semiramisin babasıda yokk yazık kızcağızz babasız falan o zaman nedense sinirleniyorumm kötü bişe demicekler belki ama bana acır gibi konusacaklar buna emınım yaniii

iyiymiş hanzo kütük falannn ben birsürü şey söylüyorum yaa yavru kedim,minik balığım,böcek bakışlım,hemstırım,yavru pandam,kuşum,fıstıklı çikolatamm,fındıklı kuçum daha neler neler aklıma bunlar geldi sadecee tabi hep bunları söylemiyorum sevgilim hayatım kocacım erkeğim falan diyorumm ama o genelde ben ona tatlı hayvan isimleri taksamda meleğim,bitanem,herşeyim,karıcım ve kadınım derr yavru pandam dediğimde sende yavru ayısın demişti bi kere ama

anladım mardin güzel yermiş duymuştumm bikaç kişiden görmek nasip olmadıı ben bursalıyım bursada oturuyorum cnmm

Evet canım mistik bi havası var..Gerçi bize pek cazip gelmiyo sürekli gördüğümüz için ama yoğun ilgi var, sürekli turist görebilceğin bi yer yolda yürürsün turistler felan geçer bi müddet sonra farklı gelmez artık sana:) Bnde bursayı hiç görmedimm

inşallah bigün görmek nasip olurr ikimizede biribirmizin memleketinii

Böcek bakışlım'a bayıldımm

ay bizim oyle pek seyımız yoktur ben canımı ve hayatımı kullanırım en cok keyfım yerımdeyken aşkitom derım nadır olarak..oda bana canım bebegım der genelde.sureklı aşkım diye seslenmeyız bız mesela aşkımı bazı durumlarda söyleriz içimizden gelınce sarılırken felan yanı senı sevıyorum der gıbı arada bır ama romantık anlarda içten gelerek

ama öyle bakıyo napıyım kara kara gözleri varr japon gibi çekik bidee

Ahahah benim gözler gibi demek cazip geliyo:) benimkide der gözlerini kıs bana ters ters bak(küsmüşsün gbi) Allahm nasl bi fazntzdr sende de gözlemledim bnuu..Çekik gözz cazip glyo dmekk Japon balığım felan da de :)))

ben neler derdim;beyaz çikolatam,paşam,tosunum,aşktoşum,kuzum,karam(bu kara esmer olduğundan değil isminde geçtiğinden dolayı)erkeğim ve ilkim
daha da aklıma gelmedi bak bana ex i hatırladım gene yahuu:/

Son düzenleme:
en güzeli canım yaa, bundan sonra öyle dicem valla günaha girmek istemiyorum, adam beni gölgesiyle günaha sokturuyo

hahah benim yok ama onun çooookk var.
hunu hunu diye sıkar yanaklarımı
pinpiloşum (bu ikizler burcu olduğumdan bi ağlarken bi gülebiliyorum, bundan dolayı binbir surat diyodu, sonra pinpil surat oldu, evrim geçirmiş son hali pinpiloş )
pamuk beyazım
ballı şokellam
pıtırcık kızçem
çiçek tarlam
fosur fosur uyuyan mini mini elli
gül suyum
yumuş yanaklım
cimcoşum (bu da cimcimeden dönme )
şimdilik bu kadar geldi aklıma ben onun kadar yaratıcı değilim valla

demez miyim hiç kız onuda diyorummm benimki üzülünce dudaklarını büküyo hafiften ama farkında olmadann bi kaç kere farkettim bunu diyorum bazen dudaklarını büksenee hadi falan benımki nasl fantazi acaba

ben neler derdim;beyaz çikolatam,paşam,tosunum,aşktoşum,kuzum,karam(bu kara esmer olduğundan değil isminde geçtiğinden dolayı)erkeğim ve ilkim
daha da aklıma gelmedi bak bana ex i hatırladım gene yahuu:/
canım ya hep diyorum sana bakkk bunlardan cok daha güzellerini söyleyeceğin insan çıkacak karşınaa üzülme sakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…