- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.521
yakışıklıymış kızz ben yalınıda cok begenıyorum ya cok tatlıııseninki de hoşşşş yawrum ama onu daha cok biyendimmmm:122:
birde buna bakınızzzzzaşkitom benım küçükken bir filmini izlemiştim o gun bugundur hayallerımı susler kendıler yası coktur lakın ona gore değerlendırın
senın sevgiline taktıgın tuhaf isimleride yaz canımvalla tombıkım der kızdırmak ıcınfıstıgım der kii ben bu lafı hıc sewmem kucuk kız cocugunu sewermıs gıbı hatrladıkca yazarım
bnmkısı bırazzzcık burak kutu andırıo
sevgilisi unluye benzeyen varmı
yok canım uzaklıkla yakınlıkla hiçbi alakası yok aramamalarının nedeniyle ben bu tarz babaların adınıda koyamadm henuzz ne desem az kalıyo yanii o dereceeinş alırsın intikamınıı dediğim gibi ben yapamıyorum sen bari yakasını bırakmaa inş kocalarımız bizim bu eksikliğimizi kapatırlar tamamenn çok iş düşüyo onlara ama kolay değil yanii
benim sevgilim yok amma ben kimi benzeticem
eski sevgililerini soyle canııııımm
vay burak kut ve lale devrindeki adam heartizleri kapmıslar
valla kıloma laf edınce bende ona ayı dıyom,odun dıyom...ama herzaman deil sakayla karısık oda bana derse dıyorum cunku cok alınıyo bi kere şakasına vurdu bana canm bayagı acıdı hayvan dedim bnde, küsmüştü bır suru şaklabanlık yaptım da gonlunu aldım.ama genelde mesela adı murat olsun muradım derım canım bnm yaaasenın sevgiline taktıgın tuhaf isimleride yaz canım
benim sevgilim yok amma ben kimi benzeticem
benımkinede tam tersi ben annesiymişim gibi davranıyorum yaa aman üşüme iyi giyin yemek yedın mi falan diyorum evet anne diyo bazen şakasınaacanım sen de paranı kazanınca açarsın bi dava, olsun hem şimdi böyle açsan annenle aranız bozulmasın hiç. bozulmaz da hani huzursuzluk girebilir. dedim ya benim annemle sevgilim de bu seferkini istemiyolar. ama sevgilim dedi ki ''sonuçta bunları ne annen yaşadı ne ben yaşadım, seni hiçbir zaman %100 anlayamayız, ne karar verirsen ver yanındayım'' dedi.
evet sevgililerimize çok büyük sorumluluklar düşüyo. ve ben son zamanlarda onura çok takmaya başladım. sürekli çocuğuymuşum gibi davranıyo. bazen bağrıyorum, ''babam değilsin bu bi gerçek kabullen artık'' diyorum. o kadar çok kırıyorum kikinder süpriz almalarına sinir oluyorum, her şeye rağmen küçücük bi eksiklik yaşıyorum bazen.. o yüzden belki bu dava rahatlatır beni umarım :26:
sevgilisi unluye benzeyen varmı
valla kıloma laf edınce bende ona ayı dıyom,odun dıyom...ama herzaman deil sakayla karısık oda bana derse dıyorum cunku cok alınıyo bi kere şakasına vurdu bana canm bayagı acıdı hayvan dedim bnde, küsmüştü bır suru şaklabanlık yaptım da gonlunu aldım.ama genelde mesela adı murat olsun muradım derım canım bnm yaaaama içimden her daim öküz hanzo ayı gıcık odun kütük
rahmetlıyı soyle sende beaaa yenısı cıkana kadar
anladım mardin güzel yermiş duymuştumm bikaç kişiden görmek nasip olmadııben bursalıyım bursada oturuyorum cnmm
inşallah bigün görmek nasip olurr ikimizede biribirmizin memleketiniiEvet canım mistik bi havası var..Gerçi bize pek cazip gelmiyo sürekli gördüğümüz için ama yoğun ilgi var, sürekli turist görebilceğin bi yer yolda yürürsün turistler felan geçer bi müddet sonra farklı gelmez artık sana:) Bnde bursayı hiç görmedimm
iyiymiş hanzo kütük falannn ben birsürü şey söylüyorum yaa yavru kedim,minik balığım,böcek bakışlım,hemstırım,yavru pandam,kuşum,fıstıklı çikolatamm,fındıklı kuçum daha neler neler aklıma bunlar geldi sadecee tabi hep bunları söylemiyorum sevgilim hayatım kocacım erkeğim falan diyorumm ama o genelde ben ona tatlı hayvan isimleri taksamda meleğim,bitanem,herşeyim,karıcım ve kadınım derr yavru pandam dediğimde sende yavru ayısın demişti bi kere ama
ama öyle bakıyo napıyım kara kara gözleri varr japon gibi çekik bideeBöcek bakışlım'a bayıldımm
ama öyle bakıyo napıyım kara kara gözleri varr japon gibi çekik bidee
en güzeli canım yaa, bundan sonra öyle dicem valla günaha girmek istemiyorum, adam beni gölgesiyle günaha sokturuyoevet kötü şey vermez ALLAH asla o yüzden sinirlensekde kendimize hakim olmalıyız işte geri dönüşü olmayan şeyler olabilir çünkü ALLAH'ın gücüne gider RABBİM korusun
beddua da etme ALLAH'ından bulsun da deme ne de biliyo musun
ALLAH'IM sana havale ediyorum sen en iyisini doğrusunu bilirsin sen ver cezasını de
kızlar her gece gecenin sorusu olsun bundan sonraa hem eğlenmiş oluruzz hem muhabbet olurrr 3 gecedir yapıyorum bunu zaten olurda ben olmazsam topikte mesela ctesi gecesi kuzenımde kalıcam büyük ihtimalle sizler sorarsınızz
fıstıklar sizinde sevgililerinize taktığınız tuhaf,sevimli,komik isimler var mııı varsa neler yazın bakalımmmm
demez miyim hiç kız onuda diyorummmAhahah benim gözler gibi demek cazip geliyo:) benimkide der gözlerini kıs bana ters ters bak(küsmüşsün gbi) Allahm nasl bi fazntzdrsende de gözlemledim bnuu..Çekik gözz cazip glyo dmekk Japon balığım felan da de :)))
canım ya hep diyorum sana bakkk bunlardan cok daha güzellerini söyleyeceğin insan çıkacak karşınaa üzülme sakınnben neler derdim;beyaz çikolatam,paşam,tosunum,aşktoşum,kuzum,karam(bu kara esmer olduğundan değil isminde geçtiğinden dolayı)erkeğim ve ilkim
daha da aklıma gelmedi bak bana ex i hatırladım gene yahuu:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?