- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.301
aynen kuzucum yaa, netten dizi izliyorum ben de, gossip girl ü, 1 erkek 1 kadını çok seviyorum mesela
valla şu aşk meşk konularında seni tebrik ediyorum canımbu konuyu da burda kapayalım boşverelim
geçmiş olsun canımbaban tr ye giderken onunla gitsen olmaz mı tatlım :26:
insallah canim ama malum annemin cinleri tepesinde olunca positiflik fln kalmiyo..
selam bebeklerim
dün gece 11 de yattım pek bi güzel oldu çok süper uykumu aldım heyoo
1 erkek 1 kadın'a ben de bayılıyorum tatlım. gossip girl'ü izlemiyorum ama ben de how i met your mother delisiyimoradaki marshall ve lily'ye bayılıyorum
1 erkek 1 kadın'a ben de bayılıyorum tatlım. gossip girl'ü izlemiyorum ama ben de how i met your mother delisiyimoradaki marshall ve lily'ye bayılıyorum
sedefcim canım cok geçmiş olsunnn cok üzüldüm okuyuncaaben bugün bacağımı yaktımkuşburnu içicektim. su ısıtıyodum. su fokur fokur kaynarken tam bardağa dökücektim ki, cezvenin sapı elimden kaydı. hoopp üstüme. sağ bacağımın üstü gitti, hemen buz koyduk, silverdin sürdük. şimdi iyi durumda. bi yandan da 1 erkek 1 kadını izliyorum
aynen canım ben de 1 erkek 1 kadın'ın çoğu bölümünde kendimi görüyorum, ozan'ın bazı davranışları pek uymasa da, uymayan dışında kalanlar bizi yansıtıyor1 erkek 1 kadında onurla beni görüyorum, onura biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalışıyorumhiç izlemedim how i met your mother ı ama duymuştum. bana yabancı diziler daha çok geliyo, öyle ki türk diziler çok saçma ve boş geliyor. izleyemiyorum mesela ''csı'' izliyorum bazen, türk dizilerinden ''kanıt'' gibi. ama kanıt mesela çok komik geliyo
di miii, ben de marshall'a daha bi bayılıyorum canımHow i met your motherbende bayılıyorum yaa :) Lily çok tatlııı
ben geldimm kuzucuklarımmm özledim valla burayıı
hosbulduk cnm okudum bütün yazdıklarınızı cok güzel muhabbetler etmşsiniz aklım hep burdaydı benımdeaynen canım ben de 1 erkek 1 kadın'ın çoğu bölümünde kendimi görüyorum, ozan'ın bazı davranışları pek uymasa da, uymayan dışında kalanlar bizi yansıtıyorama how i met your mother'daki marshall ve lily'nin bazı hareketlerinde de kendimi gördüğüm oluyor. onu da tavsiye ederim tatlım.
ben türk dizisi izlemiyorum pek, yabancı diziler daha çok sarıyor. türk dizileri hep dram hep üzüntü hep entrika, izlerken içim bunalıyor valla
di miii, ben de marshall'a daha bi bayılıyorum canım
hoş geldin tatlımm. biz de seni çok özledik, eksikliğiniz çok hissedildi
sedefonur'la buraları yalnız bırakmadık ama
kızlar dün teyzeme anlattım nasıl renk istediğimi bi dönem kuaförlük yaptıgı ıcın anlıyo renklerden az cok buğulu siyah ve altın pırıltılı mocco aldık..ilk yıkadıgımda cok üzüldüm çok siyah oldu diye ben daha koyu kahve tarzı renkler istiyodum ama aldıgım tepkiler cok olumlu oldu en cok yakısan renk buymuş bana sevgilimde cok begendi o zaten hep bana siyah yap diyodubende cok beğendim kuruyunca falan albümüme resim ekledim bakabilirsiniz ordan sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum bi de bi arkadasım avonun tüy dökücüsünü sormuştu bana kullanıcı adını unuttumm :44: teyzeme bi kadın geldi o anda sordum bende kullanmış bi işe yaramıyo dedi yine sen bilirsin cnmm
cok tşk ederim fıstıgım ya olumlu tepkiler almak cok güzel gerçektencanım çok güzel olmuş saç rengin, çook beğendimm. gerçekten çok doğal duruyor.
ben geldimm kuzucuklarımmm özledim valla burayıı
oyy kuzum hoşgeldin, çok özledik seniiisedefcim canım cok geçmiş olsunnn cok üzüldüm okuyuncaa
ozanın çapkınlıkları uymuyor dimi canımaynen canım ben de 1 erkek 1 kadın'ın çoğu bölümünde kendimi görüyorum, ozan'ın bazı davranışları pek uymasa da, uymayan dışında kalanlar bizi yansıtıyorama how i met your mother'daki marshall ve lily'nin bazı hareketlerinde de kendimi gördüğüm oluyor. onu da tavsiye ederim tatlım.
ben türk dizisi izlemiyorum pek, yabancı diziler daha çok sarıyor. türk dizileri hep dram hep üzüntü hep entrika, izlerken içim bunalıyor valla
oyy kuzum hoşgeldin, çok özledik seniiihemen bakıcam saçına
çok sağol, dün fena yandım :18: ama bugün iyiyim, buz torbası baya işe yaramış demek ki
ozanın çapkınlıkları uymuyor dimi canımçok şükür şakayla karışık da olsa bizde de öyle şeyler yok
ayy o zaman ben başlıcam bu how i met your mother a
cok tşk ederim fıstıgım ya olumlu tepkiler almak cok güzel gerçekten
hosbulduk kuzumm bnde sizi cok özledimmmoyy kuzum hoşgeldin, çok özledik seniiihemen bakıcam saçına
çok sağol, dün fena yandım :18: ama bugün iyiyim, buz torbası baya işe yaramış demek ki
ozanın çapkınlıkları uymuyor dimi canımçok şükür şakayla karışık da olsa bizde de öyle şeyler yok
ayy o zaman ben başlıcam bu how i met your mother a
çok mutlu ettin benı cok tşkler sizlerde begendiğinize göre gerçekten güzel olmuşvaayy çok güzel olmuşşşş, çok beğendimm
kuzum bence senin rengin siyah ya, ben de koyu kahveler daha iyi durur siyah sert gösterir diye düşünmüştüm ama yok hiç sert göstermemiş, aksine tamamlamış seni sanki
çok yakışmış tatlışım. doğru seçim yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?