Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Sıra sıze gelmiş harbiden canım.. :) Ya ben sevgilimin annesiyle daha biz çıkmaya başlamadan tanışmıştım öyle bir heyecan olmayacak bende yani

selam kızlar
nasılsınız

Aleyküm selam iyiyim çok şükür sen nasılsın

ne kdr süredr berabersnz

3 yıl 2 ayı geçti canım

Ben yemek yiyip geliyorum

Kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sevgilimin ailesiyle tanışmaya gidiyoruummmmmmmmmmmm

Ayy ne gzel yaa darısı bizim başımıza inş
bizimde iki yıl oldu nerdeyse kendi aramızda söz yüzüğü takmışız,onun ailesinin hepsi biliyo benim ailenin bir kısmı ama o şimdi uzun dönem askerlikte oda gelince iş kurmak ev fln almak derken 2-3 yıl olurr
ama ben hemencik olsun istiyom

biz de öyle diyoduk ama seneye bu zamanlar evli bile olabiliriz ne olacağı hiç belli olmuyo sen umut et

ayrıca aminnnn rabbim tez elden birleştirsin hepimizi (hayırlısıyla)

biz de öyle diyoduk ama seneye bu zamanlar evli bile olabiliriz ne olacağı hiç belli olmuyo sen umut et

seneye bu zamanlar bende düğün hazırlığı yapıyor olabilirim

üzülme ya hayırlısı olsun ne zamandır işsiz peki?

işte 2 senede 2 geçici işe girdi çıktı fazla çalışmadı sıkılınca bıraktı.. en son geçen sene nisan ayında ayrılmıştı son işinden..

iyi de kaç yaşında ki o? ve bir seneyi geçmiş nasıl geçiniyor? 2 sene de hayli uzun bir süreymiş..

afiyet olsn...bzmde 2 sene oldu.
Sagol tesekkur ederim canim masallah size de
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy sıra dedi yaaa elim ayağım dolandı birbirine sen nasıl tanıştın ya öyle :26:

Ya canim ben guya sevgilimle cikmaya baslamadan once onu e ailesini tanimaya calistim yoksa cikmaya baslamayacaktim.. Annesiyle, babasiyla, kardesiyle tanistim.. Ne is yapiyorlar, evleri nasil, aile duzenleri nasil, usunce yapilari nasil inceledim filan.. O zamanlar bana toz pembe gelmis olmali ki o zaman bir sorun gormemistim annesi de babasi da calisiyor meslek sahibi insanlar iyi cift maasli ev dedim cikmaya basladiktan sonra borc icinde yuzduklerini ogrendim Annesini ilk gordugumde ona ısınamamıstım oyle devam etti, babasini seviyordum ama taniyamamisim onu da sevmiyorum artik guya ince eleyip sık dokuyordum anlayacagin

hadi yaaa.. olsun sevgilinle aranız nasıl peki?

aminnnnnnnn inş canım ağzından bal damlıyo Allah siizinde gönlünüze göre versin beni de askerime tez zamanda kavuştursun inş :98:

hadi yaaa.. olsun sevgilinle aranız nasıl peki?

Sevgilimle iyiyiz ama ailesi onu cok uzuyor ben de uzuluyorum ailesindn nefret etmemin sebebi sevgilimi uzmeleri yani baska bir sey degil.. İlk 1 yilimizda filan annesiyle cok iyiydik surekli brbirimizi arardik filan.. Sonra annesi gariplesmeye basladi senin ailen br sey demiyor ama evli degilsiniz nisanli degilsiniz disarda dolasmayin artik filan dedi bana bunu unutmam cok zoruma gitmisti benim namusumu dusunmek size kalmadi aileme laf etmeyin onlar bana guvendiginden bir sey demiyor dedim.. Sonra hep bana sen oglumu degistirmeye kalkiyon onu oldugu gibi kabul etmiyon filan dedi.. Ay neler neler Sevgilim bana cok duskun oldugu icin annesi sevgilime "bu kiz sana ne yediriyor ne iciriyor da boyle oldun sana ne buyu yapti da boyle oldun" dedi telefoda soyledi duydum yani sevgilim bana ne diyecegini sasirdi.. Velhasili kelam yemin etmisim ben onu ailesinden koparacagim.. Evden kovup ac biraktiklari cocuklarinin kiymetini simdi mi biliyorlar? Annesi beni kiskaniyormus, kiskansin tabi hasta oldugunda ben hastaneye goturdum, ac kaldi ben yedirdim, evsiz kaldi ben ev actim ona tabi ki bana duskun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…