- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.441
selam kızlar
nasılsınız
Sıra sıze gelmiş harbiden canım.. :) Ya ben sevgilimin annesiyle daha biz çıkmaya başlamadan tanışmıştım öyle bir heyecan olmayacak bende yani
Aleyküm selam iyiyim çok şükür sen nasılsın
3 yıl 2 ayı geçti canım
Ben yemek yiyip geliyorum
ne kdr güzel darısı başıma.senin adına çok sevindm
Sıra sıze gelmiş harbiden canım.. :) Ya ben sevgilimin annesiyle daha biz çıkmaya başlamadan tanışmıştım öyle bir heyecan olmayacak bende yani
ben 23 o 27 yaşında. askerden geldi iş kuruyor şu an ben de araştırma görevlisiyim. ay çok heyecanlıyım yaa. annesi artık sıra bizde filan dedi. bir dahakine de biz size geliriz filan yaptı. çok heyecanlandım yaaaaaa
zaten sürekli araşıyoruz annesiyle de daha hiç yüzyüze gelmemiştik 8 aydır. ilk olacak huuff anneeeeeeeeeeee
selam kızlar
nasılsınız
ne kdr süredr berabersnz
selaamm bomba gibiiiiiiisen nasılsın
KızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrSevgilimin ailesiyle tanışmaya gidiyoruummmmmmmmmmmm
Ayy ne gzel yaa darısı bizim başımıza inş
bizimde iki yıl oldu nerdeyse kendi aramızda söz yüzüğü takmışız,onun ailesinin hepsi biliyo benim ailenin bir kısmı ama o şimdi uzun dönem askerlikte oda gelince iş kurmak ev fln almak derken 2-3 yıl olurr
ama ben hemencik olsun istiyom
biz de öyle diyoduk ama seneye bu zamanlar evli bile olabiliriz ne olacağı hiç belli olmuyo sen umut et
ayrıca aminnnn rabbim tez elden birleştirsin hepimizi (hayırlısıyla)
seneye bu zamanlar bende düğün hazırlığı yapıyor olabilirim
yaaa hemencecik olsa ne güzel olurben artık kendi ailem kendi düzenim olsun istiyorum
peki sebep ne? ne kdr zmndır birlikteydiniz?
2 sene 2 aydır birlikteydik.. sebepte hem işsiz olması hemde bu durumu düzeltmek için çabalamaması..
tabi bunların yanında baktıki işsiz olduğu halde ben ayrılmıyorum koyverdi gitti sürekli üzdü kırdı beni..
2 sene 2 aydır birlikteydik.. sebepte hem işsiz olması hemde bu durumu düzeltmek için çabalamaması..
tabi bunların yanında baktıki işsiz olduğu halde ben ayrılmıyorum koyverdi gitti sürekli üzdü kırdı beni..
üzülme ya hayırlısı olsunne zamandır işsiz peki?
anladım canım hakkında hayırlısı olsun
işte 2 senede 2 geçici işe girdi çıktı fazla çalışmadı sıkılınca bıraktı.. en son geçen sene nisan ayında ayrılmıştı son işinden..
işte 2 senede 2 geçici işe girdi çıktı fazla çalışmadı sıkılınca bıraktı.. en son geçen sene nisan ayında ayrılmıştı son işinden..
öyle kızlar sağolun..
Sagol tesekkur ederim canim masallah size deafiyet olsn...bzmde 2 sene oldu.
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy sıra dediyaaa elim ayağım dolandı birbirine sen nasıl tanıştın ya öyle :26:
Sagol tesekkur ederim canim masallah size de
Ya canim ben guya sevgilimle cikmaya baslamadan once onu e ailesini tanimaya calistim yoksa cikmaya baslamayacaktim.. Annesiyle, babasiyla, kardesiyle tanistim.. Ne is yapiyorlar, evleri nasil, aile duzenleri nasil, usunce yapilari nasil inceledim filan.. O zamanlar bana toz pembe gelmis olmali ki o zaman bir sorun gormemistim annesi de babasi da calisiyor meslek sahibi insanlar iyi cift maasli ev dedim cikmaya basladiktan sonra borc icinde yuzduklerini ogrendimAnnesini ilk gordugumde ona ısınamamıstım oyle devam etti, babasini seviyordum ama taniyamamisim onu da sevmiyorum artik guya ince eleyip sık dokuyordum anlayacagin
biz de öyle diyoduk ama seneye bu zamanlar evli bile olabiliriz ne olacağı hiç belli olmuyo sen umut et
ayrıca aminnnn rabbim tez elden birleştirsin hepimizi (hayırlısıyla)
hadi yaaa.. olsun sevgilinle aranız nasıl peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?